Holdet blog

Junker: Salah får en festlig fredags-bar mod Norwich

Den tidligere vinder af to fodbold managerspil på Holdet.dk og fodbolkommentator Mads Junker løfter sløret for sin start formation til Premier Manager – Efterår 2019.

Mads Junker har vundet både La Liga Manager og Bundes Manager, og som tidligere landsholdsspiller og nuværende fodboldkommentator, så er indsigten i sporten helt i top. 

“Som altid vælger jeg at gå med en billig løsning på målmandsposten. Det har til stadighed vist sig at være den bedste måde at balancerer budgettet, efter at “Redninger for målmænd” blev indført” – nævner Mads Junker inden målmanden til første runde kommer på managerholdet til Premier Manager – Efterår 2019

Midtbane point søges

En række store midtbaneprofiler er omrokeret til angrebet eller skiftet væk fra Premier League, så det kan være svært at finde de oplagte point-magere på midtbanen.

“Spillets største udfordring, fra mit synspunkt, består i at besætte disse pladser. Der er meget få “sikre” point at hente, særligt nu Sterling og Sane er angribere i spillet, Hazard er væk og det er umuligt at vide, hvilken Pogba der (evt) spiller. Derfor går jeg med billige løsninger på midtbanen, og frigiver penge til forsvar og angrebspladserne” – lyder strategien fra Mads Junker. 

Derudover har Hall of Fame‘er Mads Junker også fidus til Everton’s startprogram (hvor de ikke møder top 6 hold i de første 6 runder) og samtidig benytter han sig af, at man kan se startopstillingen til Liverpool – Norwich inden spilstart.

“Flying without Ings”

Top 3: køb
Handel lukker om:
703
1. Kelechi Iheanacho
Leicester City
5.223.000
607
2. Romain Saiss
Wolverhampton
3.150.000
545
3. Jesse Lingard
West Ham
4.550.000
-454
1. Marcos Alonso
Chelsea
3.591.000
-429
2. Cedric Soares
Arsenal
2.855.000
-385
3. Raphinha
Leeds United
4.550.000
Skift ud

Mads Junker’s hold kan ændrer sig helt frem til spilstart. Hvis du er i tvivl om hvem der starter for top 6 klubberne, så kan du se de forventede startopstillinger her.

Her er analysen af samtlige spillere på Mads Junker’s hold med det højt flyvende navn: “Flying without Ings”

Målmand
Mathew Ryan
3.500.000
Brighton & Hove
vs. Watford (U)

Umiddelbart står valget mellem Ryan fra Brighton og Pope fra Burnley, da begge har et program, hvor de kan får såvel mange redninger, men stadig mulighed for et par point. Generelt tillægger jeg ikke målmandsposten den store værdi, da man skal betale utrolige dyre penge for at nærme sig et “sikkert” clean sheet.

Forsvar
Joseph Gomez
3.000.000
Liverpool
vs. Norwich (H)

Vi kan jo heldigvis tjekke Liverpools start 11’er, og dermed få et godt afsæt i spillet, med rundens største favorit som hovedproducent til vores hold. Gomez ligner en starter, enten som makker til Van Dijk, eller på højre back, hvor Alexander-Arnold har været yderst svingende her i opstarten.

Forsvar
Trent Alexander-Arnold
6.000.000
Liverpool
vs. Norwich (H)

Han slog assist-rekord i sidste sæson for en forsvarsspiller, sparker frispark og dødbolde, og Liverpool formåede at holde målet rent ikke færre end 21 gange sidste sæson, så selvom prisskiltet er voldsomt, så er den unge højre back garant for point.

Forsvar
Kyle Walker-Peters
2.500.000
Tottenham
vs. Aston Villa (H)

Det ligner en startplads til Walker-Peters med flere af Tottenhams backer på skades- eller karantænelisten. En hjemmekamp mod holdet der skulle gennem playoff for at nå Premier League ligner en god betaling for en billig spiller.

Forsvar
Jerry Mina
3.000.000
Everton
vs. Crystal Palace (U)

Everton har et af de bedste startprogrammer for holdene uden for top-6, og med Mina’s målfarlighed på dødbolde in mente, samt et billigt prisskilt, ligner han et solidt køb fra start af.

Midtbane
Andre Gomes
3.000.000
Everton
vs. Crystal Palace (U)

Gomes ligner en fast mand på midtbanen efter Gueye’s exit. Portugiseren har en smule offensive kvaliteter at bidrage med, men det er et budget køb, indtil pengepungen bliver lidt større om et par runder. (Skulle Oxlade-Chamberlain mod forventning starte inde fredag aften, så ryger Gomes nok ud, og der bliver omrokeret lidt på Liverpool spillerne.

Midtbane
Ainsley Maitland-Niles
2.500.000
Arsenal
vs. Newcastle (U)

Det er sjældent attraktivt at købe en “negativ ude-af-position”-spiller, eftersom Niles kommer til at dække højre backen for Arsenal, men står som midtbane. Han er dog billig, samt spiller på et hold der er favorit de første to kampe og det er rigeligt for mig.

Midtbane
Jordon Ibe
2.500.000
Bournemouth
vs. Sheffield United

Ibe har været skarp i pre-season for Bournemouth, og kunne ligne en mand der starter inde i opgøret mod oprykkerne fra Sheffield United. Om hans offensive potientiale nogensinde bliver forløst må tiden vise, men det kunne da være dejligt hvis det skete i runde 1 og 2, hvor Bournemouth har et fint program med to oprykkerhold.

Angreb
Harry Kane
8.500.000
Tottenham
vs. Aston Villa (H)

Angrebet er der pointene bliver lavet i Premier Manager, og Kane er tæt på garant for at det holder stik. Særligt når modstanderen er en oprykker, og Tottenham endelig er kommet helt på plads på det nye White Hart Lane.

Angreb
Mohamed Salah
10.500.000
Liverpool
vs. Norwich (H)

Egypteren så uhyggelig skarp ud mod City i Community Shield kampen, og han virker næsten umulig ikke at have på sit hold. Særligt når de angriberne fra Man City (Jesus og Aguero) endnu ikke er i fulde omdrejninger, skal der findes penge til at finansierer Salah. Hjemme mod Norwich, det bliver vel ikke en bedre fredags-bar for Liverpools nummer 11!?

Angreb
Divock Origi
4.500.000
Liverpool
vs. Norwich (H)

Det ligner en startplads på kanten til Origi, da Mane ikke er helt tilbage i form endnu. Han var skarp i starten af Liverpools pre-season, men leverede et sløjt sløjt indtryk i opgøret mod Man City i søndags. Det er dog svært at overse belgieren, med tanke på hans prisskilt og den modstander vicemestrene har i første runde.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *