Sådan får du styr på strategien 

Philip Ratje-Johansen strøg helt til tops i forårets Premier Manager, og til det kommende managerspil har han fem tips, så du kan styre dit hold til sejr. 

Søndag den 12. maj 2019 år stod Philip Ratje-Johansen og strøg vasketøjet imens der kørte en Manchester City-kamp i baggrunden. Det var sidste runde af Premier League – og sidste runde i managerspillet – og Philip’s hold endlesshavoc kæmpede med om sejren. 

Men Philip tog det helt roligt. Der var en tøjvask, der skulle ordnes. Roen bunder i, at han havde den helt rigtige strategi på plads, og med kyndig hjælp fra sin bror, vandt han sikkert Premier Manager – Forår 2019. 

Strategi til en hel sæson

En række rigtige kaptajnvalg gav et godt boost til endlessHavoc, men det var den overordnede strategi, som var med til at sikre Philip Ratje-Johansen en tur på Verdens Bedste Fodboldrejse og en plads i Hall of Fame. 

Han anbefaler disse fem strategier til Premier Manager – Efterår 2019, som kan guide dit hold til manager-sejren over vennerne. 

Mesterens 5 vindertips 

  • Sæt en stamme af faste/dyre spillere, og supler med billigere spillere. 
  • Planlæg 1-3 runder frem, så du undgår unødigt transfergebyr.
  • Skift de billige spillere ofte (gerne hver runde, hvis nødvendigt).
  • Sats ikke kun på ét eller få hold, men gå efter at ramme point-magerne.
  • Vælg tre angribere: Én dyr, en mellem og én billig (som man skifter tit).

 

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.616.000
1. Cole Palmer
Chelsea
7.616.000
3.575.000
2. Phil Foden
Manchester City
11.075.000
2.944.000
3. Kai Havertz
Arsenal
8.444.000
Holdet.dk

Svær efterårs start 

Sommerpausen byder på masser af transfers, træningskampe og enkelte trænerskifte. Så det kan være svært at forudsige, hvordan holdene starter. 

“Den første runde er altid svær da man her ikke rigtig har en fuld fornemmelse for lineups. Dog kan vi se lineup for Liverpool – Norwich kampen inden rundestart. Vigtig at holde øje med da man her kan se om f.eks. en Origi til 4.5 mio. skulle starte.” udtaler Philip Ratje-Johansen.

Vinderen af Premier Manager – Forår 2018 Paul Buhl giver også sit bud på, hvordan du kommer bedst fra start i managerspillet. Ellers følger Philip meget med på Premier League holdendes hjemmeside, ser predicted line-ups, hører manager podcast og tjekker de sociale medier. 

Læs mere om manager research her. 

Fidus til fem hold 

Når første hold skal sættes, så kigger Philip især på spillere fra Manchester City og United, Liverpool, Tottenham og Leicester. Derudover har en lille fidus til et par outsidere i form af oprykkerne Sheffield United og Bournemouth, hvis du skal supplere med billige spillere.

Harry Kane peger han på, som den spiller der kommer til at score flest point igennem hele managerspillet, og ellers har han fidus til disse fire.

Målmand
David De Gea
Manchester United
4.696.000
vs. Arsenal

David De Gea er stadig en ’dyr’ målmand, men er man typen, som ikke kan lide at skifte så meget på den plads, så er han er fint bud på en, som er billigere og næsten lige så god som Man City og Liverpool’s målmænd. Alternativt Rui Patricio fra Wolves til 4.5 mio. som kun lukkede 46 mål ind sidste sæson.

Forsvar
Harry Maguire
Leicester
3.000.000
vs. Liverpool

Den 26 årige engelske centerback er fast mand og kommer tit med i feltet og får afslutninger på mål. I sidste sæson scorede han 3 mål. Et muligt skifte til Manchester United kan forbedre hans chancer for clean sheet.

Midtbane
Dele Ali
Tottenham
7.109.000
vs. Arsenal

En Dele Alli til 5 mio. kunne være spændende at få ind, da han også ved hvor målet står. Måske endnu mere hvis Eriksen bliver solgt? En Roberto Pereyra fra Watford til 3.5 mio. er et godt alternativ. Han var stort set fast starter og var god for et par mål sidste sæson.

Angriber
Marcus Rashford
Manchester United
5.500.000
vs. Liverpool

Rashford og Harry Kane (8.5 mio.) er gode til prisen og vil helt sikkert komme til at lave nogle mål. Her tænker jeg specielt på Kane, men til 5,5 mio. er Rashford ikke et dårligt bud, da han formentlig vil være fast mand. Står man overfor en transfer og mangler en billig løsning til angrebet kan man f.eks. få Troy Deeney til 4 mio.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *