Premier Manager-vinder: Jeg havde en frygt for at snuble til sidst

Mens Manchester City tog sejren på fodboldbanen, så tog Rasmus Olsen sejren i Premier Manager Forår 2023. Den 30-årige managerbruger kendte knap nok holdenes start-11’er før start, men alligevel triumferede han på imponerende vis i sidste ende.

Med en hverdag som befragter i et shippingfirma og en livslang hobby indenfor fodbolden havde Rasmus Olsen det, der skulle til for at vinde Premier Manager Forår 2023. Selvom fodbold er en hobby for Rasmus, så er det dog ikke ligefrem Premier League, han normalt bruger sin tid på.

“Fodbold har været en hobby lige siden, jeg var barn. Jeg er generelt Brøndby-fan og følger Superligaen tæt. De seneste år har jeg ikke fulgt med i Premier League. Det var kun fordi, jeg lå helt med fremme i Premier Manager Forår 2023, at jeg begyndte at følge med igen,” siger den nykårede vinder.

Managerspil med vennerne

Selvom det ikke just har været Premier Manager, der førhen har været fokus på, så har der i den grad været langet nogle managerspil fra holdet.dk over disken for Rasmus.

“Det er noget jeg har gjort de seneste mange år, mest for sjov i interne konkurrencer. Det har været Super Manager og slutrunder. Og så lavede vi egentligt ikke Premier League i en del år, men gjorde det nu igen bare for det sociale ved det”.

“Jeg selv og nogle venner fra folkeskolen og HHX har en intern gruppe, hvor vi sætter 200 kr. på spil, hvor vinderen tager det hele. Hvis det ikke var for den gruppe, så havde jeg aldrig lavet et hold”.

Det er dog ikke kun erfaringen fra managerspil i sig selv, der har givet Rasmus en vis viden. Nej, han er også sportsbetter.

“Jeg er en sportsbettor med en pæn del success så. Den erfaring jeg har fra det, har jeg klart kunne bruge i det her spil, når det spidsede til. Udover det har jeg kunne finde godt materiale på twitter i forhold til skader osv. Det bedste content kommer klart fra Nicolai Bisgaard og hans robot. Derudover har jeg lyttet til podcasts som Klubhuset og Guldnålen. Al den info jeg får fra de forskellige – og selv researcher mig frem til – bruger jeg så og sætter det hold, jeg mener, er bedst,” forklarer Rasmus som en stor del af grunden til, at han fik succes.

Der tænkte jeg, at jeg ville smide det hele

Gennem store dele af spillet var Rasmus i front, og det var med til at give ham selvtillid.

“Jeg lå på første pladsen i halvdelen af spillet, så det var en utrolig fed følelse at den holdte hjem. Det var fedt”.

Selvom førstepladsen var Rasmus’ i lang tid, så var der stadig usikkerhed at spore, da tingene begyndte at spidse til.

“Jeg følte, at en hel del skulle gå galt, for at jeg mistede førerpositionen, en fire runder før slut. Der var tæt på en million ned til andenpladsen, hvorefter jeg faktisk havde to dårlige runder, og på et tidspunkt var blevet overhalet midt i næstsidste runde. Der tænkte jeg, at jeg ville smide det hele. Dog kom jeg fint igen i runden. Og i allersidste runde følte jeg, at den var hjemme en 30-40 minutter inde i runden,” siger vinderen.

Når vi spørger vinderen ind til den sidste spillerunde, så er der dog ikke den store nervøsitet i forhold til, om sejren ville komme i hus.

“Runden blev hurtig afslappende. Jeg fulgte med i alle kampene via flashscore, mens jeg lavede mad. Der kunne jeg rimelig hurtigt se, at det var så godt som afgjort. Det var mere runderne før, at følelserne af at være bange for at smide det hele, kom frem”.

Følelsen af at vinde er dog ikke til at tage fejl af. Den 30-årige befragter er nemlig ikke bleg for at fortælle, hvilke følelser, der gik gennem ham efter slutfløjtet.

“Lettelse. Når man har ført halvdelen af spillet, så har man en frygt for at snuble til sidst. Det vil bare være så ærgerligt. Selvfølgelig også stor glæde og noget stolthed over at have vundet spillet over så mange spillere. Især i et spil, hvor jeg vel ikke kunne nævne halvdelen af en ideel startopstilling på nogle af holdene, da spillet startede. Det kan jeg så nu”.

Den imponerende sejr, på knap 1.000.000 pluspoint ned til andenpladsen, skal da også fejres en smule.

“Kæresten og jeg tager ud at spise på nogle gode restauranter for at fejre det den kommende weekend,” siger Rasmus Olsen, der også mener, at der kan blive til en øl til kammeraterne – på hans regning.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *