Rule Britannia!

Liverpools spillere er de foretrukne til 9. runde af Champions Manager sammen med favoritterne fra Manchester City, men hvor langt skal man gå for at få Klopps drenge ind på holdet?

Tirsdag aften kl. 21.00 starter kvartfinalerne i Champions League og dermed også 9. runde af Champions Manager 2021-22. Det er nu man vælger sit hold til de sidste fem runder, og den sidste runde hvor man rigtig kan tillade sig at fyre op under transferomkostningerne.

Britisk dominans

Manchester City er favoritter til at vinde årets udgave af Champions League og som største favorit i den forestående runde, er de også et fantastisk køb i Champions Manager. Næststørste favorit er Liverpool, og det er meget svært at finde gode grunde til ikke at gå all-in på de to klubber. Begge klubber spiller også første kamp i runden, så der er ingen grund til at gætte på de startende spillere.

På trods af at Liverpool dominerer trendlisten, er det værd at bemærke, at populariteten er forholdsvis lav på Liverpool-spillerne – generelt under 10%. Også en spiller som Kevin De Bruyne har lav prioritet helt nede på 4%.

Skal man gå all-in på én klub? Bør man sælge Bayern, når nu de alligevel møder LFC i næste runde? Det samt de bedste spillerkøb ser Vidførle nærmere på i videooptakten til runde 9.

Top 3: køb
Handel lukker om:
580
1. Vinicius Junior
Real Madrid
8.824.000
400
2. Rodrygo
Real Madrid
7.335.000
334
3. Niclas Füllkrug
Borussia Dortmund
5.557.000
-654
1. Kylian Mbappe
Paris SG
10.665.000
-477
2. Warren Zaire-Emery
Paris SG
3.614.000
-458
3. Harry Kane
Bayern München
10.862.000
Skift ud

Se videooptakten her

Klubhusets podcast afløses til de sidste runder af en kort videooptakt til runden. Mulighederne er færre med kun fire rundekampe, men Vidførle løfter sløret for, hvordan han vil forsøge at føre Klubhusets fælleshold til en topplacering. Du kan se videoen her:

Klubhusets anbefalinger

Den billige
Joel Matip
Liverpool
4.344.000
vs. Benfica

Joel Matip er ikke billig, som spillerne var i gruppespillet. Med lige over 4 mio er Matip dog en af de bedste spillere til prisen i en Liverpool-defensiv, der sjældent lukker mål ind, og som også pga. sit hovedspil til tider kommer på måltavlen. Hans popularitet er også helt nede under 3%

Den frække
Diogo Jota
Liverpool
6.860.000
vs. Benfica

14 scoringer i Premier League og fast spillende for LFC i de vigtige kampe. Jota er et fantastisk køb og ligger på xG90 kun lige efter Salah. Eneste minus ved Jota er, at han får karantæne ved næste advarsel – men det er risikoen værd.

Anførervalget
Mohamed Salah
Liverpool
9.698.000
vs. Benfica

For en gang skyld er Lewandowski ikke bedste anførervalg. I stedet er Salah marginalt bedre. Hans fokus må være 100% rettet mod CL titlen efter Egypten missede muligheden for at komme med til VM. 20 sæsonscoringer i PL og en xG90 på 0,81 gør ham til den mest oplagte målscorer i denne runde mod et ikke imponerende Benfica hold.

Klubhusets hold til runde 9

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *