Løver nu, men BIF er fremtiden

Efter et dramatisk derby i sidste runde er det tid til at sætte hold igen. FCK lokker med hjemmebanefordel mod FCN, men Brøndby har godt kampprogram på sigt.

FCK trak sig sejrrigt ud af et spændende derby i søndags – og hvis du har løver på holdet, så behold dem en runde endnu. 

Kort fortalt byder FCK på mulig succes på den korte bane, hvorimod Brøndby gør det på længere sigt. 

Top 3: køb
Handel lukker om:
190
1. Sebastian Sebulonsen
Brøndby IF
3.433.000
180
2. Mads Bech Sørensen
FC Midtjylland
4.800.000
176
3. Filip Bundgaard Kristensen
Brøndby IF
5.677.000
-181
1. Mohammed Fuseini
Randers FC
4.858.000
-134
2. Martin Frese
FC Nordsjælland
5.970.000
-121
3. Musa Juwara
Vejle Boldklub
4.007.000
Skift ud

BIF fremadrettet

FCK skal i næste runde få kilometer nordpå og møde FC Nordsjælland. Derefter byder programmet på svære udekampe imod FCM og AGF. Hvis du skal satse, så køb ind på FCK til denne runde. Hvis du har dem i forvejen, så behold dem.

Brøndby-ejere står i en anderledes situation. Vestegnens stolthed tager hjemme imod AGF i runde 12 af Super Manager, og derefter venter overkommelige modstandere som FCN (U), Randers (H) og Randers (U). Køb allerede nu ind på Brøndby, hvis du tror på sejr over AGF.

9 spillertips til Super Manager

Forsvar
Joel Andersson
FC Midtjylland
4.129.000
vs. OB

Svenske Joel Andersson er først lige kommet tilbage fra en lang skadespause, men han har allerede bidt sig fast i midtjydernes startopstilling igen. I sidste sæson skabte han hele 46 chancer, så selvom han kun fik lavet to assists og kom på tavlen en enkelt gang, så er han med offenstivt. Et prisskilt på 3.5 mio. gør ham attraktiv.

Forsvar
Victor Kristiansen
FC København
7.711.000
vs. OB

Alene Victor Kristiansens prisskilt på 2,7 mio. gør ham attraktiv. Han er startet inde i fire ud af FCKs seneste fem kampe, mens han også har fået et indhop i to kampe derudover i denne sæson. Han virker til at have bidt sig fast på FCK-mandskabet og lavede senest assist mod Brøndby.

Angriber
Kamil Wilczek
FC København
6.169.000
vs. OB

Wilczek har scoret tre mål i de seneste to kampe. Han er samtidig noteret for 25 afslutninger, selvom han har startet de fleste kampe på bænken. Han har dog bidt sig fast i FCK’s startopstilling nu. Han kan være et sats værd, hvis du skal indhente dine venner i spillet.

MIdtbane
Jens Stage
FC København
6.490.000
vs. OB

Stage er registreret for 3,7 xG, selvom han kun er kommet på måltavlen to gange i denne sæson. Han har samtidig haft 15 afslutninger og skabt 15 chancer, mens det også er blevet til to assists. Ulempen ved Stage kan være, at han muligvis starter ude. Men han får med stor sandsynlighed et indhop – ligesom mod Brøndby, hvor han leverede en assist.

Midtbane
Viktor Fischer
FC København
6.839.000
vs. FC Nordsjælland (H)

Også Viktor Fischer kan være et spændende valg. Tre mål og en assist er det blevet til i foråret, men faktisk er Fischer noteret for 3,6 xG, så han kommer frem til chancerne. Han har samtidig haft 27 afslutninger og skabt 19 chancer. Så hvis du ikke har råd til Wilczek, kan Fischer måske være alternativet.

Angriber
Emil Nielsen
Lyngby
3.819.000
vs. Horsens (U)

Emil Nielsen fortjener en anbefaling igen. Han kom senest på måltavlen mod AaB, og alene i foråret har han lavet fire mål og to assists. Han har samtidig noteret sig 7,7 xG og haft 28 afslutninger i sine 22 kampe. Samtidig sparker han straffe for Lyngby, hvis han er på banen. Til en kamp mod Horsens er han yderst attraktiv, som jeg ser det.

Midtbane
Louka Prip
AC Horsens
2.915.000
vs. FC Nordsjælland

Hvis du skal satse og ikke har købt ind på Lyngby, så kan du måske kigge Horsens-vejen. Her kan Louka Prip være et spændende valg. Han er registreret for 39 afslutninger. Det er niende flest af alle i Superligaen. Han er noteret for 5,7 xG, mens han er kommet på måltavlen tre gange. Han har samtidig skabt 37 chancer og lavet to assists.

MIdtbane
Peter Bjur
Brøndby
3.231.000
vs. AGF (H)

Han spiller mere som offensiv back, men hvis du skal brænde en billig midtbane-plads af, så er han en sikker mand på Vestegnens start 11’er. Bjur-junior er startet inde i 10 ud af 11 kampe i foråret – og med 0,9 xG kan der meget vel være en kasse på vej.

Midtbane
Lasse Vigen
Brøndby
3.858.000
vs. AGF (H)

Morten Frendrup er løbet ind i en karantæne, og det åbner for chancen til Lasse Vigen. Trods manglende startpladser har han lavet et mål og en assist i foråret. 3.8 mio. er måske et sats, hvis han kun spiller én kamp, men bider han sig fast, så er det godt givet ud. Kun én gang i foråret er han ikke kommet på banen.

Hold dig opdateret med flere tips til Super Manager på Holdet.dk.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *