Runde 2: Vikaren Vidførle til undsætning

Bag mikrofonen i Bold.dk’s nye podcast, SATS PÅ, sidder tidligere Superliga-profil Lasse Fosgaard. Sammen med Andreas Vidførle, der i denne uge vikarierer for Nicolai Bisgaard, kigger de frem mod 2. runde af Super Manager.

Første runde af Super Manager bød på flere overraskelser, hvor de to værter begge kom skidt fra start, da blandt andet de regerende mestre fra FCK skuffede fælt hjemme imod oprykkerne fra Horsens.

I denne uges afsnit bliver der summeret op på runden der gik og hvilke overvejelser, der er værd at tage med videre til den kommende runde, som sparkes i gang fredag aften kl. 19.00, når FCM tager imod Silkeborg.

Silkeborgensisk angrebsselvtillid

Første rundes højdespringer blev Silkeborgs Nicklas Helenius (+ 281.000). Fosgaard og Vidførle tager i denne uge en kort snak med angriberen, der med god grund udstråler selvtillid frem mod de næste to kampe mod FCM og Brøndby.

Varm op til 2. runde ved at høre hele afsnittet her:

Rundens 3-kamp

Hver torsdag morgen kommer et nyt afsnit af podcasten SATS PÅ, hvor de to værter vil komme med tre forudsigelser indenfor følgende kategorier:

  • Kaptajnen: Den spiller, som vil score størst vækst i runden.
  • Underdog: En spiller, som har under 10% i popularitet.
  • Den overvurderede: En spiller som er populær, men som man bør undgå.
Kaptajn (Fosgaard)
Simon Hedlund
Brøndby IF
5.949.000
vs. AaB

I første runde blev Simon Hedlund den fjerdehøjeste målt på xG og har tidligere bevist i Superligaen at han kan score masser af mål. Brøndbys spillestil betyder at svenskeren vil komme frem til mange chancer og mon ikke, at han kan få netmaskerne til at blafre, når de gule fra Vestegnen møder de offensive fra FC Nordsjælland.

Kaptajn (Vidførle)
Anis Slimane
Brøndby IF
4.658.000
vs. AaB

Simon Hedlund kom frem til mange chancer sidst, men i manglen på angrebs-selvtillid, falder anførervalget på Slimane, der historisk har det godt med at spille mod FCN, og især når det kommer til målscoringen.

Underdog (Fosgaard)
Oscar Schwartau
Brøndby IF
2.167.000
vs. AaB

Oscar Schwartau blev Brøndbys yngste debutant nogensinde og koster kun 2.032.000. Han imponerede i 1. runde, så mangler man noget billigt x-faktor, der kan være med til at frigøre noget plads i budgettet, så er det med at få den 16-årige Brøndby-spiller ind på holdet.

Underdog (Vidførle)
Oliver Bundgaard Kristensen
Randers FC
3.015.000
vs. Viborg FF

Et sikkert valg til runden må være Randers, der møder et svagt OB-hold. Højre-wingbacken Adam Andersson (3.714.000) scorede senest mod FCM. Men for at spare lidt i budgettet kan man kigge mod den modsatte wingback, hvor Oliver B. Kristensen (3.014.000) med 1,4% i popularitet, er et spændende valg til runden.

Den overvurderede (Fosgaard)
Kamil Grabara
FC København
6.006.000
vs. Lyngby BK

Et kontroversielt valg af værten Lasse Fosgaard, der selv har Grabara på holdet. Han er for dyr at skifte ud, hvis man vil have ham ind igen. Og med en udebanekamp i Aalborg og FCK’s dårlige start, så vil det være svært for Københavnerne at holde Aab fra at score.

Den overvurderede (Vidførle)
Kevin Diks
FC København
5.063.000
vs. Lyngby BK

FCK har dyre backs og høje popularitetsprocenter. Og her virker det til at der vil være en del rotation i løbet af sæsonen. Kevin Diks har en popularitetsprocent på hele 24%, og med usikkerheden omkring en startplads, er han en spiller man bør undgå.

Eksperternes hold til 2. runde

Lasse Fosgaards hold

Lasse Fosgaards Hold – ca. 2 dage inden kick-off.

Andreas Vidførles hold

Andreas Vidførles hold – sat ca. 2 dage inden kick-off.

Spil med i SATS PÅ Miniligaen

Hvis du vil teste dine manager-evner imod de to eksperter, så tilmeld dig Sats På Miniligaen. Ligaen er åben indtil d. 3 august.

Rundepræmien til den bedste manager er en SATS PÅ-kop og et Guld+ Hold til VM Manager. Samtidig er der store præmier til efterårets top 3:

  • 1. plads: 5.000 kroner i fodboldrejsegavekort
  • 2. plads: Landsholdtrøje og seks SATS PÅ-glas
  • 3. plads: En Roligan-kasse med masser af merch, som gør dig klar til VM i fodbold.

Husk at det kræver et Guld+ Hold for at deltage i konkurrencen om præmierne.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *