Runde 4: Hvem anbefaler Botten Anna?

Begge SATS PÅ værter er tilbage fra ferie og føler sig i topform forud for 4. runde af Super Manager. Hør optakten her og se hvem de to værter vælger.

Der er omkring 1.400 deltagere i SATS PÅ miniligaen. Begge værter er fortsat placeret i den forkerte ende af tabellen. Lasse Fosgaard ligger lige nu nr. 1.086, mens Bisgaards robot ligger nr. 953.

Rådet og taktikken lyder dog alligevel: “Hold fast i strategien og undgå at skifte for meget ud”.

Hør hele optakten til runde 4 af Super Manager i Bold.dk’s podcast SATS PÅ:

Robottens tips til runden

Nicolai Bisgaards nydøbte statistik-robot “Botten Anna” fremhæver særligt to spillere til 4. runde af Super Manager.

Den første robot-darling er FC Nordsjællands Mads Hansen (3.940.000). Han er lidt dyrere end holdkammeraten Ernest Nuamah (2.900.000), men forventes også at lave flere mål.

Robottens anden darlig til 4. runde er Ibrahim Said (2.614.000) fra Viborg. De vandt senest meget overraskende over de regerende mestre FCK, hvor den unge nigerianer startede inde som angriber. Han står som midtbane i spillet, er billig og så starter han meget sandsynligt inde igen. Ifølge robotten kommer han til at stå for cirka 23% af Viborgs mål.

Rundens 3-kamp

Hver uge kommer et nyt afsnit af podcasten SATS PÅ, hvor de to værter vil komme med tre forudsigelser indenfor følgende kategorier:

  • Kaptajnen: Den spiller, som vil score størst vækst i runden.
  • Den undervurderede: En spiller, som har under 10% i popularitet.
  • Den overvurderede: En spiller som er populær, men som man bør undgå.
Kaptajnen (Bisgaard)
Anders Dreyer
FC Midtjylland
9.277.000
vs. AGF

Robotten vælger selvfølgelig Dreyer, der i seneste runde alene vækstede med +444.000 ved at score to mål og lave en assist i FCM’s 5-1 sejr. Nu venter Lyngby, og det kan meget vel kan ende ud i lidt af en målfest.

Kaptajnen (Fosgaard)
Hakon Arnar Haraldsson
FC København
4.136.000
vs. Lyngby BK

Et spændende og en anelse satset anførervalg. Hvis den unge islænding overrasker og går ud og laver en pragtpræstation mod Brøndby i et udsolgt Parken, så vil det vise sig at være noget af en genistreg fra Fosgaard.

Den undervurderede (Fosgaard)
Rigon Matos Charles
FC Midtjylland
3.634.000
vs. AGF

Han ligger lige nu på knap 3% i popularitet. Han har fået meget spilletid og ligner efterhånden en fast starter. Han leverede senest også en assist i FCM’s 5-1 udradering af OB. Midtjyderne er desuden en af rundens største favoritter, når de skal en tur til Lyngby.

Den undervurderede (Bisgaard)
Sory Kaba
FC Midtjylland
7.970.000
vs. AGF

Endnu en FCM-spiller. Han er fortsat meget upopulær, da han ikke så ud til at skulle være fast mand i startopstillingen inden sæsonstarten. Men mon ikke Guinea-angriberen får genvalg efter den gode præstation mod OB, hvor han både scorede og lavede assist.

Den overvurderede (Fosgaard)
Lars Kramer
AaB
3.016.000
vs. Brøndby IF

Fosgaard er overbevist om, at Kramer trækker et gult kort, når AaB møder sprudlende et Silkeborg-mandskab på udebane. Han er ejet af hele 22% og har indtil nu blot vækstet med sølle 16.000.

Den overvurderede (Bisgaard)
Allan Sousa
AaB
4.571.000
vs. Brøndby IF

AaB spillede ellers en god kamp senest mod Horsens, men de kunne bare ikke få prikket bolden ind. Nu går man nogle svære kampe i møde i form af Silkeborg (U), FCN (H) og Brøndby (H). Sousa er populær og med en pris på 4.500.000 skal han fjernes fra holdet.

Eksperternes hold til 4. runde

Lasse Fosgaards hold

Lasse Fosgaards hold – sat ca. 3 dage inden kick-off.

Nicolai Bisgaards hold

Nicolai Bisgaards hold – sat ca. 3 dage inden kick-off.

 

Sidste chance for at spille med i SATS PÅ Miniligaen

Hvis du vil teste dine Super Manager-evner imod de to eksperter, så tilmeld dig Sats På Miniligaen. Men skynd dig, for ligaen lukker i dag den 3. august.

Rundepræmien til den bedste manager er en SATS PÅ-kop og et Guld+ Hold til VM Manager. Samtidig er der store præmier til efterårets top 3:

  • 1. plads: 5.000 kroner i fodboldrejsegavekort
  • 2. plads: Landsholdtrøje og seks SATS PÅ-glas
  • 3. plads: En Roligan-kasse med masser af merch, som gør dig klar til VM i fodbold.

Husk at det kræver et Guld+ Hold for at deltage i konkurrencen om præmierne.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *