Runde 5: Robotten siger nej tak til Nordsjælland-trend

Værterne fra Bold.dk’s managerpodcast SATS PÅ tager i denne uge en snak med den dobbelte AGF-målskytte fra 4. runde, der vælger sig selv som anfører til den kommende runde af Super Manager. Hør optakten her og læs rundens spillertips.

Kaptajnvalget er altafgørende. Det blev for alvor slået fast i 4. runde af Super Manager, hvor man ligesom Lasse Fosgaard må ærgre sig, hvis ikke man valgte hattrick-helten Pep Biel, der vækstede med hele 654.000.

FC Nordsjælland er fortsat Superligaens førerhold og med maksimum point i de første fire kampe, forstår man godt at Farum-spillerne er højt placeret på trendlisten. Robotten er dog noget tvivlsom omkring den høje popularitet, hvis man kigger på det kommende kampprogram, der hedder AaB (U), Silkeborg (H) og FCK (H).

Robotten sætter holdet

Statistik-robotten “Botten Anna” går imod popularitsprocenterne og siger nej tak til FC Nordsjælland i 5. runde af Super Manager.

I stedet er rundens første robot-darling FCK’s nye målmand Mathew Ryan (5.000.000). Australieren har spillet over 100 Premier League kampe, og hvis han starter på fredag hjemme mod Randers, så er han et must-have til kun 5 mio.

Robottens anden darlig til 5. runde er Oliver Sonne (2.668.000) fra Silkeborg, som har solgt Rasmus Carstensen. Han er ikke specielt offensiv, men kommer nu formentligt til at spille fast på backen og går et fornuftigt kampprogram i møde med Viborg (U), FCN (U) og OB (H).

Den tredje darlig er den meget offensive svenske wingback Joel Andersson (5.184.000) fra FCM. Han står for 22% af FCM’s assists og robotten forudser en vækst på over 200.000 i de næste tre kampe.

Hør hvem Botten Anna vælger til de resterende positioner i optakten herunder:

Rundens 3-kamp

Hver uge kommer et nyt afsnit af podcasten SATS PÅ, hvor de to værter vil komme med tre forudsigelser indenfor følgende kategorier:

  • Kaptajnen: Den spiller, som vil score størst vækst i runden.
  • Den undervurderede: En spiller, som har under 10% i popularitet.
  • Den overvurderede: En spiller som er populær, men som man bør undgå.
Kaptajnen (Bisgaard)
Simon Hedlund
Brøndby IF
5.949.000
vs. AaB

Ja, Brøndby er skidt kørende, men de møder et endnu dårligere OB-mandskab på hjemmebane og alle sælger deres Brøndby-spillere. Derfor er Hedlund et spændende valg til runden, hvis man vil skille sig ud og satse lidt.

Kaptajnen (Fosgaard)
Sigurd Haugen
AGF
4.809.000
vs. Lyngby BK

Svend (Sigurd) Haugen bliver ifølge Fosgaard den kommende Superliga-topscorer. I en hjemmekamp mod Lyngby skal han nok få banket et par kasser ind. Også værelseskammeraten Patrick Mortensen frister, men han bliver for dyr at skifte ind.

Den undervurderede (Bisgaard)
Mohamed Daramy
FC København
7.566.000
vs. Lyngby BK

Han står som angriber og koster 7.500.000. Det lyder umiddelbart ikke fristende, men kan den unge kant fortsætte sit høje niveau, så starter han samtlige kampe og er nok Superligaens bedste spiller. Han er pt kun ejet af 4,1%, men det tal vil naturligvis stige i løbet af de kommende runder.

Den undervurderede (Fosgaard)
Adamo Nagalo
FC Nordsjælland
3.334.000
vs. Silkeborg IF

Fosgaard har fuld tiltro til Nordsjælland og at deres stime fortsætter. Den unge forsvarsspiller fra Elfenbenkysten har spillet samtlige minutter indtil videre i årets Superliga, og så er han kun ejet af 3,6%.

Den overvurderede (Bisgaard)
Lasso Coulibaly
FC Nordsjælland
2.750.000
vs. Silkeborg IF

Han er billig, men har en utrolig høj popularitetsprocent. 22% ejerskab blandt alle i præmiepuljen. Han bidrager stort set ikke med noget offensivt, spiller ikke fra start og er på ingen måder farlig, når han så kommer ind. Senest havde han nul afslutninger og 0xG, da han fik 24 minutter mod Viborg.

Den overvurderede (Fosgaard)
Hakon Arnar Haraldsson
FC København
4.136.000
vs. Lyngby BK

Fra “Kaptajnvalget” i forrige runde til “Den overvurderede”. Fosgaard har brændt nallerne for meget på den unge islændinge, som pt er ejet af hele 76%, og han må nu en tur ud på bænken. Der vil muligvis også ske noget udskiftning på FCK-midtbanen, og det kan sagtens gå ud over Haraldsson.

Eksperternes hold til 5. runde

Lasse Fosgaards hold

Lasse Fosgaards hold – sat ca. 3 dage inden kick-off

Nicolai Bisgaards hold

Nicolai Bisgaards hold – sat ca. 3 dage inden kick-off

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *