Sådan bruger du odds til at sætte hold

Man kommer ikke sovende til sejr. Det gælder hverken på banen i Rusland eller for den sags skyld i din managergruppe. Der skal research og forberedelse til – og her er Oddset en god støtte.

I denne artikel guider vi dig til brugen af odds, når du skal sætte start 11’eren i VM Manager 2018 – og så inviterer Oddset også på en liga, hvor du kan score 1.000 kr. Frit Spil.

Oddset sætter stammen

Som tidligere gennemgået i vores guide til VM Manager 2018, så er det en god taktik at satse på en stamme af spillere fra hold, som man tror kommer langt til VM. Disse spillere koster typisk lidt mere – og man skal derfor heller ikke skifte dem så ofte.

Men hvem skal man vælge til sin stamme?

Her er oddset på vinderen af VM en god rettesnor. De spillere du skal have i stammen skulle gerne blive så længe som muligt i spillet – og helst nå hele vejen til finalen.

Oddset har laveste odds på disse fem nationer. De vurderes til at nå længst, have bedst chance for at vinde VM i Rusland og dermed score mest vækst til dit hold.

VinderOdds
Brasilien 5,25
Tyskland5,50
Frankrig7,00
Spanien7,00
Argentina9,50

*Oddset varriere og kan derfor ændre sig.

Odds på match-ups

Hold som Brasilien, Frankrig og Tyskland er storfavoritter og har derfor lavt odds i nærmest alle kampe. Det gør dog også at spillerne er dyrere, så du har nok ikke råd til 11 startere fra disse nationer. Her kommer match-ups ind i billedet.Edinson Cavani

Når spillet så er i gang og du skal skifte ud, så er det nemlig ofte et spørgsmål at balancere holdenes kampprogram med det direkte match-up i den kommende kamp. Hvis du f.eks. vælger at fokusere to runder frem, så er oddset en god indikator på, hvem der har et godt match-up.

Her kan du roligt kigge nærmere på spillerne fra Belgien (odds 1.18 imod Panama odds 1.30 imod Tunesien). Uruguay (odds 1.60 imod Egypten & odds 1.22 imod Saudi Arabien) og England (odds 1.42 imod Tunesien og odds 1.22 imod Panama).

Spillere fra disse nationer kan give dig en god start, men det er stadig usikkert om disse hold kan nå hele vejen eller bare til semifinalerne. Så vær klar til at skifte dem ud.

Odds på VM Manager 2018

Vind 1.000 kr. Frit Spil

Hvis du er i tvivl om hvem der starter i VM, så tjek også Oddsets gennemgang af alle VM holdenes forventede startopstilling.

Med denne info på plads, så er der blot tilbage at tjekke oddset på VM – og vælge dine spillere.

Hvis du sætter et Guld+ Hold så kan du også tilmelde dig Oddset pulje, hvor de sætter følgende præmier på højkant.

  1.  Plads: 1.000 kr. Frit Spil til Oddset
  2.  Plads: 750 kr. Frit Spil til Oddset
  3.  Plads: 500 kr. Frit Spil til Oddset
  4. -100 Plads: 50 kr. Frit Spil til Oddset
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *