Sådan får du plads til Isaksen

Den unge FCM spiller var ligaens største profil og det bedste anførervalg i de første mange runder. Han er imidlertid dyr, men med mange gode og billige angrebsmuligheder er det muligt at få den målfarlige Isaksen ind på fællesholdet.

Klubhuset har i anledning af Superligastarten fået besøg af Tipsbladets superligaekspert Kenneth S Jensen. Traditionen tro gæster han Klubhuset podcasten inden superligaen sparkes igang. Vært Andreas Vidførle får også besøg af dataanalytiker og managerekspert Nicolai Bisgaard og sammen sætter de 3 Klubhusets Fælleshold til runde 1.

Billige spillere skaber plads til Isaksen

Et forrygende FC Midtjylland startprogram og et Isaksen skifte der formentlig først kommer efter en håndfuld Superliga-runder gør, at Isaksen er svær at undlade. Men med meget nemme startprogrammer for både FCM, FCK og AGF er det også vigtigt, at valget af Isaksen ikke går for meget ud over valget af øvrige spillere fra de 3 tophold.

Der er imidlertid både billige enablere i forsvaret og i angrebet med så stor værdi, at Isaksen bestemt er mulig at få plads til.

I podcasten ser Klubhuset og de to gæster nærmere på, hvilke spillere det er, som man skal have fat på, for at få plads til Isaksen.

 

Klubhusets hold til runde 1

 

Klubhusets anbefalinger

Den billige
Anosike Ementa
Viborg FF
2.051.000
vs. OB

Viborg hentede i sommers den 21 årige og 2 meter høje Anosike Ementa i AaB. Forventningerne er store til Viborg angriberen op mod sæsonstarten efter en god pre-season, hvor han har optrådt som Viborgs nr. 9. Viborg starter ude mod FCN, men fra runde 2 af går man et nemt kampprogram i møde.

Den frække
Janni Serra
AGF
5.560.000
vs. Silkeborg IF

Meningerne om tyske Janni Serra var delte i Klubhuset, men Janni Serra er dog stadig Vidførles favorit. Janni Serra har haft en flot karriere i 2. bundesligaen og været flittigt scorende med et mål pr. 3 kamp ca. Den tidligere tyske ungdomslandsholdsspiller er stadig kun 25 år, så det store gennembrud kan meget vel komme under Rösler i AGF.

Anførervalget
Gustav Isaksen
FC Midtjylland
10.049.000
vs. Vejle Boldklub

Det klart bedste anførervalg er Isaksen, der med straffesparkstjansen i Midtjylland er bedste bud på en målscorer i Superligaens 1. runde, hvor Hvidovre kommer på besøg på heden.

Top 3: køb
Handel lukker om:
208
1. Sebastian Sebulonsen
Brøndby IF
3.433.000
192
2. Jonathan Amon
Lyngby BK
3.319.000
191
3. Mads Bech Sørensen
FC Midtjylland
4.800.000
-195
1. Mohammed Fuseini
Randers FC
4.858.000
-145
2. Martin Frese
FC Nordsjælland
5.970.000
-131
3. Musa Juwara
Vejle Boldklub
4.007.000
Skift ud

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *