Foto: Liam Gant

Sådan kører du fra vennerne i Motor Manager

Med seks top 10 placeringer på CV’et, så er Charlie Jacobsen manden, der kan sikre dig sejren i Motor Manager 2019. Læs hvordan og få tre kører-tips til Formel 1 starten.

I de seneste ti år har et managerhold været en fast bestanddel af Charlie Jakobsens køreplan til en god Formel 1 sæson. Sidste år kørte han en fjerdeplads hjem ud af mere end 15.000 hold, og det er i alt blevet til seks top 10 placeringer i Motor Manager gennem årene.

Ekspert i Motor Manager

Charlie Jacobsen

Charlie Jacobsen, der satte sit første managerhold i 2010, har en klar prioritet til den første mand, der kommer på managerholdet til Formel 1.

“Det vigtigste i spillet er, at vælge den rigtige kaptajn. Sidste år var det for eksempel Sebastian Vettel man skulle have til at starte med, og efter sommerpausen var det Lewis Hamilton.” – forklarer 45 årige Charlie Jacobsen, der til daglig arbejder på Grundfoss.

Selvom Lewis Hamilton (14 mio.) og Sebastian Vettel (13 mio.) er spillets dyreste kørere, så er det også de mest populære kørere. Så noget tyder på, at der er god værdi i at vælge én af de to top favoritter til VM titlen.

Klar med kontrakterne

Det er svært at forudsige, hvordan Formel 1 kørerne kommer ud af startblokken i 2019. Der er nye regler, nye maskiner og nye kører. Så vær klar til at ændre din strategi tidligt.

“Som regel skal man være lidt forsigtig, da styrkeforholdene skifter meget i de to første løb. Så sørg for at skifte, hvis du får råd til noget bedre eller hvis styrkeforholdene ændrer sig.” – Uddyber Charlie Jacobsen.

En invitation fra chefen til at spille manager er siden gået hen og blevet en profitrig passion.

“Min samlede gevinst ligger op ca. 50.000 kr. i form af ure, rejser, spillekonsoller, højtalere, gavekort og kontanter. Men den største bonus er, at løbende bliver langt mere spændende” – Forklarer Charlie Jacobsen.

Konstruktør-team i top 3

Når det kommer til konstruktør valget, så kan der være lidt penge at spare, da målet ifl. Jacobsen er et top 3 hold.

“Med valg af konstruktør skal man minimum have en der ender i top-3, og som har potentialet til hurtigste omgang. Jeg tror det i år vil være en prioritet for Ferrari, Mercedes og Red Bull, at få hurtigste omgang, da det giver 1 VM-point.” – Siger Charlie Jacobsen.

Stabilt Pitcrew

Charlie Jacobsen, som kommer fra Rødkærsbro i Midtjylland, mener at Pitcrew er det bedste sted at spare.

“Med de ændrede 2019-regler kan man godt vælge et billigere team. De mister ikke så meget hvis de er en omgang bagefter, som i forhold til sidste år. Kunsten er så bare at vælge det mest stabile Pitcrew – og hvis det er muligt, ét der får VM point”.

Læs også hvordan Dennis sikrede sig sejren i Motor Manager 2018.

Tre hurtige anbefalinger

Must have
Charles Leclerc
Ferrari
7.342.000
vs. Alfa Romeo

“Charles Leclerc er et must-have. Han gjorde det fantastisk i 2018 og virker meget stærkt kørende for sit nye hold Ferrari” – Charlie Jacobsen.

Bedst til prisen
Pierre Gasly
Red Bull
6.500.000
vs. Alfa Romeo

“Hvis ikke Pierre Gasly udgår, så kommer han til at give gode point til managers.” – Charlie Jacobsen

Satsningen
Toro Rosso
Pitcrew
4.000.000
vs.

“Hvis Toro Rosso Pitcrew gennemfører løbet, giver de rigtig gode point til prisen – og du har flere penge til evt. bedre kørere eller konstruktører” – Charlie Jacobsen.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
1 kommentar
  • Bennedbæk13. marts 2019 kl. 15:54

    Ser godt Charlie

    MEN jeg fatter ikke swush har så travlt med at lave optakt til Formel1, de syntes åbenbart ikke der var nok ens hold sidste år

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *