Sæt ulvene på holdet!

Mesterskabskampen er helt åben igen, men selvom Brøndby har fået tur i den og FCK stadig er i spil, så er der fokus på en anden topklub til 17. runde af Super Manager Forår 2021.

Det er tredjesidste runde i Super Manager og det spidser nok til i din miniliga. Ligesom det gør i Superligaen. 

Hvis du skal investerer stort, satse på sejren eller komme væk fra bunden, så er det FC Midtjylland du skal kigge nærmere på. Ulvene, som skal undgå de frygtede gummiben, møder Randers på søndag. Det er vel at mærke et Randers-mandskab, der netop har vundet pokalfinalen sikkert over SønderjyskE. De har dermed sikret sig europæisk fodbold og har derfor ikke det store at spille for. Det har Midtjyderne til gengæld…

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.394.000
1. Andreas Schjelderup
FC Nordsjælland
9.894.000
2.059.000
2. Yuito Suzuki
Brøndby IF
6.059.000
1.910.000
3. Mohammed Fuseini
Randers FC
4.910.000
Holdet.dk

Her er syv anbefalinger til runde 17 i Super Manager

Spilleranbefalinger

Målmand
Jacob Rinne
Aab
5.915.000
vs. FC Midtjylland

Står du og skal have en ny keeper til runden, så kan AaB-keeperen være et fint valg. Han har holdt syv clean-sheets i denne sæson og har samtidig haft hele 90 redninger i denne sæson og har en redningsprocent på 70,3 procent. AaB møder nu Horsens hjemme og dernæst kommer Vejle på besøg.

Midtbane
Lucas Andersen
Aab
5.908.000
vs. FC København

AaB’s helt store profil er tilbage i hopla efter en lang skadespause. Han har siden til tilbagevenden lavet et mål og en assist, mens han har haft 17 afslutninger i denne sæson til trods for, at han blot har spillet 15 kampe. Han har skabt 22 chancer og lavet to assists. Han er dyr, men også attraktiv.

Angriber
Bashkim Kadrii
OB
5.915.000
vs. Vejle (U)

Med OB’s næste to kampe in mente mod Vejle, der har opnået deres mål om Superliga-overlevelse, og Lyngby, der ikke har noget at spille for, kan Kadrii være et frækt valg. Tre mål er det blevet til i foråret, siden han for alvor har fundet formen igen. 15 afslutninger har han haft og har en scoringsprocent på 20 procent.

Forsvar
Alexander Scholz
FC Midtjylland
4.897.000
vs. AaB

FCM-profilen er attraktiv af flere årsager. De møder Randers hjemme, som med garanti har brugt krudt i midtugen i pokalfinalen. Derudover sparker Scholz straffe for FCM, og derfor har han også lavet seks mål i denne sæson. Han har dog også haft 16 afslutninger og skabt 12 chancer. Han må efterhånden betragtes som lidt af et must.

Forsvar
Dion Cools
FC Midtjylland
7.731.000
vs. AaB

Cools tabte sin plads på backen, da han blev skadet og samtidig kom Joel Andersson tilbage fra skade. Nu er Paulinho i karantæne, og det må bane vejen for belgieren. Cools har lavet et mål og en assist og har haft 10 afslutninger. Han er samtidig registreret for 1,6 xG og har skabt 13 chancer.

Midtbane
Pione Sisto
FC Midtjylland
4.495.000
vs. AaB

Sisto er en dyr herre, men på det seneste har han virkelig bevist, hvad han er lavet af. Tre mål og en assist er det blevet til i foråret. Han har haft 31 afslutninger og skabt samme antal chancer. Hans scoringsprocent ligger desuden på 25,8 procent, og han har lavet otte mål i denne sæson.

MIdtbane
Frank Onyeka
FC Midtjylland
5.480.000
vs. Randers (H)

En spiller, der går lidt under radaren, er Frank Onyeka. Tre mål og en assist er det blevet til i denne sæson. To af målene er faldet i foråret. Han har en scoringsprocent på 21,4 procent og har haft 14 afslutninger og skabt 15 chancer. Han er samtidig kun ejet af små fire procent i spillet.

Få tips til dit hold i hver runde af Super Manager.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
2 kommentarer
 • Andreas Laursen14. maj 2021 kl. 11:09

  Forstår ikke, hvorfor I skriver, at Vejle ikke har noget at spille for længere? De kan da stadig nå playoff pladsen 🤷🏼‍♂️ De er kun 3 point efter AaB 😅

  • Niels N14. maj 2021 kl. 11:27

   Hej Andreas.

   Du er skarp. Det er godt det. Dog har Vejle allerede opnået deres målsætning om at undgå nedrykning. Vi retter det naturligvis. 😄

   Venlig hilsen
   Niels Nedergaard

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *