Sats På: Bye bye Biel, hej Corner

Udover fokus på kaptajn-kabale, transfer-deadline og tre-kampen, så giver Sats På sig ud i halvvejs-kåringer af spillets overraskelser og skuffelser. Se hvem der får tumblefinger op og ned for de første 7 runder.

Humøret er højt i Sats På studiet, som ramte den rigtig godt i sidste runde. De to værter – Nicolai Bisgaard og Lasse Fosgaard – sætter fokus på transfer-deadline, en vanskelig kaptajn kabale, der skal løses inden rundestart fredag kl. 19.00 – og så er de klar med midvejs kåringer. 

Hør hvordan du tackler transfers i Superligaen, hvad Andreas Cornelius’ pris bliver (og hvad den bør være) samt hvilken FCM-spiller du bør sætte kaptajn-bindet på.

Halvvejs kåring

Syv runder inde i Super Manager – Efterår 2022 tager Sats På et kig på tre overraskelser og tre skuffelser i managerspillet baseret på Superligaen.

Tre skuffelser

Hakon Arnar Haraldsson
FC København
4.144.000
vs. Silkeborg IF

Han er nævnt i hvert eneste podcast-afsnit. Han spiller hver gang, men har kun lavet en assist og nul mål. Han har to xG i 8 kampe, så han har ramt ved siden af – på banen og i managerspil. Forbløffende nok er han stadig spillets mest populære på næsten 50 %.

Kevin Diks
FC København
5.034.000
vs. Silkeborg IF

FCK forsvaren har kun spillet fire ud af otte kampe – og tre af de kampe har FCK tabt – og de har lukket mål ind i alle fire. Han har tidligere lavet rigtig meget vækst, men ikke i denne sæson. Han startede på nærmest hvert fjerde managerhold i runde 1.

Simon Hedlund
Brøndby IF
5.910.000
vs. AC Horsens

Både Brøndby-fans og managerspiller kan ikke være tilfredse med angriberen. Simon Hedlund har spillet i fem ud af syv kampe og kan præstere et minus på 90.000 i vækst – indtil videre. Prøv at tænk på, at hvis man havde sat et basis hold og valgt ham.. Det er virkelig dårligt.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.394.000
1. Andreas Schjelderup
9.894.000
2.059.000
2. Yuito Suzuki
Brøndby IF
6.059.000
1.910.000
3. Mohammed Fuseini
Randers FC
4.910.000
Holdet.dk

Tre overraskelser

Filip Bundgaard Kristensen
Randers FC
2.772.000
vs. Lyngby BK

Hold da op en præstation. Han er blevet to gange matchvinder i træk – og så til den pris. Han stod til kun 2 mio. og har nu scoret 3 mål – og klart det bedste index-tal. Han startede med en -5.000, men er siden gået væsentlig frem – og fra en popularitet på 3 % til næsten 15 % inden runde 8.

Ernest Nuamah
FC Nordsjælland
3.022.000
vs. AGF

FC Nordsjælland er kommet rigtig godt fra start – og Nuamah har med en startpris på kun 2.5 mio. været meget attraktiv. Han er startet inde i samtlige kampe og har præsteret at score 2 mål og lave en assist indtil nu. Han er gået fra 5 % pop. til 20 % pop.

Christian Sørensen
Viborg FF
5.252.000
vs. Silkeborg IF

Viborgs forsvarsspiller – som jo er en ven af podcasten – har scoret to mål og lavet tre assist på kun syv kampe – og han er derfor også et oplagt transferemne inden deadline. Han har klart overpræsteret fra spilstart.

Værternes hold

Til 8. runde i Super Manager er Bisgaard og Fosgaard enige. Du bør beholde de spillere, som du havde på holdet. Skift kun ud, hvis din spiller bliver handlet på transfer-vinduets sidste dag.

Lasse Fosgaards udvalgte

Nicolaj Bisgaards udvaglte

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *