Sats på dem, der har noget på spil

Der resterer blot to runder af Super Manager Forår 2021. Derfor er der også flere hold, der ikke rigtig har noget på spil længere. Kig nærmere på de hold, der stadig har noget at kæmpe for – og få tips til næstsidste runde her.

Kig mod Sønderjylland

Ét af de hold, der stadig har en masse at spille for, er SønderjyskE. Glen Riddersholms tropper tabte pokalfinalen, og dermed missede de i første omgang muligheden for europæisk bold i næste sæson. Men, men, men. Haderslev-drengene kan stadig nå at ende som nummer syv i Superligaen, hvilket vil give dem en playoff-kamp mod fjerdepladsen om at komme ud og spille i Europa i næste sæson.

Alene det faktum må give holdet en stor motivation, når de gæster AC Horsens, der allerede er rykket ud. I sidste runde har sønderjyderne endda en direkte duel mod AaB, der ligeledes ligger og kæmper med om syvendepladsen. Så det er mere eller mindre op til SønderjyskE selv, hvorvidt de vil have syvendepladsen i Superligaen eller ej.

Derfor kan det være en idé at kigge mod det sønderjyske i Super Manager og satse på Glen Riddersholms tropper, hvor der faktisk også er nogle ganske interessante spillere at vælge imellem.

OB er det næste hold, som man måske kan kigge i retning af. De møder i denne runde et Lyngby-mandskab på udebane, der allerede er rykket ud af Superligaen og har tabt fem kampe i træk. Fynboerne skal til gengæld vinde denne kamp, hvis de vil have bare de mindste forhåbninger om at kunne spille med om den vigtige syvendeplads.

Man kan endda beholde sine OB-spillere i sidste runde, hvor de fynske drenge møder AC Horsens på hjemmebane.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.394.000
1. Andreas Schjelderup
9.894.000
2.059.000
2. Yuito Suzuki
Brøndby IF
6.059.000
1.910.000
3. Mohammed Fuseini
Randers FC
4.910.000
Holdet.dk

Vær varsom til topbrag

Måske du står i en kattepine, hvor du allerede har flere FC Midtjylland-spillere eller FCK-spillere på dit hold. I denne runde mødes de to mastodonter i en direkte duel, hvor sidstnævnte kan forpurre førstnævntes chancer for at vinde mesterskabet.

I manager-sammenhæng kan det dog være en god idé at lade være at sælge ud af dine spillere fra de to hold. Højest sandsynligt vil du allerede skulle have dem ind til runden efter, som er sidste runde i Super Manager – Forår 2021. Her møder FC Midtjylland nemlig AGF på hjemmebane i en kamp, hvor århusianerne muligvis allerede har sikret sig fjerdepladsen og derved ikke har det store at spille for, da de nærmest ikke kan nå bronzen længere.

FC København skal til gengæld en tur til Randers. Kronjyderne har heller ikke det store at spille for. De har allerede vundet pokalturneringen, som var et af deres store mål her i foråret. De kan heller ikke nå nogle af sjove placeringer i Superligaen. FCK har til gengæld stadig en meget spinkel chance for et mesterskab. De kæmper dog ivrigt med om sølvet, hvorfor man må formode, at de vil være sultne til opgøret i Randers. Derfor vil jeg ikke anbefale at sælge ud af sine spillere fra hverken FCK og FC Midtjylland.

Spilleranbefaling

Forsvar
Stefan Gartenmann
SønderjyskE
3.560.000
vs. AC Horsens (U)

Gartenmann er tilbage efter overstået karantæne. Han er noteret hele 2,3 xG, selvom han blot er kommet på måltavlen en gang i denne sæson. Han har samtidig haft 15 afslutninger og lavet tre assists, hvor to af dem er kommet i foråret.

Forsvar
Marc Dal Hende
SønderjyskE
3.097.000
vs. AGF

Fire mål er det blevet til for Dal Hende i denne sæson. Alle hans mål er faldet i foråret endda. Han har samtidig lavet to assists og skabt 24 chancer og har haft 15 afslutninger. Hans scoringsprocent ligger desuden på 26,7 procent. Han er derfor også attraktiv til runden.

Midtbane
Emil Frederiksen
SønderjyskE
2.720.000
vs. AC Horsens (U)

En joker, som kan gå under radaren, er unge Emil Frederiksen. Et mål og to assists er det blevet til de seneste tre kampe. Han er samtidig registreret for 1,4 xG, så han lever også mere end op til den ene gang, han er kommet på tavlen. Han er kun taget af 1,1 % og hans billige prisskilt gør ham interessant.

Midtbane
Louka Prip
AC Horsens
4.242.000
vs. FC København

Hvis man ikke har tænkt sig at satse på SønderjyskE, kan man måske kigge i retning af Horsens. Her er Louka Prip interessant. Syv mål er det blevet til i sæsonen. Seks af dem er faldet i foråret. Han er desuden noteret for hele 9,3 xG og har haft 52 afslutninger. Så selvom målene er faldet på straffe, er han en farlig herre.

Forsvar
Jeppe Tverskov
OB
4.127.000
vs. Lyngby (U)

Tre mål er det blevet til i denne sæson for Tverskov. To af målene faldt mod OB’s næste modstander, Lyngby. OB-forsvareren har haft 12 afslutninger og har skabt ti chancer og lavet en assist til følge. Han har udsigt til mulig bonus for clean-sheet. OB har nemlig holdt nullet i to ud af de seneste tre indbyrdes opgør mod Lyngby.

Midtbane
Ayo Simon Okosun
OB
5.359.000
vs. FC Midtjylland

Det er på sin plads at anbefale Okosun igen. Han kom på måltavlen for et par runder siden mod AaB efter en lang scoringspause. Han har lavet to mål i denne sæson, men han er registreret for hele 4,3 xG. Han har samtidig haft 23 afslutninger og skabt 19 chancer.

Angriber
Tim Prica
Aab
4.274.000
vs. Vejle (H)

AaB-angriberen er brandvarm for tiden. Fire mål i de seneste fem kampe endda til trods for, at han har startet et par af kampene på bænken. Fem mål er han i alt noteret for i denne sæson, og alle mål er faldet i foråret. Han har samtidig lavet to assists i denne sæson og har haft 23 afslutninger.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *