Sats På: Silkeborg og FCK skal ind til slutspurten

Der mangler kun to runder, så handlerne skal sidde lige i skabet. Sats På guider dig til næstsidste runde i Super Manager.

De to Sats På værter fejrer en fremragende runde i Super Manager, hvor især Lasse Fosgaard tog et godt spring op i highscoren. Det blev dog ikke til en sejr i tre-kampen, hvor Nicolai Bisgaard vandt alle tre anbefalinger – og nu fører Botten 11-4. 

Til slutspurten skal du især satse på FCK, der møder Lyngby (H) og AGF (U) samt Silkeborg, der har Aab (U) og Lyngby (H) inden VM og vinter-pausen. 

“Du bør fylde op med fire spillere fra henholdsvis FCK og Silkeborg – og så beholde tre af de spillere du allerede har.” – lyder det overordnede tip til slutspurten i Super Manager fra Nicolai Bisgaard. 

Hør Sats På her:

Til VM Manager kommer Sats på også med masser af podcast og tips – og du kan tilmelde dig Sats På’s Miniliga i VM Manager her

Bisgaards kaptajn-valg
Andreas Cornelius
FC København
8.745.000
vs. Silkeborg IF

Han kom ind mod Randers – og gjorde det fremragende. FCK var klart bedre med ham på banen. Han blev sparet i Champions League, så mon ikke at han starter inde på søndag hjemme mod Lyngby. Man skal have en FCK-kaptajn.

Undervurderede - Lasse Fosgaard
Christian Sørensen
FC København
5.470.000
vs. Silkeborg IF

Victor Kristiansen har karantæne, så det åbner op for en god ven af podcasten, Christian Sørensen. Den tidligere Viborg-back er i skrivende stund at finde på hvert 10. hold – og de har et godt kampprogram med Lyngby og AGF.

Undervurderede - Nicolai Bisgaard
Anders K. Jacobsen
AC Horsens
5.394.000
vs. Brøndby IF

Horsens har et fint slutprogram med Randers (H) og OB (H) – og jeg AK til at lave 33 % af Den Gule Fares mål. Han er kun taget af 1 % og har scoret fire mål og lavet én assist hidtil i sæsonen.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.394.000
1. Andreas Schjelderup
9.894.000
2.059.000
2. Yuito Suzuki
Brøndby IF
6.059.000
1.910.000
3. Mohammed Fuseini
Randers FC
4.910.000
Holdet.dk

Se værternes hold

Nicolai Bisgaards hold

Nicolai Bisgaard foretager to udskiftninger til runden.

Lasse Fosgaards hold

Lasse Fosgaard laver ingen udskiftninger til næstsidste runde.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *