Sats På: 13 VM-anbefalinger & en hollandsk joker

Bold.dk’s manager-podcast, Sats På, går i dybden med VM Manager – og de to værter varmer op med at sætte deres “tidlige” vinderhold til 1. runde af managerspillet.

I efteråret har makkerparret Lasse “hjertet” Fosgaard og Nicolai “hjernen” Bisgaard guided Superliga-fans igennem managerspillet Super Manager. 

Nu kaster de deres kærlighed og fokus på VM Manager 2022, hvor de vil komme med optakts podcast til hver runde. 

Inden spilstart så har Nicolai Bisgaard, som til dagligt er civilingeniør og nylig vinder af La Liga Manager – Efterår 2022, sat sin model til at regne på, hvem man skal vælge til gruppe kampene i VM 2022. 

“Jeg har fokuseret ekstra meget på startopstillinger. Jeg har f.eks. været i dialog med en brasilianer for at sikre mig, at jeg ved hvem der starter inde for VM favoritterne” – fortæller Bisgaard, som i podcasten løfter sløret for masser af manager-tips. 

Du kan også spille mod de to værter i Sats På-miniligaen

Hør podcasten her:

Hollandsk joker

Med på telefonen er også Marcel Rømer, Superliga-spiller i Lyngby og erfaren managerspiller, som har et godt insider-tips til en af angrebspositionerne.

“Jeg har talt med min hollandske holdkammerat, Timo Letschert, og han fortæller at Vincent Jansen meget vel kan starte inde i første runde. Hollands stjerne Memphis Depay er nemlig ikke helt klar, og det kan betyde at Jansen får chancen i første runde” – fortæller Rømer.. 

Lasse Fosgaard vælger således også V. Jansen som sin undervurderede i deres indbyrdes tre-kamp til VM Manager, som du kan høre endnu mere til i podcasten. 

Bottens 13 anbefalinger

Botten Anna, som Nicolai Bisgaards model bliver kaldt i Sats På podcasten, er kommet frem til disse anbefalinger i gruppespillet – det vil sige de første tre runder – af VM Manager 2022. Du kan høre endnu flere anbefalinger samt værternes 3-kamp i podcasten.

Målmand
Jordan Pickford
England
5.081.000
vs. USA

Statistisk set gør Englands formodede førstemålmand Jordan Pickford det rigtig godt. England har en suveræn defensiv, en rigtig god gruppe – og eventuelt nem videre vej i turneringen. Evertons målmand så står til respektable 5 mio., så han er lidt billigere end de dyreste på posten.

Målmand
Sergio Rochet
Uruguay
4.000.000
vs. South Korea

Uruguay er næststørste favorit (lige efter Danmark) til at gå hele vejen, når du ser bort fra de ni største favoritter. De møder Sydkorea i første kamp – og Bisgaard tror han starter foran Muslera og derfor er han et billigt alternativ til kun 4 mio.

Forsvar
Nahuel Molina
Argentina
4.486.000
vs. Mexico

Atletico Madrid spilleren ligner en sikker starter. Jeg har stor tiltro til Argentina, og selvom Molina ikke producerer det store offensivt, så bør de få to-tre clean sheets i gruppe C, hvor de møder Saudi Arabien, Mexico og Polen.

Forsvar
Nathan Ake
Netherlands
3.102.000
vs. Ecuador

Han er nok en af de bedste value-køb i hele spillet. Han koster kun 3 mio. og jeg er næsten helt sikker på, at han starter. Han er ikke x-faktor spiller, men for mig er det fint. Jeg går efter clean sheets, og det kan Holland godt præstere mod Senegal, Ecuador og Qatar.

Forsvar
Kieran Trippier
England
4.076.000
vs. USA

Englands back har dog lidt x-faktor. Jeg tror, at han kommer til at sparke alle deres dødbold – hjørnespark og frispark – og han er muligvis andet valg på straffespark efter H. Kane. Jeg har ham som sikker starter.

Forsvar
Joakim Mæhle
Denmark
4.562.000
vs. France

4.5 mio. er meget dyrt, men han spiller simpelthen så offensivt, når Danmark har bolden og har gode xG-tal. Vi har to rigtig gode kampe i gruppespillet, og så lever man med at have ham mod Frankrig.

Midtbane
Alexis Mac Allister
Argentina
2.495.000
vs. Mexico

Det her er kaninen på midtbanen. Brighton-spilleren koster kun 2.5 mio. Lo Celso var den foretrukne, men han er blevet skadet. Så vidt jeg kan læse mig frem til, så ligner det en startplads til MacAlister – og så skal du have ham til den pris.

Midtbane
Jamal Musiala
Germany
4.000.000
vs. Japan

Der er sindsyg meget offensivt potentiale i Musiala. Usikkerheden er om han starter, men Kicker – og Vidførle fra Klubhuset, der ved en del om Tyskland – har ham til at starte. Han har haft en suveræn sæson i Bundesligaen og er nærmest et must-have til 4 mio.

Midtbane
Christian Eriksen
Denmark
5.522.000
vs. France

Det overrasker mig lidt at modellen finder frem til den danske playmaker, men straffesparks-potentialet gør at Christian Eriksen bliver relevant til 5.5 mio. Gode opgør mod Tunesien og Australien.

Angriber
Lionel Messi
Argentina
8.131.000
vs. Mexico

Argentina har en meget nem gruppe – og starter mod måske VM’s dårligste hold, Saudi Arabien. Jeg vil være nervøs for ikke at have Messi til første runde – og han bør have anførerbindet.

Angriber
Neymar Jr.
Brazil
9.000.000
vs. Serbia

Den brasilianske angriber har den næststørste forventede vækst (efter hans PSG holdkammerat Messi) i gruppespillet. Han er lidt dyrere, men Brasilien er favorit i hver kamp i gruppespillet, og han er deres stjerne og straffeskytte.

Angriber
Alvaro Morata
Spain
5.500.000
vs. Costa Rica

Han er kommet lidt i form igen og spiller for Atletico. 5.5 mio. er alt for billigt for Spaniens spydspids. Han gjorde det udemærket til EM og til prisen er han virkelig god.

Angriber
Pablo Sarabia
Spain
3.500.000
vs. Costa Rica

Han har spillet alle testkampene, men en af mine line-up kilder har fornyligt sat ham til ikke at starte inde. Så selvom jeg troede at han var et must-have, så skal du nu lave lidt research frem til kick-off. Han sparker straffespark og koster kun 3.5 mio., og derfor er han værd at holde ekstra øje med.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
1.702.000
1. Kylian Mbappe
France
10.702.000
1.610.000
2. Lionel Messi
Argentina
9.610.000
868.000
3. Julian Alvarez
Argentina
4.868.000
Holdet.dk

Værternes hold

De to værter har selvfølgelig også sat deres start 11’er til første runde – og Lasse Fosgaard vælger at gå med et par spillere fra Ecuador. Vi skal dog tættere på kick-off før han sætter sig fast på, hvilke forsvarsspiller han vælger. Man kan nemlig se startopstillingen til åbningskampen omkring kl. 16.00 søndag den 20. november.

Lasse Fosgaards hold

 

Nicolai Bisgaards hold

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *