Sats På: Medvind i Viborg

I en Superliga-sæson, hvor resultaterne går i øst og vest, så kan Viborg-spillerne give det rygstød der bringer dit hold tilbage i toppen. Hør hvem Sats På satser på.

Lasse Fosgaard indleder med et suk. Men en skidt runde og en placering i bund 100 byttes ud med en målsætning om top 1000. Ambitionen er klar for den tidligere Lyngby-spiller.

For at bringe hans managerhold derop får han hjælp fra Nicolai Bisgaard’s robot Botten Anna, der i et nyt indslag sætter den ultimative start-11’er til runden – udelukkende baseret på algoritmer.

3 rundetips fra Botten Anna 

I et lille segment af podcasten, der har fokus på Super Manager, tager Nicolai Bisgaard et kig i sin model og fremhæver nogle data-tunge tips til runden.  

Overordnet lyder strategien på, at man skal beholde FCK og skille sig af med FCM.

Og så gælder det om at få købt sig ind på Viborg. I de næste tre kampe møder de Lyngby (H), OB (U), Horsens (H).

Forsvar
Anton Gaaei
Viborg FF
2.520.000
vs. OB

Han er billig, er kun ejet af 0,5% – og det normale førstevalg på højrebacken Daniel Anyembe, måtte udgå med en skade i Europa League kampen mod West Ham. Gaaei står ifølge robotten til at lave 150.000 i vækst de næste tre kampe.

Midtbane
Filip Bundgaard
Randers FC
2.550.000
vs. VS. AAB

Han ser efterhånden ud til at spille hver gang. Med en pris på sølle 2.550.000 og i en yderst offensiv rolle for et velspillende Randers-mandskab skal man have ham på holdet.

Angreb
Nils Mortimer Moreno
Viborg FF
3.485.000
vs. OB

Godt nok har han “vækstet” med -67.000 indtil videre i denne sæson. Men hvis han spiller, er han ifølge robotten et fint valg. Han spiller kant, står til at score 16% af Viborgs mål. Alternativt kan man tage Grot, som er stensikker på at spille, men dette er naturligvis også afspejlet i både pris og popularitet.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.394.000
1. Andreas Schjelderup
9.894.000
2.059.000
2. Yuito Suzuki
Brøndby IF
6.059.000
1.910.000
3. Mohammed Fuseini
Randers FC
4.910.000
Holdet.dk

Robottens 11 udvalgte til 7. runde

Robotten er blevet videreudviklet og har nu fået tilføjet en optimeringsalgoritme.

Det betyder at botten gennemprøver alle de forskellige kombinationer af spillere og derudfra udvælger den bedste start-11’er til runden – uden at tage højde for transfergebyrer.

Denne rundes start-11’er forventes at skabe 959.000 i vækst. Men husk at holdet kun er valgt til én runde og derfor ikke tager højde for kampprogrammet.

Lasse Fosgaards hold

Lasse Fosgaards hold, som det ser ud ca. 3 dage inden rundestart.

 

Nicolai Bisgaards hold

Nicolai Bisgaards hold, som det ser ud ca. 3 dage inden rundestart.

Læs mere om de to værter på Sats På.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *