Tips til Lynholdet: Sensationelle Soucek og skarpretteren Haji Wright

Weekenden er fyldt med Bundesliga, La Liga, Superliga og naturligvis Premier League spil på Lynholdet. Få tips til både Premier League og Superliga spillene og se oversigten over alle weekendens spil.

Der er masser af spil på www.lynholdet.dk i weekenden. Lørdag og søndag er der La Liga og Premier League fodbold mens fredagen og lørdagen byder på Bundesliga fodbold. Og så bliver det en søndag med hele 5 Superligakampe og både FCK og Brøndby i aktion. Weekendens lynhold slutter med et brag, når der kan sættes lynhold til NFL Super Bowl.

Jeg har taget et nærmere kig på et par af rundens managerspil og kommet med lige netop de anbefalinger, jeg tror på kan give sejren i den pågældende liga inde på Lynholdet. I sidste lørdags Bundesliga nåede førstepræmie kr. 1.300 mens man som vinder af Premier League søndagsspillet kunne indkassere en førstepræmie på kr. 2.000.

Husk at du skal være minimum 18 år for at spille – og husk at spille med omtanke. 

Fire midtbanespillere til 4-4,5 mio i PL Lørdagsbold – 100kr.

Klokken 13.30 starter Premier League Lørdagsspillet, når Aston Villa og Arsenal mødes. Det er også i denne kamp, at de første scoop på midtbanen kan findes. Ross Barkley (4.000.000) har spillet strålende for Aston Villa og har på blot 10 kampe scoret 3 mål. Han er noteret for xG90 0,35 og xA90 0,27, og med Arsenals reservekeeper på mål efter rødt kort i midtugen, bør Barkleys muligheder være ekstra gode.

Hos modstanderne Arsenal finder man den næste anbefaling. Bukayo Saka (4.000.000) er den unge spiller i Europa, der har været involveret i tredje flest mål bag Gio Reyna fra Dortmund og unge Florian Wirtz fra Leverkusen. Saka har dog leveret i verdens stærkeste liga og her er det blevet til ikke mindre end 5 mål og 2 assist. Selvom han skal op mod Aston Villas stærke forsvar, er han et must-buy.

Stuart Armstrong (4.500.000) fra Southampton var med i det skrækkelige 9-0 nederlag tirsdag aften. Det var den frygtelige kulmination 4 nederlag i træk for Southampton. Sidste de fik en tilsvarende røvfuld, svarede de igen i de efterfølgende kampe med nogle glimrende præstationer. Ward-Prowse er typisk den farligste på midtbanen, men i de seneste 5 kampe er det Armstrong, der har scoret flest mål og været involveret i flest chancer.

Sidste spiller på midtbanen bør naturligvis være selveste Tomas Soucek (4.500.000). 4 mål i de sidste 6 kampe og hele 8 mål i sæsonen gør ham til Premier League næstmest scorende midtbanespiller – kun overgået af Bruno Fernandes.

Du kan sætte dit Lynhold her til lørdagens kampe.

BL Lørdagsspillet – 100 kr.

Bundesligaspillet er et af ugens mest populære spil. Med seks bundesligakampe lørdag og med mulighed for at se startopstillingerne for otte af holdene til lørdagsspillet, er der masser af gode spillere at finde. Vil du have lidt inspiration til dit hold, og høre hvem du særligt skal lægge mærke til, så lyt til den 18 minutters lange Bundesligaoptakt til runden ved at høre Klubhuset Solo eller læse optakten til Bundes Manager her.

 

Weekendens spil på Lynholdet

I weekenden er der følgende spil på Lynholdet. Står du og mangler en billig spiller med x-faktor, kan det være en god idé, at kigge efter holdenes straffesparksskytter, der ofte kan fås billigt. Du kan på bloggen finde oversigt over alle straffesparksskytterne i denne sæson fra La Liga, Superligaen og Premier League.

TurneringSpilstart
BL Rundespillet - 100 kr.Fredag kl. 20.30
PL Lørdagsbold - 100 kr.Lørdag kl. 13.30
LL Lørdagsbold - 100 kr.Lørdag kl. 14.00
BL Lørdagsbold - 100 kr.Lørdag kl. 15.30
PL Søndagsbold - 100 kr.Søndag kl. 13.00
LL Søndagsbold - 100 kr.Søndag kl. 14.00
SL Rundespillet - 100 kr.Søndag kl. 14.00
NFL Super BowlSøndag kl. 00.30

 

4 spillere til Superliga Søndagsbold – 100kr.

Nedenstående 4 spillere er særligt interessante til denne runde, hvor alle superligaklubberne er i aktion

Du kan sætte dit Lynhold til søndag her.

Målmand
Lawrence Thomas
Sønderjyske
5.500.000
vs. Vejle

Sønderjyderne tager hjemme imod et Vejle-hold, der kun har scoret 2 mål i de sidste 6 Superligakampe. Sønderjyske er generelt et fornuftigt hjemmehold og vil med garanti gerne revanchere 4-1 nederlaget til Vejle i begyndelsen af sæsonen.

Forsvarsspiller
Casper Højer Nielsen
AGF
6.000.000
vs. Lyngby

Efter uafgjort i Vejle skal AGF vinde, når bundholdet Lyngby kommer på besøg, hvis man vil spille med om mesterskabet. Det må forventes, at Lyngby bliver presset i bund, hvorfor den dygtige back og afslutter vil komme til masser af skud fra distancen. En dyr spiller til runden, men han kan blive rundens helt store pointhøster.

Midtbanespiller
Tochi Chukwuani
FC Nordsjælland
4.000.000
vs. OB

Der er mange usikkerheder forbundet med OB, og nederlaget til Lyngby har bestemt ikke været godt for selvtilliden i truppen. Tochi er en billig herre, der i træningskampene har vist sin målfarlighed og kommer han til at starte på en af de offensive pladser, kan det meget vel være en fin spiller til nogle billige penge.

Angrebsspiller
Haji Wright
Sønderjyske
7.500.000
vs. Vejle

7 mål i 12 kampe taler sit tydelige sprog. Sønderjyskes helt store profil skal op imod et Vejle-mandskab, der på udebane i det jyske har lukket 11 mål ind i 4 kampe.

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *