Kongen af Napoli

I folkemunde går han under navne som “Mr. Hattrick” og “Den Maskerede Målkonge”, og der må være noget om snakken. Lige nu er han den mest målfarlige spiller i Serie A, og derfor skal han have anførerbindet!

Lørdag den 29. oktober klokken 15:00 går det løs, når førerholdet fra Napoli tager imod Sassuolo, og dermed indleder 12. runde af Serie A Manager – Efterår 2022.

Lige netop Napoli er endnu engang i fokus. Deres spillere er nemlig mindst lige så attraktive at få ind på holdet, som de hidtil har været. Spallettis mandskab besejrede Roma i sidste runde, og har derfor endnu ikke tabt en kamp i den igangværende sæson.

Napoli spiller rundens første kamp, og det er lidt af et drømmescenarie set fra et manager-perspektiv. Det er nemlig muligt at udvælge fire startende Napoli-spillere, da startopstillingen kan ses inden der bliver lukket for handel.

God værdi i Fiorentina og Bologna

Udover den store appel til Serie A’s førsteplads, er der også gode valg at finde i nogle af de klubber, som befinder sig i den kedeligere del af tabellen.

Fiorentina har nogle overskuelige kampe foran sig i de kommende tre runder. De møder henholdsvis Spezia (U), Sampdoria (U) og Salernitana (H), som alle har noget tilfælles. Karakteristisk for de tre modstandere er nemlig, at ingen af dem kommer til synderligt mange målchancer. Af den grund er det oplagt at få Fiorentinas målmand ind på holdet, for der er udsigt til et par ‘clean-sheets’.

Angrebet bør forsynes med Bolognas målmaskine, som på trods af en skade, alligevel har formået at score 7 gange i de første 11 runder af Serie A Manager.

I den dyrere ende af prisskalaen er det en god idé at kigge i retning af Inters Argentinske angriber. Hvis der er luft i budgettet, bør der også gives plads til et dyrt køb i forsvaret. AC Milans venstre-back har nemlig både potentiale til at få point for scoring og rent mål i den kommende runde.

Se hvilke spillere som bør klikkes ind på holdet herunder, hvor du får 8 spilleranbefalinger til runde 12 af Serie A Manager.

8 tips til 12. runde

Den kortsigtede mur
Andre Onana
Internazionale
5.876.000
vs. Juventus

Onana er det bedste målmandsvalg til runden, men Inter møder Juventus i runde 13, så han er et kortsigtet køb. Den tidligere Ajax-keeper har sendt Handanovic på bænken og overtaget målmandstjansen – og Inter har ikke tabt en kamp siden. De er storfavoritter mod Sampdoria, så mon ikke de gode takter fortsætter, og han tilmed holder målet rent.

Den langsigtede mur
Pietro Terracciano
Fiorentina
4.668.000
vs. Sampdoria

Målt på ‘expected goals’ er Spezia det hold, som har formået at komme til færrest målfarlige chancer i sæsonens første 11 kampe. I de seneste tre opgør mellem de to hold har Fiorentina snuppet sejren, og i to af dem har de ikke lukket mål ind. Terraccianos pris er acceptabel, og så kan han med fordel beholdes i de næste tre runder.

Den solide
Theo Hernandez
AC Milan
6.256.000
vs. Spezia

AC Milan har på imponerende vis ikke lukket mål ind i de seneste seks kampe mod Torino. Med deres favoritværdighed og solide defensiv lugter det lidt af endnu et ‘clean-sheet’ i den kommende runde. Theo Hernandez sparker formentlig straffespark, og så har han indtil videre vist, at han også er dygtig på modstanderens banehalvdel.

Enableren
Rolando Mandragora
Fiorentina
2.786.000
vs. Sampdoria

Langt nede af prislisten finder du den italienske midtbanespiller, Rolando Mandragora. Han har tidligere været ejet af Juventus, men blev købt af Fiorentina i sommerens transfervindue. Her er han langsomt begyndt at glide ind i startopstillingen, og med sin lave pris er han et oplagt køb – ikke mindst med henblik på at få point for sejr.

Den uopdagede
Henrikh Mkhitaryan
Internazionale
5.993.000
vs. Juventus

Nogle har måske fået øjnene op for ham efter hans seneste mål i både Serie A og Champions League. Alligevel er han kun valgt af 1,3%, og med hans historik taget i betragtning burde flere have ham på holdet. I sæsonen 20/21 lavede han 13 mål og 10 assists for Roma, og kom også godt deropad i den efterfølgende. Et lovende køb til de sidste runder.

Den frække
Marko Arnautovic
Bologna
5.473.000
vs. Monza

Som en pendant til spillets øvrige angribere er Bolognas temperamentsfulde østriger et spændende valg. Han skiller sig ud på sin lave popularitetsprocent, på trods af, at han leverer mål på mål, kamp efter kamp. Bologna går nogle overskuelige kampe i møde mod henholdsvis Monza og Torino, hvor Arnautovic meget vel kan blive hovedpersonen.

Det tunge indkøb
Lautaro Martinez
Internazionale
10.336.000
vs. Juventus

Martinez er overraskende nok ikke nær så populær i dette års spil, sammenlignet med sidste års. Kun 7,5% har ham på holdet, hvilket er alt for lidt, når man tager hans straffesparkstjans og høje xG (6,21) i betragtning. Måske er det hans pris som skræmmer de fleste, men den argentinske angriber giver med garanti værdi for pengene.

Kaptajnen
Victor Osimhen
Napoli
9.021.000
vs. Atalanta

Napolis målkonge er stærkt tilbagevendt efter sin skade, og man kan absolut sige, at han er i topform. Han har nemlig scoret i de seneste tre kampe, og hans xg90 på 0,95 antyder, at målstimen fortsætter. Napoli vandt 6-1 sidste gang de mødte Sassuolo på hjemmebane, og med deres meget høje niveau for tiden kan det blive endnu vildere denne gang.

Top 3: vækst i runde 20
314.000
1. Simeon 'Simy' Nwankwo
Salernitana
2.220.000
286.000
2. Marko Arnautovic
Internazionale
5.150.000
284.000
3. Matteo Cancellieri
Empoli
3.250.000
2.109.000
1. Lautaro Martinez
Internazionale
13.109.000
2.083.000
2. Teun Koopmeiners
Atalanta
7.583.000
2.050.000
3. Christian Pulisic
AC Milan
8.050.000
Tjek hold

Hvis du skal varme op til VM Manager 2022, så kan du læse vores VM Formbarometer for danskerne.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *