Tre runder tilbage – slutspurten sættes ind!

Der skal handles med henblik på resten af spillet, og derfor får du to spilleranbefalinger til hver position – en billig og en dyr, som kan beholdes i de sidste tre runder.

Fredag den 4. november klokken 20:45 starter 13. runde af  Serie A Manager – Efterår 2022. Udinese møder Lecce på Dacia Arena og indleder runden, men det er ikke i en af de to klubber, at transferpengene skal bruges.

Det er nemlig med god grund, at andre hold er mere oplagte at vende opmærksomheden mod – for der skal handles med tanke på både runde 13, 14 og 15.

Hold med gode kampprogrammer

Flere hold har overskuelige kampe i vente i de næste tre runder, og derfor er det oplagt at kigge i retning af de klubber, når der skal indkøbes til resten af spillet.

Det er ofte sådan, at de spillere med størst vækstpotentiale er dyre og befinder sig i topklubberne. Af topklubberne med dyre spillere vurderer bookmakerne, at disse tre hold har størst favoritværdighed i runde 13, 14 og 15 tilsammen:

  1. AC Milan: Spezia (H), Cremonese (U), Fiorentina (H).
  2. Napoli: Atalanta (U), Empoli (H), Udinese (H).
  3. Roma: Lazio (H), Sassuolo (U), Torino (H).

Det er ikke sikkert, at der er plads nok i budgettet til, at dit hold kan bestå af 11 spillere fra det tre ovenstående klubber. Derfor har jeg også kigget på hvilke budgetvenlige klubber, som har størst favoritværdighed i runde 13, 14 og 15 tilsammen:

  1. Fiorentina: Sampdoria (U), Salernitana (H), AC Milan (U).
  2. Torino: Bologna (U), Sampdoria (H), Roma (U).
  3. Monza: Verona (H), Lazio (U), Salernitana (H).

Herunder har jeg udvalgt 8 spillere – to til hver position, en der er billig, og en der er dyr. Alle spillerne har et fællestræk; nemlig at de kan beholdes i resten af Serie A Manager, og efter alt at dømme vil skabe stor vækst over de sidste 3 runder.

8 tips til 13. runde

Den billige målmand
Michele Di Gregorio
Monza
3.483.000
vs. Lazio

Både Verona og Salernitana er blandt de hold, som kommer til færrest målchancer. Så der er god sandsynlighed for, at Monza holder målet rent i de to kampe. De møder også Lazio, og det kan blive en svær kamp. Men Immobile er skadet, så det er ikke helt usandsynligt, at oprykkerne overrasker og sejrer eller holder nullet. Et godt valg til prisen.

Den dyre målmand
Rui Patricio
Roma
6.215.000
vs. Sassuolo

Egentlig er det mest oplagte valg at finde i AC Milan, men deres målmandssituation er ret tvetydig grundet Maignans skade, og det er derfor ikke satset værd. Rui Patricio er et glimrende alternativ, og målt på ‘expected goals against’ er Roma faktisk det hold, som i sæsonens første 13 kampe har registreret færrest mål imod sig.

Den billige forsvarer
Perr Schuurs
Torino
2.639.000
vs. Sampdoria

Prismæssigt er Torinos forsvarsspillere blandt de billigste i spillet. Deres xGA er til gengæld på niveau med topholdenes, for de lader ikke deres modstandere komme til synderligt mange målfarlige chancer. Torino købte Schuurs i Ajax i sommerens transfervindue, og han har fortsat de gode takter fra sin gamle klub – både defensivt og offensivt.

Den dyre forsvarer
Roger Ibanez
Roma
3.665.000
vs. Sassuolo

Der er ingen vej udenom, at der også skal en Roma-spiller i forsvaret. Som tidligere nævnt er Roma det hold med den laveste xGA, og kombineret med de kvaliteter Ibanez besidder, kan det blive en vækstfest i spillets sidste runder. Han er nemlig den forsvarsspiller som har registreret flest xG, så det lugter af på point for både mål og clean-sheets.

Den billige midtbane
Nemanja Radonjic
Torino
2.949.000
vs. Sampdoria

Selvom hans mængde af spilletid er svingende, er han et fremragende køb. Hans xG90 er på 0,58, mens hans gA90 er på 0,34. Det svarer altså til et mål i cirka hver anden kamp, og en assist i cirka hver tredje. Den imponerende statistik tangerer topspillernes, men det er på ingen måde afspejlet i hans meget lave pris.

Den dyre midtbane
Lorenzo Pellegrini
Roma
6.258.000
vs. Sassuolo

Tredje og sidste Roma-anbefaling i denne omgang bliver Lorenzo Pellegrini, som i Dybalas fravær sparker straffe, og indtil videre har spillet sig til hele 0,32 xG90 og 0,38 xA90. Kun 7% af spillet har ham på holdet, så hvis man har råd til ham, er han et oplagt køb med henblik på at differentiere sig i spillets afsluttende del.

Den billige angriber
Andrea Petagna
Monza
4.062.000
vs. Lazio

Den tidligere Napoli-spiller er kommet sig over sin skade, og er tilbage i startopstillingen. Her har han formået at score to mål på 137 minutters spilletid, hvilket er ganske imponerende. Ydermere har han snuppet straffesparkstjansen hos Monza, og med sin lave pris er han svær at komme udenom – særligt med oprykkernes overkommelige kampprogram.

Den dyre angriber (og kaptajn)
Rafael Leão
AC Milan
9.376.000
vs. Cremonese

AC Milans offensiv skifter fra kamp til kamp, men man kan regne med, at Leão spiller. Og det er der god grund til. Han er helt fundamental i holdets offensive spil, og hvis han ikke laver flotte måloplæg, er det fordi han selv sparker bolden i nettet. Med Milans gode kampprogram kan Leão blive den spiller, som afgør efterårets managerspil!

Top 3: vækst i runde 8
Handel åbner om:
561.000
1. Paulo Dybala
Roma
8.743.000
366.000
2. Dusan Vlahovic
Juventus
9.605.000
362.000
3. Lautaro Martinez
Internazionale
12.457.000
1.605.000
1. Dusan Vlahovic
Juventus
9.605.000
1.457.000
2. Lautaro Martinez
Internazionale
12.457.000
1.243.000
3. Paulo Dybala
Roma
8.743.000
Tjek hold

Hvis du skal varme op til VM Manager 2022, så kan du læse vores VM Formbarometer for danskerne.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *