Den populære eller den upopulære kaptajn?

Der er kun to runder tilbage, så det er på tide at gå ‘all in’. Ligger du i den kedelige ende af ranglisten, bør du gå mod strømmen og satse på Inters argentiner. Ligger du i toppen, bør du holde fast i Napolis stjerneangriber og skille dig ud på andre pladser.

14. runde af Serie A Manager – Efterår 2022 starter tirsdag den 8. november klokken 18:30, når to opgør fløjtes i gang på samme tid. Napoli møder Empoli, og Spezia møder Udinese, og med kendskab til de fire holds startopstillinger er der ingen undskyldning for de berygtede ‘-5000’.

I Napoli er der særligt én spiller, som det er vigtigt at være særligt opmærksom på. Han er Serie A Managers mest populære, men forventes at være ude af truppen grundet en rygskade, og skal erstattes såfremt han ikke spiller.

Overvej dine muligheder

Der er ingen grund til at give op, hvis du ligger i bunden af miniligaen eller lavt på ranglisten. Men det kræver lidt kreativitet og en smule is i maven. Kig på popularitetsprocenten når du skal handle, og køb ikke nogen som er valgt af over 10%. Prøv at skille dig ud med ‘upopulære’ spillere fra enten Lazio, Torino eller Inter.

Er du i toppen af ranglisten og marginaler fra at vinde spillet, er sagen lidt anderledes. Alt tyder på, at Napolis topscorer vil fortsætte sin målstime, så det er for risikabelt at sælge ham. Prøv til gengæld at skille dig ud på andre positioner så du alligevel differentierer dig fra konkurrenterne.

Rundens store joker er at finde i Juventus, hvor en måltørstig italiener er gået under radaren. Også AC Milan og Napoli har enkelte spillere med både lave popularitetsprocenter og stort vækstpotentiale.

Se hvilke spillere du bør overveje at købe herunder, hvor du får 8 tips til 14. runde af Serie A Manager.

8 tips til 14. runde

Must sell
Khvicha Kvaratskhelia
Napoli
4.905.000
vs. Empoli

Flere italienske nyhedsmedier forventer ikke, at han bliver klar til kampen mod Empoli grundet sin skade. Napoli spiller rundens første kamp, så deres startopstilling er givet cirka en time før kampstart. Er Kvaratskhelia ikke med, skal han sælges, og eventuelt erstattes af en anden Napoli-spiller.

Muren
Ivan Provedel
Lazio
4.752.000
vs. Monza

Provedels pris er relativt lav taget i betragtning af, at han er målmand. Han er tæt på at være den mest vækstende af alle keepere i de første 13 kampe af sæsonen – kun lige overgået af Alex Meret. De møder Monza i den kommende runde, som ligger i den lave ende af tabellen for xG. Derfor kan det blive til endnu et ‘clean-sheet’ til Provedel og co.

Den solide
Mario Rui
Napoli
5.511.000
vs. Empoli

I følge bookmakernes vurdering er Napoli mest tilbøjelig til at holde målet rent i runde 14. Og med startopstillingen givet på forhånd er det derfor svært at komme udenom en Napoli-forsvarer eller to. Det mest oplagte valg er Mario Rui. Han er kun valgt af 1,6%, og er samtidig dygtig offensivt, hvor han har bidraget med 5 assists indtil videre.

Enableren
Alessandro Buongiorno
Torino
2.559.000
vs. Sampdoria

‘La Gazzetta’ mener, at den 23-årige forsvarsspiller vil starte inde på onsdag. Torino møder Sampdoria, som målt på ‘expected goals’ er det hold, der kommer til færrest målfarlige chancer. Derfor er der gode chancer for point for rent mål, mens Buongiorno samtidig kan give luft i budgettet, så der kan blive råd til dyre spillere i offensiven.

Must have
Brahim Diaz
AC Milan
6.512.000
vs. Cremonese

Af Milans start-aktuelle midtbanespillere er der Diaz dén, som målt på xg90 (0,39) og xa90 (0,37) med størst sandsynlighed vil score og/eller assistere. De møder Cremonese, som er det hold, der målt på ‘expected goals against’ lader modstanderen komme til flest målfarlige chancer. Det kan derfor blive lukrativt for managers med Diaz på holdet.

Jokeren
Nicolo Fagioli
Juventus
3.430.000
vs. Hellas Verona

Målt på ‘xG’ har han i de seneste to runder været Juventus’ mest målfarlige spiller, og i øvrigt scoret i begge kampe. Han vil med stor sandsynlighed fortsætte de gode offensive takter mod bundholdet Verona. Med en popularitet på kun 0,4% er han oplagt at få ind på holdet med henblik på at skille sig ud i de sidste to runder.

Kaptajnen
Victor Osimhen
Napoli
9.260.000
vs. Empoli

Der er flere gode grunde til at vælge Osimhen som kaptajn i runde 14. Napolis startopstilling er givet på forhånd. I følge bookmakerne er han den spiller, som med størst sandsynlighed vil score. Og så har han registreret flest ‘xG’ af alle i Serie A. Han er det bedste anførervalg. Hvis du vil differentiere dig, er det oplagt at kigge mod Inter.

Det alternative kaptajnvalg
Lautaro Martinez
Internazionale
10.322.000
vs. Bologna

Han er ikke nær så populær som Victor Osimhen, så hvis du er chancelysten og tror på, at Napoli skuffer, er Martinez oplagt. Der er to runder tilbage af spillet, så det er nu, at det sidste ryk mod toppen af ranglisten skal tages. Straffesparksskytte, Inters scoringsfavorit og 2. højest i Serie A målt på ‘xG’. Martinez er et spændende valg.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.109.000
1. Lautaro Martinez
Internazionale
13.109.000
2.073.000
2. Teun Koopmeiners
Atalanta
7.573.000
2.050.000
3. Christian Pulisic
AC Milan
8.050.000
Holdet.dk

Hvis du skal varme op til VM Manager 2022, så kan du læse vores VM Formbarometer for danskerne.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *