Runde 3: Slå koldt vand i blodet

Mange ligeværdige opgør er i vente, men der er ingen grund til at sælge ud af de offensive spillere. Stol på din stamme – og brug dine transferpenge på defensiver med clean-sheet-potentiale.

3. runde af Serie A Manager starter fredag den 26. august klokken 18:30. Ifølge bookmakerne er AC Milan rundens klart største favorit. Så hvis du har luft i budgettet, er der to Milan-spillere, som er essentielle at få ind på holdet. Alternativt er det værd at tage et kig på Atalanta, Sampdoria og Torino. Her er det særligt de defensive spillere fra de tre klubber, som lokker.

Som forventet stjal Khvicha Kvaratskhelia rampelyset i runde 2, da Napoli storsejrede over oprykkerne fra Monza. Inter havde også en målfest, og kunne gå på weekend med en 3-0 sejr i bagagen. Godt halvdelen af spillet havde sat anførerbindet på Lukaku. I forhåbning om mere måtte de dog nøjes med en assist fra den belgiske angriber. Theo Hernandez levede heller ikke op til sine høje forventninger i kampen mod Atalanta – men i næste runde kan han lave et comeback!

Den kommende runde kan virke ret uoverskuelig for de fleste managers, for flere af de store hold møder hinanden. Men lad dig ikke skræmme af opgør som Juventus-Roma, Fiorentina-Napoli og Lazio-Inter. Der er ingen grund til panik, og det kan betale sig at have is i maven og beholde sine dyre spillere. Som beskrevet i optakten til runde 2 kan det sjældent betale sig at udskifte spillere, som ikke har mere end én svær runde i vente. Det er nemlig ikke helt usandsynligt, at særligt de offensive spillere laver pluspoint, selv hvis deres hold taber – og så vil du ærgre dig over de spildte transferpenge.

Hvis du alligevel må bøje dig for din trang til at udskifte, kommer her 8 spilleranbefalinger til runde 3.

8 spillertips til 3. runde

Must sell
Nicolo Zaniolo
Roma
4.099.000
vs. Monza

Zaniolo er spillets mest populære midtbane, og er at finde på knap hvert andet hold. Mod Cremonese udgik han med en skulderskade, og forventes tidligst at være tilbage i midten af september. Med en pris på 4,1 millioner kan salget give luft i budgettet, og den høje popularitetsprocent er endnu et argument for at sælge ham og gå andre veje.

Muren
Mike Maignan
AC Milan
6.712.000
vs. Sassuolo

Maignan er den målmand i spillet, som er størt favorit til at holde rent bur i runde 3. Milan er det hold, som lukkede færrest mål ind i sidste sæson, og målt på xgA ser det ud til, at dette vil gentage sig i år. Kan man finde plads i budgettet, bør Maignan købes ind på målmandsposten. Han kan oven i købet blive stående i resten af spillet.

Den solide
Merih Demiral
Atalanta
3.611.000
vs. Torino

Hvis forsvaret ikke skal bestå af AC Milan-spillere, er det oplagt at kigge i retning af Atalanta. Her finder du flere spændende forsvarer i et acceptabelt prisleje, og her er særligt Demiral oplagt at få ind på holdet. Han er kun valgt af 1,8%, og som favoritter i de næste fire kampe kan det sagtens blive til flere clean-sheets.

Den kortsigtede
Stephane Singo
Torino
3.148.000
vs. Atalanta

Torino skal en tur til Cremona i runde 3, hvor Singo i bedste fald kan fodre dit managerhold med en clean-sheet-bonus og et mål. 3 mål og 4 assists blev det til i sidste sæson, og han er kommet op på 0,79 xG i sæsonens første to kampe. Hans offensive appel er stor for en forsvarsspiller, og med den lave pris er han et udemærket køb til én runde.

Enableren
Alex Ferrari
Sampdoria
2.476.000
vs. Lazio

Til den kommende runde er det en god idé at overveje en af Sampdorias billige forsvarsspillere. Udover at de er billige, er muligheden for et clean-sheet også ret stor. Salernitana er ramt af måltørke, og i holdenes seneste tre opgør har Sampdoria forhindret Salernitana i at score i to af dem.

Den uopdagede
Antonio Sanabria
Torino
3.335.000
vs. Atalanta

Sanabria er kun valgt af 2,7%, hvilket er lidt af en overraskelse, når man tager hans ‘expected goals’ i betragtning. I de første to runder er han kommet op på hele 1,81 xG, hvilket vidner om hans store chanceskabende evner. Alt tyder på, at han scorer mod Cremonese, og med en pris på 3,2 millioner er han svær at komme udenom.

Den langsigtede
Rafael Leao
AC Milan
8.357.000
vs. Sassuolo

I sidste sæson formåede den unge Leao at score 11 mål og lave 10 assists. I denne sæson er forventningerne til ham endnu højere, og med det store antal af chancer han kommer til, går der ikke længe før målkontoen igen bliver åbnet. AC Milans offensiv har det med at skifte, men Leao er en sikker starter. Han er dyr, men han bliver pengene værd.

Kaptajnen
Victor Osimhen
Napoli
7.950.000
vs. Lecce

Osimhen har fundet målstøvlerne frem igen, og er kommet op på hele 3,03 xG på blot to kampe. Selvom Napoli møder Fiorentina på udebane i runde 3, er han svær at komme udenom. Han skal ind på holdet nu, og han skal blive der det næste lange stykke tid. To mål og en assist er det allerede blevet til i de første to kampe, og han sparker straffe.

Top 3: vækst i runde 20
314.000
1. Simeon 'Simy' Nwankwo
Salernitana
2.220.000
286.000
2. Marko Arnautovic
Internazionale
5.150.000
284.000
3. Matteo Cancellieri
Empoli
3.250.000
2.109.000
1. Lautaro Martinez
Internazionale
13.109.000
2.083.000
2. Teun Koopmeiners
Atalanta
7.583.000
2.050.000
3. Christian Pulisic
AC Milan
8.050.000
Tjek hold

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *