Skil dig ud fra mængden!

Det vrimler med storfavoritter og attraktive spillere til runde 4, og det er en gylden mulighed for at gå nye veje. Derfor er budskabet klart – sats på spillere med lav popularitet og sæt kurs mod toppen af ranglisten.

Det var svært at skille sig ud i runde 3, men det kan man bestemt ikke sige om runde 4 af Serie A Manager, som starter tirsdag den 30. august klokken 18:30.

Set fra et manager-perspektiv er midtugerunden én af dem, som kan blive afgørende for efterårsspillet. Flere klubber har stor favoritværdighed, så der skal lægges en nøje plan for, hvordan runden gribes an. Der er kun åbent for transfer i lidt over 24 timer. Derfor skal forarbejdet til runde 4 gøres, mens 3. runde stadig løber af stablen.

Men hvad er egentlig værd at have i tankerne, når der er så mange spændende spillere til en runde? Det kan være fristende at søge andre veje, hvis man er kommet dårligt fra start, og gerne vil hale ind på konkurrenterne. Her kan det være en fordel at kigge på popularitetsprocenten. Der er nemlig mange attraktive spillere, som kun er valgt af få managers.

I den dyre ende er der potentiale i spillere fra Juventus, Atalanta og Inter. Modsat kan du hos Verona og Bologna finde spillere med både lave priser og lave popularitetsprocenter i Serie A Manager.

Som manager kan man sommetider føle, at man sidder fast. Det skyldes tit, at ens stamme består af de samme spillere, som alle andre har. Lukaku er det foretrukne anførervalg for de fleste, så det er værd at overveje, om han skal sælges med henblik på at differentiere sig i resten af spillet. Det er et stort sats at sælge en spiller som Lukaku, men på de pristunge angrebspositioner er der fornuftige alternativer at finde i Dusan Vlahovic, Lautaro Martinez og Victor Osimhen.

Her får du 8 spilleranbefalinger til runde 4, som forhåbentlig kan sende dig i den rigtige retning.

8 spillertips til Serie A Manager

Muren
Wojciech Szczesny
Juventus
6.019.000
vs. Spezia

Af frygt for rotation på målmandsposten i Inter bliver rundes målmandsanbefaling den rutinerede Wojciech Szczesny. Han er tilbage efter et kortere skadesforløb, og kan i følge bookmakerne meget vel give et “rent bur”, når Zebrastriberne tager imod Spezia på hjemmebane. Juventus har i øvrigt vundet de seneste fire opgør mellem de to hold.

Budget-forsvaren
Denso Kasius
Bologna
2.026.000
vs. Salernitana

Den unge Kasius ser ud til at have spillet sig til en fast startplads på Bolognas højre back. Han er valgt af 0,1%, er en af spillets billigste forsvarsspillere, og så møder han Salernitana i den kommende runde, hvor Bologna er favorit til at snuppe sejren. Mangler der penge i budgettet, er Kasius oplagt at få ind på holdet.

Den solide
Pierre Kalulu
AC Milan
5.182.000
vs. Sassuolo

Kalulu er, mildt sagt, gået under radaren hos de fleste managers. Hele 31,7% har forsvarskollegaen Theo Hernandéz på holdet, mens Kalulu kun er valgt af 1,3%. Med en xG på 1,11 i de første tre kampe er han kommet til flere chancer end førnævnte, og så er han tilmed næsten en million billigere.

Den frække
Mario Pasalic
Atalanta
6.611.000
vs. Torino

13 mål og 6 assists blev det til i sidste sæson, og det er blot et spørgsmål om tid før målbomben eksploderer igen. Han har hattrick-potientiale, og er en af de få spillere, som kan afgøre et manager-spil. Jeg køber ham, før det er for sent. Hold øje med forventede startopstillinger op til kampen. Han kan være i fare for rotation.

Den uundgåelige
Charles De Ketelaere
AC Milan
3.666.000
vs. Sassuolo

Det er en gåde at regne AC Milans offensive konstruktion ud, for den er meget omskiftelig. Én ting er dog sikker – De Ketelaere er ikke indkøbt for sjov. Han skal spille, og fik sågar sin første startplads i weekendens kamp mod Bologna, hvor han assisterede til et af Milans to mål. Han er relativt billig, og skal nok få en masse spilletid.

Den uopdagede
Thomas Henry
Hellas Verona
4.221.000
vs. Empoli

Henry har fået en fantastisk start i Verona, og med en popularitetsprocent på kun 0,3% er han lige til at klikke ind på holdet. Veronas kampe mod Empoli plejer at være særdeles målrige, og bookmakerne har sat Henry som den spiller med størst scoringspotientiale. Der er mål i vente for den 27-årige franskmand, og dem vil du ikke misse!

Satset
Lautaro Martinez
Internazionale
9.454.000
vs. Cremonese

Martinez lavede 21 mål og 3 assists i sidste sæson, men alligevel er han kun valgt af 5,1%. Det kan skyldes Inters køb af Lukaku, som er Serie A-spillets mest populære angriber. Martinez har dog præsteret bedre end Lukaku i sæsonens første kampe, målt på xG og xA, så en udbytning af de to kan give differentieringsmuligheder på den lange bane.

Kaptajnen
Dusan Vlahovic
Juventus
8.973.000
vs. Spezia

3 mål i de første 3 kampe er det blevet til for Juventus’ store angrebsprofil. I sidste sæson var han et must have på manager-holdet, og det tyder på, at han fortsætter sin gode stime. Han er valgt af hele 28%, men halvt så mange har ham som kaptajn sammenlignet med Lukaku – så han er værd at få ind på holdet, hvis man vil skille sig lidt ud.

Top 3: vækst i runde 20
314.000
1. Simeon 'Simy' Nwankwo
Salernitana
2.220.000
286.000
2. Marko Arnautovic
Internazionale
5.150.000
284.000
3. Matteo Cancellieri
Empoli
3.250.000
2.109.000
1. Lautaro Martinez
Internazionale
13.109.000
2.083.000
2. Teun Koopmeiners
Atalanta
7.583.000
2.050.000
3. Christian Pulisic
AC Milan
8.050.000
Tjek hold
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *