Drop derby-dramaet

Der er kun én spiller, som du skal sælge, og ellers er der ingen grund til panik. Hold på dine spillere fra Inter og AC Milan lidt endnu – begge hold har gode kampe i vente.

Runde 5 af Serie A Manager byder på det famøse “derby della Madonnina”, og i den anledning kan der opstå transfer-bekymringer. Men løsningen er: Behold, behold, behold!

Budskabet må efterhånden være skåret ud i pap, men det tåler en gentagelse.

Lad os antage at du har fire Inter-spillere og fire Milan-spillere på dit hold. Udskifter du dem alle (altså 8 spillere), vil transfergebyret være på minimum 300.000. Det vil kun kunne betale sig med en stor portion held, og det er sjældent set i managerspil, at en stor transferudgift ender i et stort overskud. I runde 6 vil du endda gerne have både dine Inter- og AC Milan spillere tilbage på holdet, for begge hold har gode kampe med stor favoritværdighed.

Medmindre Lukaku er på dit hold, kan det altså ikke betale sig at udskifte for meget. Er du til gengæld i en situation, hvor du ikke besidder spillere fra de to førnævnte hold, er tingene anderledes.

Du kan gå andre veje end majoriteten og satse på, at det bærer frugt. I sidste runde havde 7 af de 10 mest mest vækstende spillere en popularitetsprocent på under 10%. Dermed et skulderklap og en tur op af ranglisten til dem, som søgte de mindre populære løsninger.

Til den kommende runde er der mange oplagte spillervalg især i den budgetvenlige ende af prisskalaen. I Atalanta og Sassuolo er der defensive prisvenlige spillere, som bør købes. Hos Roma, Napoli, Bologna og Atalanta kan du finde løsningen på offensive mangel, som må være opstået efter Lukaku-salget.

Teun Koopmeiners (Atalanta) har fået straffesparkstjansen, og brillierede med et hattrick mod Torino. Han skal ind på holdet. Herudover får du 8 tips til, hvordan du klarer dig bedst i runde 5 af Serie A Manager.

8 spillertips til 5. runde

Must sell
Romelu Lukaku
Internazionale
8.285.000
vs. Roma

Ifølge Italienske nyhedsmedier er det usikkert, hvornår Lukaku er tilbage fra sin skade. Det er dog forventeligt, at han ikke spiller i lørdagens “derby della Madonnina” og formentligt heller ikke i den efterfølgende kamp mod Torino. Skulle han være tilbage før forventet, er hans høje popularitet (29.6%) et andet argument for at søge andre veje.

Muren
Juan Musso
Atalanta
5.090.000
vs. Fiorentina

Atalanta møder Monza (U) og Cremonese (H) i de næste to runder. Begge oprykkerhold har tabt deres første fire kampe i Serie A, og er blandt de hold, som kommer til færrest chancer. Samtidig er Atalanta det hold, som har registreret 4. færrest xgA, så det forventes, at Musso holder målet rent. Og så er hans pris til den billige side.

Enableren
Jeremy Toljan
Sassuolo
2.310.000
vs. Salernitana

Sassuolo har et overskueligt kampprogram i de næste 4 runder, hvor de først møder Cremonese på udebane. Jeremy Toljan er, grundet Muldurs skade, blevet fast mand i Sassuolos forsvarskæde. Den 28-årige tysker har leveret én assist indtil videre, og kan forvente at give bonus for “rent mål” i den kommende runde. Og så er han virkelig billig.

Den solide
Memeh Caleb Okoli
Atalanta
2.821.000
vs. Fiorentina

Djimistri forventes at være ude med en skade indtil slutningen af oktober. Okoli er hoppet direkte ind i startopstillingen som erstatning, og har set ganske solid ud indtil videre. Han er den billigeste spillende Atalanta-forsvarer, og er et godt køb til de næste par runder – især hvis transferbudgettet er ved at slippe op.

Den uopdagede
Marko Arnautovic
Bologna
5.309.000
vs. Juventus

Den 33-årige målbombe har stadig ikke ramt de 5% på trend-listen. Målet har han til gengæld ramt 3 gange allerede, og når Bologna møder Spezia, ligger det i kortene, at Arnautovic igen kommer på tavlen. Hans xG ligger tæt på de dyre angriberes, så her får du et halvbilligt køb med målpotientiale.

Den langsigtede
Domenico Berardi
Sassuolo
6.158.000
vs. Salernitana

Han er kun valgt af 7,9%, og har set skarp ud trods et svært program indtil videre. Hele 15 mål og 13 assists blev det til i sidste sæson for den Italienske angriber, og i den kommende runde møder han Cremonese, som scorer 2. højst på xgA-listen. En god anledning for at lave et par mål for Berardi som kan blive på holdet i de næste fire runder.

xG must have
Victor Osimhen
Napoli
8.018.000
vs. Torino

Der var ingen tvivl om, at Osimhen skulle have anførerbindet, hvis ikke Napoli stod foran en svær kamp mod Lazio. Hele 4,14 xG har han registreret i de første fire kampe, hvilket vidner om hans store chanceskabende kvaliteter. Han har underpræsteret sine ‘expected goals’ indtil videre, men statistikken vil udligne sig over de næste par kampe.

Kaptajnen
Tammy Abraham
Roma
7.591.000
vs. Internazionale

Roma har favoritværdigheden på sin side, når de møder Udinese på Dacia Arena. Der var stor duel mellem Dybala og Abraham til rundes bedste kaptajnvalg, men den er landet på sidstenævnte grundet statistisk overlegenhed. Abraham er kommet op på 2,62 xG i sæsonens første fire kampe, og dermed en xg90 på 0,71, som er 3. højest i ligaen.

Top 3: køb
Handel lukker om:
49
1. Teun Koopmeiners
Atalanta
7.521.000
49
2. Matteo Gabbia
AC Milan
3.541.000
41
3. Gianluca Scamacca
Atalanta
6.566.000
-56
1. Andrea Cambiaso
Juventus
4.741.000
-47
2. Romelu Lukaku
Roma
8.381.000
-17
3. Darko Lazovic
Hellas Verona
3.668.000
Skift ud
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *