Den franske målkonge

Landsholdspausen er ovre, og det betyder, at transferovervejelserne til Serie A Manager atter kan begynde. I den kommende runde er der stor tiltro til Milans rutinerede angriber, som er inde i en lovende målstime.

Runde 8 af Serie A Manager starter lørdag den 1. oktober klokken 15:00, når Torino rejser til Napoli for at møde førerholdet på det legendariske Stadio Diego Armando Maradona.

Juventus’ nedtur

Seneste runde af Serie A bød på flere overraskelser, hvor både Juventus og Inter blev de helt store tabere.

Juventus tabte til oprykkerne fra Monza, som kunne fejre sin første sejr i denne sæson af Serie A. Udinese udspillede Inter, og rykkede til manges overraskelse op på en tredjeplads i tabellen.

Inter er trods alt godt kørende, så det er ikke yderst nødvendigt at sælge sine spillere derfra. Derimod kan det betale sig at overveje mængden af Juventus-spillere på sit hold i de kommende runder.

Juventus er i en krise, og med mange store profiler ude, er det ikke usandsynligt at den dårlige stime fortsætter. Dermed en opfordring til at overveje et salg af de pristunge spillere fra Juventus, som kan erstattes med mere favorable spillere fra andre klubber.

Et langsigtet fokus

Kampprogrammet i runde 8 er spækket med lækre valgmuligheder for en engageret manager. Der er både mulighed for at skille sig ud og for at surfe på nogle af de mere populære point-bølger.

Vi er halvvejs inde i Serie A Manager – Efterår 2022, så der skal lægges langsigtede planer for resten af spillet.

Er du bagud, og trænger til et ordentligt spark op ad ranglisten, er det en god idé at kigge mod Udinese og Monza. Her gemmer sig uopdaget guld med stort vækstpotentiale.

Ligger du i toppen af ranglisten, og dermed uden et stort behov for af differentiere dig, er det oplagt at lede blikket mod AC Milans unge belgier.

Uanset hvad er der én spiller, som alle bør klikke ind på holdet. Og han skal også være kaptajn i den kommende runde. Se hvem herunder, hvor du får 8 spilleranbefalinger til runde 8 af Serie A Manager.

8 tips til 8. runde

Muren
Ivan Provedel
Lazio
4.074.000
vs. Spezia

Provedel har ikke lukket mål ind i de seneste to Serie A kampe, og Spezia er samtidig det hold, som er kommet til færrest xG i sæsonen. Der er derfor intet at sige til, at bookmakerne har Lazio som “clean-sheet”-favorit i den kommende runde. Provedels lave pris gør beslutningen endnu nemmere – han skal ind på holdet!

Den solide
Adam Marusic
Lazio
3.864.000
vs. Spezia

Vi bliver hos Lazio, hvor Adam Marusic også fortjener en anbefaling. Marusic er den forsvarsspiller i Lazio, som kommer til flest målfarlige chancer. Det vil altså sige, at du får en gylden mulighed for “rent bur” og en solid forsvarsspiller med offensive kvaliteter – og så til en fornuftig pris.

Den uopdagede
Fode Ballo-Toure
AC Milan
2.502.000
vs. Empoli

Udover Lazio, har Milan god mulighed for at holde målet rent. Hvad angår evnen til at skabe målfarlige chancer, ligger Empoli i den lave ende af tabellen. Ballo-Toure vil, i følge La Gazzetta, få en plads i startopstillingen grundet Milans mange skader. Her får du altså en billig forsvarsspiller fra et tophold, som samtidig kun er valgt af 0,5%.

Enableren
Stefano Sensi
Monza
2.558.000
vs. Sampdoria

På papiret er Monza det oprykkerhold, som har den bedste trup. Med rutinerede spillere fra flere storklubber er det en overraskelse, at deres sæsonstart ikke har været bedre. Sejren over Juventus i sidste runde bør dog være deres skub i den rigtige retning – og den billige Sensi, som er udlånt fra Inter, har derfor potentiale til at høste point.

Den langsigtede
Charles De Ketelaere
AC Milan
3.742.000
vs. Empoli

Han har spillet sig ind i startopstillingen, og har præsteret en xa90, som svarer til cirka en assist i hver anden kamp. Kigger man på AC Milans kampprogram for resten af efterårets Serie A Manager, er der ingen kampe der er så skræmmende, at et salg af Milan-spillere kan retfærdiggøres. De Ketelaere kan altså blive på holdet i resten af spillet.

Den kortsigtede
Giacomo Raspadori
Napoli
4.296.000
vs. Torino

I følge La Gazzetta er han det foretrukne valg til angrebsposten i kampen mod Torino. Osimhen er ude med en skade, og det betyder spilletid til den unge Raspadori, som afgjorde kampen mellem Napoli og Spezia med et mål i 89. minut. Simeone er den nærmeste konkurrent, men det ser ud til, at han er førstevalget i Champions League og ikke i Serie A.

Den frække
Beto
Udinese
4.780.000
vs. Hellas Verona

Den gode sæsonstart for Udinese er kommet bag på alle, og intet tyder på, at sejrsstimen stopper nu. 5 sejre i streg er de oppe på – og det er imod blandt andet Inter og Roma. Beto er blevet det helt store trumfkort – han starter ude, og når forsvaret er kørt trætte, kommer han ind og sænker skuden. Der er mange mål i vente for den unge angriber.

Kaptajnen
Olivier Giroud
AC Milan
7.294.000
vs. Empoli

Med en alder på 35 år kunne man forestille sig, at Girouds niveau var nedadgående. Men det er ikke tilfældet – han er i topform! Han er i en god stime med både CL-mål, landsholdsmål og 3 træffere i de seneste 3 Serie A kampe. Den franske angrebskonge vil fortsætte sin målstime mod Empoli, og bør starte på toppen hvis han holder sig skadefri.

Top 3: vækst i runde 7
Handel åbner om:
295.000
1. Raoul Bellanova
Torino
3.719.000
260.000
2. Matteo Guendouzi
Lazio
4.397.000
257.000
3. Marco Carnesecchi
Atalanta
4.783.000
1.239.000
1. Dusan Vlahovic
Juventus
9.239.000
1.095.000
2. Lautaro Martinez
Internazionale
12.095.000
1.047.000
3. Olivier Giroud
AC Milan
8.547.000
Tjek hold
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *