To styks Milinković-Savić

Vi går en vækst-fest i møde, og det er ikke kun de dyre spillere som er inviteret. Flere billige spillere er nemlig meget attraktive til den kommende runde – så der er ingen grund til bekymring, hvis budgettet er stramt.

Lørdag den 8. oktober klokken 15:00 sparkes runde 9 af Serie A Manager i gang, når Inter tager til Mapei Stadium for at møde Sassuolo på deres hjemmebane.

Det formstærke Sassuolo-hold vandt 5-0 over Salernitana i sidste runde. Der ligger derfor lidt af et pres på Inter, som har tabt sine seneste to kampe i Serie A. I Champions League er situationen dog anderledes for Inzaghis mandskab, som tirsdag aften snuppede tre points fra FC Barcelona.

Det er ikke kun Inter, som har plantet det italienske flag solidt i bevidstheden på de fodboldfans, som følger med i Champions League. Med en 1-6 sejr over Ajax understregede Napoli, at de er på et uhyggeligt højt niveau i denne sæson.

Napoli, Roma og de serbiske brødre

Netop på grund af deres høje niveau og mange målscoringer, er spillere fra Napoli et must-have i runde 9 af Serie A Manager – Efterår 2022. Selvom de ikke er nævnt i nedenstående 8 spilleranbefalinger, bør Khvicha Kvaratskhelia og Giacomo Raspadori være at finde på alle hold. Alex Meret er samtidig et oplagt valg til målmandsposten.

Statistikker fra Understat påviser, at Roma er det hold med den stærkeste defensiv. Med deres gode kampprogram er der ingen vej udenom deres målmand og forsvarsspillere. Rundens bedste kaptajnvalg er også at finde i Roma, for deres målfarlige 9’er er uundgåelig!

Har du et stramt budget, er det ikke nødvendigvis en dårlig ting. Kig i retning af Monza, som er kommet tilbage på sporet. Udover at være favoritter mod Spezia har de attraktive spillere i alle prisklasser.

Torinos målmand, Vanja Milinković-Savić, er prisvenlig, har en lav popularitetsprocent og store vækstmuligheder. Det samme kan siges om hans bror i Lazio, som også er uopdaget og har et stort vækstpotentiale – men med et væsentligt højere prisskilt.

Herunder kan du læse hvilke 8 spillere, som du bør kigge nærmere på til runde 9 af Serie A Manager.

8 tips til 9. runde

Must sell
Bremer
Juventus
3.541.000
vs. AC Milan

Bremers høje popularitetsprocent (46,8%) er ét argument for at sælge, og den forestående kamp mod AC Milan gør beslutningen endnu nemmere. Særligt hvis du er i den lave ende af ranglisten, er det blevet tid til at smide Serie A Managers mest populære spiller af holdet. Det er svært at indhente de managers, som også har Bremer på holdet.

Muren
Rui Patricio
Roma
5.997.000
vs. Lecce

Ifølge Understat er Roma det hold, som i spillets første 8 runder har registreret færrest forventede mål imod sig. På søndag møder de Lecce, som ligger blandt de hold der kommer til færrest målfarlige chancer. Al statistik tyder på, at Patricio vil holde målet rent, og det eneste argument imod at klikke ham ind på holdet er hans høje pris.

Det billige alternativ
Vanja Milinkovic Savic
Torino
3.865.000
vs. Juventus

Som et alternativ til ‘clean-sheet’-favoritten fra Roma er Vanja Milinkovic Savic et fornuftigt bud. I følge bookmakerne er Torino nemlig i top-3 over de hold, som med størst sandsynlighed vil holde målet rent i runde 9. Samtidig er prisen på Torinos keeper ret lav, så udover forventede point for ‘rent bur’ vil han også give luft i budgettet.

Den solide
Roger Ibanez
Roma
3.567.000
vs. Lecce

Det er umuligt at komme udenom en Roma-spiller i forsvaret, hvor særligt Ibanez skiller sig ud. Målt på ‘expected goals’ er han den mest målfarlige forsvarsspiller i Roma, og har registreret 0.26 forventede mål pr 90. minut – hvilket svarer til en mål i hver fjerde kamp. Samtidig er han kun valgt af 6,7%, så differentieringsmulighederne er gode.

Enableren
Gary Medel
Bologna
2.062.000
vs. Napoli

Bologna har vundet deres seneste 7 kampe mod Sampdoria, og er favoritter til at vinde endnu en gang på lørdag. Gary Medel er ikke specielt spændende hvad angår mål og assists, men han får spilletid i alle Bolognas kampe og koster kun 2 millioner. Hvis budgettet er presset, er han god at få ind på holdet, mest af alt for sejrsbonussen.

Den langsigtede
Sergej Milinkovic-Savic
Lazio
8.016.000
vs. Fiorentina

Med 11 mål og 11 assists i sidste sæson er der intet at sige til, at prisen for Milinkovic-Savic er i den høje ende. Men han er prisen værd, for han vil give god værdi for pengene i resten af spillet. 3 mål og 5 assists er det blevet til i de første 8 kampe, og dermed en vækst på over en million allerede. Hop med på toget inden det er for sent.

Den uopdagede
Gianluca Caprari
Monza
5.679.000
vs. Empoli

Monzas sæsonstart var skrækkelig, men de er kommet godt efter det. I sidste runde ydmygede de Sampdoria med en 3-0 sejr, hvor Caprari var en af dem, som kom på tavlen. Den tidligere Verona-spiller er samtidig den mest målfarlige Monza-spiller, målt på ‘xG’. Med en popularitetsprocent på kun 0,4% giver han god mulighed for at skille sig ud.

Kaptajnen
Tammy Abraham
Roma
7.653.000
vs. Lecce

Baseret på ‘expected goals’ er Abraham den Roma-spiller, som kommer til flest målfarlige chancer. Sidste gang Roma og Lecce spillede mod hinanden scorede han, og der er stor sandsynlighed for, at det vil ske igen. Bookmakerne har ham tilmed som målscoringsfavorit i runden, og det er endnu en god grund til at give ham anførerbindet.

Top 3: vækst i runde 20
314.000
1. Simeon 'Simy' Nwankwo
Salernitana
2.220.000
286.000
2. Marko Arnautovic
Internazionale
5.150.000
284.000
3. Matteo Cancellieri
Empoli
3.250.000
2.109.000
1. Lautaro Martinez
Internazionale
13.109.000
2.083.000
2. Teun Koopmeiners
Atalanta
7.583.000
2.050.000
3. Christian Pulisic
AC Milan
8.050.000
Tjek hold
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *