Denne angrebscocktail er sprængfarlig!

Opgøret mellem Napoli og Atalanta frigiver nogle attraktive pladser. Kombinationen af Højlund og Osimhen er ikke længere et must, og hvis der virkelig skal høstes point, skal transferpengene bruges på to angribere fra “Juve” og Roma.

Så er vi tæt på halvvejs i Serie A Manager – Forår 2023, som byder på 23 runders intens konkurrence. Runde 11 er vi nået til, og den starter fredag den 10. marts klokken 20:45.

Spezia indleder runden, når de tager imod Inter på “Stadio Alberto Picco”. Hjemmeholdet kan se frem til at få kamp til stregen, for Inzaghi og hans mandskab er fulde af selvtillid efter 2-0-sejren over Lecce i runde 10.

Overvej transferomkostningerne

Mange managers har købt tungt ind på Inter på det seneste, for deres kampprogram har været suverænt. Der er absolut ingen grund til at sælge spillere som Lautaro Martinez, Henrikh Mkhitaryan og Denzel Dumfries, hvis man allerede har dem på holdet.

Inter møder Juventus i runde 12, så hvis man overvejer at købe spillere fra de to klubber, skal det enten være med henblik på at beholde dem, eller fordi man er overbevist om, at transfergebyret bliver tjent hjem i runde 11.

“Must have” i Milano

Særligt to af Juventus’ spillere er attraktive til den kommende runde, og vil med lidt god vilje kunne beholdes i Inter-kampen. Sammen står de for stort set al holdets offensive spil, og én af dem skal have anførerbindet.

I offensiven er Romas mest måltørstige spiller også oplagt at klikke ind, mens der gemmer sig en uopdaget diamant hos Fiorentina.

Det lyder dyrt at handle til den kommende runde, men der er ingen grund til panik! Hos AC Milan finder du nemlig en startende forsvarsspiller til 2,6 millioner, som kan give luft i budgettet. Et must have!

Se hvem der er tale om herunder, hvor du får 8 spilleranbefalinger til runde 11 af Serie A Manager.

8 tips til 11. runde

Must sell
Giorgio Scalvini
Atalanta
2.951.000
vs. Napoli

Den 19-årige italiener er ude med en forstuvet ankel. Han bliver med al sandsynlighed ikke klar til opgøret mod Napoli – som i øvrigt er endnu en god grund til at udskifte sine spillere fra Atalanta. 22,7% af spillets managers har Scalvini på holdet, så man må formode, at mange ikke er opmærksomme på hans skade. Sælg Scalvini og køb Thiaw!

Muren
Mike Maignan
AC Milan
5.598.000
vs. Salernitana

AC Milans førstemålmand, Mike Maignan, er tilbage efter et langt skadesforløb, og det er allerede blevet til ét clean-sheet i hans første to kampe. I sidste sæson var Maignan den målmand som lukkede allerfærrest mål ind. Salernitana står for døren, og der er endnu et rent mål i vente. De kommer nemlig til mindre end 1 “expected goal” pr. kamp.

Den solide
Lucas Martinez Quarta
Fiorentina
3.213.000
vs. Cremonese

Som store favoritter mod oprykkerholdet Cremonese er Fiorentina ét af de hold, som er særligt spændende at kigge i retning af i den kommende runde. Cremonese scorer få mål, og deres offensiv er mildest talt svag. Derfor er der stort potentiale for et clean-sheet, mens Quarta med sine 0,26 xG90 siden årsskiftet samtidig kan komme til en scoring.

Must have & enabler
Malick Thiaw
AC Milan
2.689.000
vs. Salernitana

Thiaw er et af de bedste køb som Serie A Manager længe har budt på, og til den kommende runde er han umulig at komme udenom. Først og fremmest grundet sin lave pris, men også fordi AC Milan er rundes største favorit til at holde “rent bur”. Han har spillet sig ind i Milans startopstilling, og forventes at blive der det næste stykke tid.

Den uopdagede
Nicolas Gonzalez
Fiorentina
5.670.000
vs. Cremonese

Det er underligt, at Gonzalez ikke er valgt af flere. Kun 0,8% af spillets managers har ham på holdet, på trods af, at han har registreret en xG90 på hele 0,48, samt en xA90 på 0,18. Det kan sagtens være hans pris som virker skræmmende, men han vil give værdi for pengene. Både grundet de to gode kampe som venter forude og hans straffesparkstjans.

Nøglespilleren
Angel Di Maria
Juventus
7.339.000
vs. Sampdoria

Di Maria er, som kategorien antyder, Juventus’ vigtigste spiller. Han har vist et enormt niveau, siden han kom til klubben, og er fundamental i både det opbyggende og afsluttende spil. Det ses i statistikken. Hans xG90 er nemlig på 0,20 mens hans xA90 er på hele 0,39. Begge tal ligger i den helt høje ende blandt ligaens midtbanespillere.

Den frække
Tammy Abraham
Roma
7.330.000
vs. Sassuolo

Tammy Abraham er Romas mest chancetørstige spiller, og han kommer til mange afslutninger, hvilket hans xG90 på imponerende 0,62 understreger. Den eneste grund til, at han ikke får anførerbindet i den kommende runde, er hans manglende slutprodukt. Han har nemlig underpræsteret sin xG på 11,47 væsentligt, da han kun har scoret 6 mål i sæsonen.

Kaptajnen
Dusan Vlahovic
Juventus
9.038.000
vs. Sampdoria

Den 23-årige stjerneangriber er en af ligaens bedste, og på trods af at han har været en smule anonym siden årsskiftet, lyver hans xG90 ikke om hans niveau. 0,55 forventede mål har han registreret pr kamp, og modsat Abraham, har Vlahovic ikke underpræsteret sin xG. Tværtimod. I øvrigt har Juventus ikke tabt til Sampdoria i de seneste 8 kampe.

Top 3: køb
Handel lukker om:
44
1. Teun Koopmeiners
Atalanta
7.521.000
43
2. Matteo Gabbia
AC Milan
3.541.000
34
3. Gianluca Scamacca
Atalanta
6.566.000
-46
1. Andrea Cambiaso
Juventus
4.741.000
-39
2. Romelu Lukaku
Roma
8.381.000
-15
3. Darko Lazovic
Hellas Verona
3.668.000
Skift ud
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *