Berardi er “back in business”

Han er Serie A’s absolut mest målfarlige spiller, baseret på statistikken for de seneste tre kampe, og alt tyder på, at Sassuolos målkonge har fundet sit høje niveau fra sidste sæson frem igen!

For sidste gang inden landsholdspausen får stjernerne i den bedste italienske fodboldliga chancen for at brillere. Og det samme får de mange calcio-entuasiaster lov til i Serie A Manager – Forår 2023.

12. runde starter fredag den 17. marts klokken 18:30, når opgøret mellem Sassuolo og Spezia sparkes i gang.

Sassuolo og Atalanta i fokus

Rundens første kamp spilles på “Mapei Stadium”, og udover Sassuolos ejerskab over banen i bogstavelig forstand, vil de med al sandsynlighed også eje banen i overført betydning.

Spezia kan se frem til et nederlag, og derfor skal der handles tungt ind på hjemmeholdets spillere, når startopstillingen offentliggøres.

Cirka 150 kilometer nordvest fra Modena, hvor Sassuolo holder til, løber Atalantas spillere rundt på træningsanlægget i Bergamo og forbereder sig til weekendens kamp.

De møder Empoli, som umiddelbart er en overskuelig modstander. Med deres dårlige formkurve på det seneste er der dog lidt af et pres på Atalanta-spillerne, som helst skal vinde.

Det er jeg nu også meget overbevist om at de nok skal, og derfor har jeg udvalgt tre spillere fra Mæhles hold, som alle har en god runde i vente. Samtidig kan de beholdes i de næste fire runder, for Atalantas kampprogram er fremragende.

Napoli-keeper til 3,5 millioner

Napoli er dét hold som har den laveste xGA, og det tyder på at deres faste målmand, Alex Meret, ikke når at blive klar til kampen mod Torino.

Der vil naturligvis være tvivl om, hvorvidt deres andenmålmand kan leve op til det høje defensive niveau. 2-0-sejren over Atalanta er dog et stort kvalitetsstempel, og med en pris på 3,5 millioner bør Napolis reservekeeper klikkes ind på holdet, såfremt Meret fortsat er skadet.

Herunder får du 8 spilleranbefalinger til runde 12 af Serie A Manager.

8 tips til 12. runde

Hold øje med
Min-jae Kim
Napoli
5.180.000
vs. Salernitana

Den sydkoreanske Napoli-spiller måtte udgå af kampen mod Atalanta, og i følge “La Gazzetta” er han ikke i startopstillingen, når førerholdet møder Torino i runde 12. Napoli spiller CL i midtugen, og det er en god mulighed for at tjekke, om Min-jae Kim er tilbage. Det samme med Alex Meret, som udgik under opvarmningen i runde 11.

Muren (og muligvis et "must have"!)
Pierluigi Gollini
Napoli
3.567.000
vs. Salernitana

Det sker en sjælden gang imellem, at topholdenes andenmålmænd bliver prissat alt for billigt. Det er tilfældet med Gollini, som kun koster lidt over 3,5 millioner! Det er billigere end førstemålmændene på flere af bundholdene, og derfor er han intet mindre end et “must have” i tilfælde af, at Meret ikke bliver klar til kampen mod Torino.

Den sikre mur
Juan Musso
Atalanta
5.100.000
vs. Torino

Er du på udkig efter et sikrere målmandsvalg end Gollini – og har du halvanden million ekstra på kontoen – så er Musso det rette valg for dig! Atalanta er, i følge adskillige bookmakers, rundens største favorit til at holde målet rent. Det vil ikke komme bag på mange, hvis Musso tilmed bliver den mest vækstende målmand over de næste fire runder.

Den langsigtede
Giorgio Scalvini
Atalanta
3.047.000
vs. Torino

I sidste uge var Scalvini et “must sell”, i denne uge er han tæt på at være det stik modsatte. Hans skade var ikke så slem som forventet, og derfor er han allerede tilbage i Atalantas start 11’er. Med et forrygende kampprogram og stor favoritværdighed i de næste fire kampe er han umulig at komme udenom. Særligt når han kun koster 2,9 millioner.

Mr. Momentum
Adrien Rabiot
Juventus
6.643.000
vs. Bologna

Én ting er, at Juventus møder Inter. En anden ting er, at Rabiot er flyvende, og ingen modstander virker stærk nok til at stoppe den måltørstige franskmand. Med fire mål i de seneste fem kampe er hans selvtillid skyhøj, og det vil Inter få lov at smage på. Kampene mellem de to hold plejer tilmed at være målrige, så en offensiv satsning er oplagt.

Enableren
Adolfo Gaich
Hellas Verona
2.787.000
vs. Cremonese

Angrebsspillerne er typisk dem som vækster mest i Serie A Manager, og derfor er det ikke sjovt at spare på netop de positioner. Det kan dog alligevel blive nødvendigt, hvis der også skal være plads til dyre midtbanespillere. Gaich er et udemærket valg blandt de billige angribere. Han står til at starte, og har præsteret en xG90 på 0,33.

Den frække
Duvan Zapata
Atalanta
5.872.000
vs. Torino

“Fantacalcio” forventer, at Zapata vil starte inde mod Empoli. Selv hvis de tager fejl, vil han med al sandsynlighed blive skiftet ind. I de forrige sæsoner af Serie A har han været Atalantas store helt, og har i perioder været fast mand på straffesparkspletten. Han er god til prisen, og så har han en lav popularitet og et godt kampprogram.

Kaptajnen
Domenico Berardi
Sassuolo
6.755.000
vs. Empoli

Som straffesparksskytte og differential er Berardi i forvejen et udemærket valg. Tilføjer man Sassuolos gode kampprogram til ligningen er der ingen tvivl; Berardi skal klikkes ind i startopstillingen. I sidste sæson lavede han 15 mål og 13 assists, og med en xG90 på hele 0,89 i de seneste tre kampe tyder det på, at han er tilbage i topform.

Top 3: køb
Handel lukker om:
45
1. Teun Koopmeiners
Atalanta
7.521.000
44
2. Matteo Gabbia
AC Milan
3.541.000
38
3. Gianluca Scamacca
Atalanta
6.566.000
-46
1. Andrea Cambiaso
Juventus
4.741.000
-40
2. Romelu Lukaku
Roma
8.381.000
-15
3. Darko Lazovic
Hellas Verona
3.668.000
Skift ud
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *