Hattrick-helt erstatter Osimhen

Særligt én spiller plejer at være flyvende når Inter møder Salernitana. I sidste sæson formåede han at lave et hattrick, da de to hold mødte hinanden – og alt tyder på, at historien vil gentage sig i den kommende runde!

14. runde af Serie A Manager – Forår 2023 starter fredag den 7. april klokken 17:00, og som manager kan det være svært at få armene ned over rundens åbningskamp.

Målfest i Salerno

Salernitana møder Inter på Stadio Arechi, og selvom man i fodbold ofte taler om “hjemmebanefordel”, er det med al sandsynlighed ikke et fænomen som vil få den store betydning for kampens udfald.

Inter har nemlig for vane at give Salernitana en tur i manegen. Kigger man på målscoren af de to holds seneste tre kampe, er det tydeligt, at hjemmeholdet ikke får et ben til jorden mod Milano-klubben. 12-0 hedder målscoren, til Inters fordel, og én spiller har stået for 5 af scoringerne.

Med sin gode historik mod holdet fra Salerno er Inters argentinske angriber et “must have”. Han skal utvivlsomt også bære anførerbindet i den kommende runde.

Ét køb til resten af spillet

Med 10 runder tilbage er det tidligt at købe spillere med henblik på at beholde dem i resten af spillet. Hos AC Milan er der dog én, som er en god langsigtet investering. Har salget af Osimhen efterladt penge på kistebunden, er det derfor oplagt at smide penge efter deres portugisiske angriber.

Offensiven skal også forsynes af Romas momentum-spiller, som scorede i sidste runde, og har præsteret en flot xG90. På de defensive positioner bliver der også plads til en spiller med en imponerende xG90. I hans Atalanta-tid viste han, at hans fødder er skruet rigtigt på.

Med den store pengepung fremme er AC Milans mest offensive forsvarsspiller også et rigtig godt køb. Kniber budgettet derimod, er det en god idé at kigge i retning af Fiorentina og Sampdoria, som begge har relativt stort “clean-sheet” potentiale i den kommende runde.

Herunder får du 8 spilleranbefalinger til runde 14 af Serie A Manager.

8 tips til 14. runde

Must sell
Victor Osimhen
Napoli
10.386.000
vs. Salernitana

Med 21 mål er Osimhen ligaens topscorer med længder til 2. pladsen. Han er sågar i spil til “Den Gyldne Støvle” i Europa – men skal han vinde den, kræver det at han snart vender tilbage fra sin skade. Alt tyder dog på, at han ikke bliver klar til opgøret mod Lecce, og derfor skal spillets mest populære angriber udskiftes.

Muren
Pietro Terracciano
Fiorentina
4.627.000
vs. Sampdoria

I følge bookmakerne er Fiorentina, sammen med Inter og AC Milan, rundens største favorit til at holde målet rent. Da både Onana og Maignan ligger i den helt dyre ende, falder valget på Terracciano. Spezia har en lav xG – og kommer dermed til få målfarlige chancer. Fiorentina er flyvende for tiden, og endnu et “clean-sheet” er i vente.

Den solide
Theo Hernandez
AC Milan
6.279.000
vs. Roma

Gennemsnitligt ligger han på en stabil vækst, og de fleste managers ved, at Hernandez er én af de forsvarsspillere, som pludselig kan stikke af. Det vidner hans høje xG90 på 0,17 om, og den straffesparkstjans, som af og til tilfalder ham. AC Milan har vundet deres seneste 4 kampe mod Empoli, og Hernandez er kommet på måltavlen i en af dem.

Enableren
Bruno Amione
Sampdoria
2.256.000
vs. Fiorentina

To af de hold i ligaen som er mindst målfarlige møder hinanden i den kommende runde. Derfor er det oplagt af kigge i retning af defensiven hos særligt Sampdoria, som er favorit til at vinde. Deres kampprogram er samtidig virkelig godt, og den meget billige Amione kan med lidt god vilje beholdes indtil runde 17.

Den uopdagede
Robin Gosens
Internazionale
6.020.000
vs. Lazio

Inter har ikke lukket et mål ind imod Salernitana i de tre kampe, de to hold har mødt hinanden, siden Salernitana rykkede op. Tilmed har Milano-klubben vist imponerende offensive takter i opgørene. Med henblik på både “clean-sheet” og potentiel scoring eller assist er Gosens et perfekt køb. Han har nemlig præsteret en xG90 på 0,19 og en xA90 0,14.

Den frække
Georginio Wijnaldum
Roma
5.017.000
vs. AC Milan

Med en xG90 på 0,37, hvilket er højt for en midtbanespiller, er det underligt, at han kun er valgt af 2,2%. I Romas seneste kamp lavede han et mål, og præsterede imponerende 0,72 xG. Sprængfyldt af selvtillid vil han formentlig fortsætte den gode stime mod Torino, og det er med at udnytte hans momentum og høste en masse point.

Den langsigtede
Rafael Leão
AC Milan
9.745.000
vs. Roma

Leao kan beholdes til og med runde 16, og har man stor tiltro til den 23-årige portugiser, kan han i princippet beholdes i resten af spillet. Han er nemlig ikke en spiller som lader sig slå ud af en svær modstander. Det viste han senest mod Napoli, hvor han trods stor favoritværdighed til førerholdet scorede 2 mål og gjorde sit for AC Milans sejr.

Kaptajnen
Lautaro Martinez
Internazionale
9.942.000
vs. Lazio

Hans trend er på nuværende tidspunkt negativ, og det er lidt af en overraskelse, når man tager hans tidligere præstationer mod Salernitana in mente. Fem mål har han scoret i deres seneste tre opgør, og i en af kampene lavede han sågar et hattrick. Med en xG90 på 0,61 er Martinez den perfekte erstatning af Osimhen, som er ude med en skade.

Top 3: vækst i runde 20
314.000
1. Simeon 'Simy' Nwankwo
Salernitana
2.220.000
286.000
2. Marko Arnautovic
Internazionale
5.150.000
284.000
3. Matteo Cancellieri
Empoli
3.250.000
2.109.000
1. Lautaro Martinez
Internazionale
13.109.000
2.083.000
2. Teun Koopmeiners
Atalanta
7.583.000
2.050.000
3. Christian Pulisic
AC Milan
8.050.000
Tjek hold
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *