Vejen mod toppen går gennem de upopulære

De to spillere som forventes at få den højeste vækst, er begge valgt af over 50%. De er umulige at komme udenom, og skal selvfølgelig være på holdet, men vejen til guldet er at finde i de lavere popularitetsprocenter!

Lørdag den 7. januar klokken 15:00 starter 2. runde af Serie A Manager – Forår 2023. Fiorentina og Sassuolo sparker runden i gang på Stadio Artemio Franchi, men det er ikke i spillere fra en af de to klubber, at transferpengene skal investeres. 

Første runde af Serie A Manager bød på flere overraskelser. Inter brød Napolis vilde sejrsstime, Lecce lavede et comeback og vandt over Lazio, og Torino spillede uafgjort mod bundproppen Verona.

Det kan betyde, at flere managers hænger med hovedet – men der er ingen grund til at give op! Serie A Manager – Forår 2023 strækker sig nemlig over hele 23 runder, så der er god tid til at indhente de tabte point.

Tilbage på rette spor

Runde 2 er en oplagt mulighed for at sætte kursen mod toppen af highscorelisten, for hele 5 hold er storfavoritter til at snuppe sejren. Som garvede managers ved, er sejre lig med vækst, men hvem skal man egentlig satse på i den kommende runde?

Napoli er de største favoritter i runde 2, og derfor er spillere fra førerholdet umulige at komme udenom.

Af selvsamme årsag nævnes hverken Khvicha Kvaratskhelia og Victor Osimhen i nedenstående spilleranbefalinger. De er nemlig allerede ejet af over 50% begge to, og er selvskrevet på ethvert managerhold med ambitioner om at ende helt i toppen!

Til gengæld har jeg udvalgt 8 spillere med lavere popularitetsprocenter, men mindst lige så stort vækstpotentiale.

Flere spillere med stort potentiale

I den kommende runde bør enten Atalantas eller Inters målmand klikkes ind på holdet, mens defensiven også bør forsynes med en målfarlig forsvarsspiller fra Lazio.

På midtbanen er der fundet plads til en budgetvenlig spiller og to i den dyrere ende. Førstnævnte kan give luft i budgettet, mens sidstnævnte, som begge er valgt af 0,5%, kan sende dit hold tilbage på rette spor!

Juventus’ stjerneangriber er ude med en skade, og det giver plads til en god erstatning i angrebet. Lazios flittigste målscorer skal også ind på holdet, og han skal bære anførerbindet.

Herunder kan du se hvilke 8 spillere, som du bør kigge nærmere på til runde 2 af Serie A Manager.

8 tips til 2. runde

Muren
Marco Sportiello
Atalanta
4.016.000
vs. Salernitana

Atalanta har holdt nullet i 4 af deres seneste fem opgør mod Bologna, og ligger i den helt gode ende af tabellen for færrest forventede mål imod sig. Samtidig fås Sportiello til en fornuftig pris sammenlignet med spillets øvrige målmænd, og så er han kun valgt af 1,3% og dermed en god differentieringsmulighed.

Den langsigtede
Andre Onana
Internazionale
5.158.000
vs. Hellas Verona

I de næste fire Serie A kampe er Inter store favoritter, når de møder henholdsvis Monza, Verona, Empoli og Cremonese. Derfor er det et ‘must’ at få nogle Inter-spillere ind på holdet. Et godt køb er deres målmand, Andre Onana, som stod en forrygende kamp mod Napoli, og havde en stor rolle i sejren. Han har mange flere point i vente!

Den solide
Nicolo Casale
Lazio
3.052.000
vs. Sassuolo

Lazio er rundens andenstørste favorit til at holde målet rent, og Casale er ikke kun attraktiv at klikke ind på holdet for den potentielle “clean-sheet”-bonus. Han er den Lazio-spiller som registrerede flest xA90 i holdets seneste kamp, mens han samtidig formåede at præstere det højeste antal xG90 af holdets forsvarsspillere. Og så er han billig.

Enableren
Adrien Tameze
Hellas Verona
2.566.000
vs. Internazionale

Cremonese er det hold, som har registreret flest forventede mål imod sig, og Verona vil gøre alt for at undgå den nedrykning som venter forude. Det er samtidig oplagt at kigge i deres retning, da bundproppens spillere er meget budgetvenlige. Tameze er den Verona-midtbane som har registreret flest xG i efteråret, og han bør få offensiv indflydelse.

Den frække
Mario Pasalic
Atalanta
6.211.000
vs. Salernitana

Det gjorde ondt på mange managers, da den jævnt undervurderede Mario Pasalic i sidste sæson flere gange bombede løs med op til hele fire mål i én kamp. Siden da har han været mere anonym, men det tyder på, at han er tilbage. 0,69 xG registrerede han mod Spezia, hvor han også scorede. Han starter inde denne gang ifølge italienske medier.

Den kortsigtede
Gabriel Strefezza
Lecce
4.726.000
vs. AC Milan

Det er svært at komme udenom Lecces 25-årige brasilianer i den kommende runde, hvor oprykkerne møder Spezia på Stadio Alberto Picco. Strefezza indledte sidste halvdel af sæsonen med et flot mål og flere gode aktioner. I efteråret blev han ligaens 2. mest scorende midtbanespiller, og i øvrigt tager han Lecces straffespark!

Den undervurderede
Moise Kean
Juventus
5.594.000
vs. Napoli

Juventus’ topscorer Dušan Vlahović er ude med en skade, og ‘Den Gamle Dame’ er derfor nødsaget til at finde andre offensive løsninger. Arkadiusz Milik lavede det afgørende mål mod Cremonese, men Moise Kean kommer til langt flere chancer, og er derfor det bedste køb af de to. Han har præsteret en xG90 på hele 0,76 indtil videre i sæsonen.

Kaptajnen
Ciro Immobile
Lazio
8.627.000
vs. Sassuolo

“King Ciro” er en af de spillere, som man bare kan regne med leverer. Gang på gang sender han bolden i netmaskerne, og bringer sit hold tættere på drømmen om en plads i den helt gode ende af tabellen. Han har scoret i Lazios seneste to kampe mod Empoli, og er den største scoringsfavorit i runde 2. Anførerbindet skal sidde på Immobile!

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.109.000
1. Lautaro Martinez
Internazionale
13.109.000
2.073.000
2. Teun Koopmeiners
Atalanta
7.573.000
2.050.000
3. Christian Pulisic
AC Milan
8.050.000
Holdet.dk

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *