Fokusér på dem, som har noget på spil!

Vinderen af 121. sæson af Serie A er fundet, og det betyder, at nogle hold ikke længere har noget at spille for. Det resulterer i lav og uforudsigelig vækst, så til den kommende runde skal der ryddes op og indskiftes spillere, som har noget på spil.

20. runde af Serie A Manager – Forår 2023 starter fredag den 12. maj klokken 20:45, når Lazio tager imod Lecce på Stadio Olimpico i Rom.

Vinderen er fundet!

Lazios mesterskabsdrømme blev knust i sidste uge, hvor Napoli spillede uafgjort mod Udinese, og sikrede sig Scudettoen for første gang i 33 år!

Der var fest i gaderne i Napoli, og festen vil utvivlsomt vare ved længe. Det er derimod ikke en fest at have Napoli-spillere på sit managerhold længere, for når de ikke har noget at spille for, opstår der både tvivl om deres niveau i sæsonens sidste kampe, og om deres kommende startopstillinger.

Af hvad jeg kan læse mig frem til bliver der en del rotation, hvor både bænk- og reservespillere får plads i start 11’eren. Derfor kan det være en god idé at rydde op i sine Napoli-spillere, og erstatte dem med nogle, som både har noget at spille for, og som har gode kampe i vente.

Big Rom på toppen

Inter er et af de hold, som skal give alt hvad de har, hvis de vil beholde pladsen i top-4. De er kun 2 point fra femtepladsen, og risikoen for at misse Champions League er eksisterende.

Derfor vil de være helt tændte, når de træder på banen mod Sassuolo. Lukaku kan blive nøglen til CL med en scoring eller to. Han er formstærk og skal have anførerbindet.

En anden angriber som skal klikkes ind på holdet, spiller i Atalanta. De vandt 8-2 sidste gang, at de mødte runde 20’s modstander, og en ny triumf nærmer sig.

I defensiven er der tiltro til Juventus’ mest rutinerede forsvarsspiller, mens rundens keeper er at finde i Italiens hovedstad.

Herunder får du 8 spilleranbefalinger til runde 20 af Serie A Manager.

8 tips til 20. runde

Hold øje med
Rasmus Højlund
Atalanta
5.376.000
vs. Salernitana

Den danske målkanon bøvler stadig med en lyskeskade, men det lader ikke til, at mange managers er opmærksomme på hans fravær. 36,4% har ham på holdet, på trods af, at det er stadig er uklart, hvornår han vender tilbage. Hold øje med klubbens udmeldinger, og brug angrebspladsen på en anden, såfremt han ikke spiller.

Muren
Rui Patricio
Roma
6.401.000
vs. Bologna

Roma har kun lukket ét mål ind i deres seneste fire kampe mod Bologna, og når Mourinhos mandskab møder de rød-blå fra Bologna på Stadio Renato Dall’Ara søndag aften, ser det ud til, at Roma kan skrive endnu en defensiv magtpræstation på CV’et. I hvertfald hvis man spørger bookmakerne og Understat.

Det billige alternativ
Vanja Milinkovic-Savic
Torino
4.887.000
vs. Hellas Verona

Milinkovic-Savic har holdt nullet i to ud af tre af Torinos seneste opgør mod Verona, og på trods af at Torino ikke er sejrsfavoritter denne gang, er der god grund til at smide penge efter deres keeper. Verona ligger i den helt sløje ende af tabellen for “xG” – et tal, som de i øvrigt har underpræsteret. De mangler offensiv kvalitet.

Den solide
Leonardo Bonucci
Juventus
4.548.000
vs. Cremonese

Ifølge La Gazzetta får Bonucci en startplads i søndagskampen, og med en popularitet på beskedne 0,7%, er han et godt alternativ til Bremer, som er valgt af 38%, og koster omtrent det samme. Juventus er bookmakernes favorit til at holde målet rent i den kommende runde, så deres defensiv er en god idé at kigge i retning af.

Enableren
Bartosz Bereszynski
Napoli
2.464.000
vs. Monza

Italienske sportsmedier peger på, at Napolis sikrede mesterskab vil medføre, at flere reserve- og bænkspillere vil komme i aktion i de kommende runder. En af dem er den 30-årige Bereszynski, som er på lån fra Sampdoria, og som endnu ikke har fået spilletid for Napoli i denne sæson. Det må være årsagen til den lave prissætning. Køb!

Den uopdagede
Ismael Bennacer
AC Milan
4.898.000
vs. Spezia

Bennacers mere offensive rolle viste sig at bære frugt, og resulterede i en scoring og en xG90 på 0,56 i weekendens kamp. Milan kæmper med alt de har for at komme i top-4, og det kræver flere gode præstationer, og ikke mindst sejre. Det tyder på, at Bennacer skal spille en nøglerolle det næste stykke tid.

Den frække
Duvan Zapata
Atalanta
6.083.000
vs. Salernitana

Turen fra Bergamo og hjem til Salerno føltes formentlig ekstra lang for Salernitana, da de den 15. januar blev savet midt over af Atalanta. Kampen endte 8-2, og lørdag den 13. maj mødes de to hold igen. Det lugter af endnu en sejr til Atalanta, og denne gang vil Zapata ligge i spidsen hos Bergamo-holdet, som spiller for en top-4 plads.

Kaptajnen
Romelu Lukaku
Internazionale
8.235.000
vs. Sassuolo

Rotationsrouletten har ramt Inter, for med deres midtugekamp i CL er det svært at regne ud, hvilke spillere som vil starte inde i weekendens Serie A kamp. Flere troværdige sider peger dog på, at Lukaku er en sikker starter. Med en xG90 på 0,55 og en xA90 på 0,46 siden 1. april har vi at gøre med en pointhøster, som skal have anførerbindet.

Top 3: vækst i runde 20
314.000
1. Simeon 'Simy' Nwankwo
Salernitana
2.220.000
286.000
2. Marko Arnautovic
Internazionale
5.150.000
284.000
3. Matteo Cancellieri
Empoli
3.250.000
2.109.000
1. Lautaro Martinez
Internazionale
13.109.000
2.083.000
2. Teun Koopmeiners
Atalanta
7.583.000
2.050.000
3. Christian Pulisic
AC Milan
8.050.000
Tjek hold
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *