To hold skiller sig ud

Der er kamp om de eftertragtede pladser i Champions League, og det er kun første- til fjerdepladsen som kvalificerer sig. Lige nu ligger AC Milan og Roma på henholdsvis femte- og sjettepladsen, så de to hold har alt at spille for.

Fredag den 19. maj klokken 20:45 starter 21. runde af Serie A Manager – Forår 2023. Runden åbnes af Sassuolo, som tager imod Monza på Mapei Stadium. Der skal laves en del handler til den kommende runde, men det er ikke hos en af de to klubber, at pengene skal bruges.

Tid til oprydning

Monza stod for sidste rundes helt store overraskelse, da de vandt 2-0 over Napoli. Mesterholdet havde dog ikke valgt at stille med deres stærkeste startopstilling, og det kan være en af grundene til Monzas flotte præstation.

Kampen satte samtidig en milepæl i Serie A Manager – Forår 2023. Indtil nu har Napolis spillere været “must haves”, og det har været svært at finde managerhold med færre end fire Napoli-spillere.

Khvicha Kvaratskhelia og Victor Osimhen er spillets mest valgte, med popularitetsprocenter på henholdsvis 62,1% og 56,2%. Ingen af dem er sikre i Napolis kommende startopstillinger. Så selvom de gennem 20 runder har været garanter for høj vækst, er det tid til at skifte dem ud.

Roma og Milan har ild i øjnene

Til den kommende runde er det særligt Romas og AC Milans spillere, som er attraktive. Det skyldes, at de to hold begge har meget at spille for, da nederlag kan koste dem muligheden for at spille Champions League.

AC Milan er tilmed rundens klart største favorit til at holde målet rent, og derfor er deres keeper og danske forsvarsspiller gode defensive valg. Defensiven skal samtidig forsynes med en Roma-spiller, som er ekstremt billig, og ny mand i startopstillingen.

Vi bliver hos Roma og AC Milan i offensiven. Der er nemlig fundet plads til deres to 9’ere. Én af dem skal have endda have anførerbindet.

Herunder får du 8 spilleranbefalinger til runde 21 af Serie A Manager.

8 tips til 21. runde

Must sell
Khvicha Kvaratskhelia
Napoli
8.065.000
vs. Internazionale

Napoli har sikret sig mesterskabet, og det betyder, at de ikke længere har noget at spille for. Det har resulteret i en del rokader i deres sædvanlige startopstilling, hvor blandt andre Khvicha Kvaratskhelia er røget på bænken. Han er spillets mest populære, og koster 8 millioner. Det er blevet tid til at sælge juvelen og geninvestere pengene.

Muren
Mike Maignan
AC Milan
6.251.000
vs. Sampdoria

AC Milan møder Sampdoria i den kommende runde, og med sidstnævntes håbløse offensiv, er der udsigt til et af sæsonens sikreste “clean-sheets”. De rød-sorte fra Milano har ikke tabt til Sampdoria i de to holds seneste 7 opgør, og tilmed kun lukket meget få mål ind. Maignan er dermed et genialt køb, som i øvrigt kun er valgt af 6,7%.

Den solide
Simon Kjær
AC Milan
3.675.000
vs. Sampdoria

Simon Kjær er atter tilbage i startopstillingen, og med en pris på kun 3,6 millioner, er han den Milan-forsvarer, som det bedst kan betale sig at købe. At han er målfarlig er synd at sige, men til gengæld er han så solid i forsvaret, at Sampdorias angribere lige så godt kan give op på forhånd. De kommer ikke forbi den danske viking.

Forsvars-enableren
Filippo Missori
Roma
1.954.000
vs. Salernitana

Den kun 19-årige italiener fik en startplads i Romas seneste opgør, og ifølge La Gazzetta vil han få lov at starte igen, når ligaens sjetteplads møder Salernitana på mandag. Holdet fra Salerno er nærmest sikre på ikke at rykke ned, mens Roma spiller om vigtige point i håb om CL. Missori er næsten gratis, og “rent bur” er ikke usandsynligt.

Midtbane-enableren
Benjamin Tahirovic
Roma
2.080.000
vs. Salernitana

Der skal lyde et stort tak til Mourinho for sin store tiltro til unge spillere, som er ufatteligt billige i Serie A Manager. Tahirovic koster næsten det samme som Missori, og er oplagt at klikke ind på midtbanen til den kommende runde. Han er en enabler og skal udelukkende købes for sejrsbonussen, mens han kan frigøre penge til andre spillere.

Den frække
Marko Arnautovic
Bologna
5.427.000
vs. Cremonese

I efterårets managerspil lavede han otte mål, og var et virkelig godt køb til en billig pris. I forårsspillet har han ikke scoret en eneste gang. Primært fordi han har været ude med skader. Nu er han tilbage, og møder oprykkerne fra Cremonese i den kommende runde. Det er tid til et comeback fra den store 9’er, som er et godt differential-køb.

Den uopdagede
Andrea Belotti
Roma
4.394.000
vs. Salernitana

Det ser ud til, at han starter på toppen for Roma. Kun 1,5% har ham på holdet, mens han kun koster 4,3 millioner. Tre gode argumenter for at købe ham, som understreges af hans gode præstationer og målfarlighed. 0,62 xG90 præsterede han i sidste runde, mens han er kommet op på en xG90 på 0,48 for hele sæsonen.

Kaptajnen
Olivier Giroud
AC Milan
7.306.000
vs. Sampdoria

Det er ikke kun på “xG”, at Sampdoria ligger lavt i tabellen. Det gør de også på “xGA”, som de har underpræsteret, og som gør dem til det hold i ligaen, der lader modstanderen kommer til flest målfarlige chancer. Det vil Giroud utvivlsomt udnytte i den kommende runde, hvor CL-pladsen skal jages. Der er mål i vente fra den rutinerede angriber.

Top 3: køb
Handel lukker om:
50
1. Teun Koopmeiners
Atalanta
7.521.000
50
2. Matteo Gabbia
AC Milan
3.541.000
42
3. Gianluca Scamacca
Atalanta
6.566.000
-57
1. Andrea Cambiaso
Juventus
4.741.000
-49
2. Romelu Lukaku
Roma
8.381.000
-17
3. Thomas Thiesson Kristensen
Udinese
2.230.000
Skift ud
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *