“El Toro” overtager anførerbindet

Det kører for Inters stjerneangriber, som efter at have vundet VM med Argentina har sparket året i gang med scoringer i både Serie A og Coppa Italia. Han er i topform og rundens bedste kaptajnvalg!

3. runde af Serie A Manager – Forår 2023 starter fredag den 13. januar klokken 20:45. Napoli tager imod Juventus på det legendariske Stadio Diego Armando Maradona, og indleder runden med et topbrag!

En sejr kan blive afgørende for begge hold i kampen om “Scudettoen”, og opgøret er samtidig et af dem, som kan skubbe et managerspil i en helt ny retning.

Napoli-Juventus: Hold eller sælg?

Snupper Juventus mod forventning sejren, vil det være til stor frustration for det flertal af managers, som ejer Kvaratskhelia og Osimhen. Det vil til gengæld sende ejere af Juventus-spillere mod stjernerne!

“Den Gamle Dame” er hårdt ramt af skader. Både Vlahovic, Cuadrado og Bremer er efter alt at dømme ikke i stand til at spille. Napoli har derimod ingen væsentlige skader, og kan stille med deres bedste hold.

Det kan være en af grundene til, at Napoli er ret store sejrsfavoritter hos bookmakerne. Af samme årsag er det en fin idé at holde på sine Napoli-spillere for at undgå transfergebyret.

Til gengæld vil det godt kunne betale sig at sælge sine Juventus-spillere grundet den store sandsynlighed for et nederlag.

Ind med Inter

Inter er rundens største sejrsfavorit, og går samtidig nogle overskuelige kampe i møde. Deres offensive forsvarsspillere er svære at komme udenom, og skal ind på holdet, hvis budgettet rækker til det.

Defensiven skal også forsynes med en ekstremt billig Atalanta-forsvarer. På målmandsposten er det bedste valg til runden at finde hos AC Milan, mens der også er god værdi på lang sigt i Bolognas polske mur.

I offensiven er en 19-årig dansker et “must have”, mens Romas straffesparksskytte, som kun er valgt af 2%, også bør få en chance. Anførerbindet skal sidde på Inters målmaskine, som skal ind på holdet, hvis han ikke allerede er det!

Herunder får du 8 tips til runde 3 af Serie A Manager.

8 tips til 3. runde

Must sell
Sandro Tonali
AC Milan
4.860.000
vs. Lecce

Flere har købt ham ind på sit hold til den kommende runde, men det skal laves om i en fart, for han har karantæne! Han koster tæt på 4,9 millioner, og reserverer dermed et stort beløb i budgettet. AC Milan møder derudover Lazio i den efterfølgende runde, og dér er Tonali heller ikke attraktiv at have på holdet. Byt ham til en Inter-spiller.

Den kortsigtede mur
Ciprian Tatarusanu
AC Milan
4.575.000
vs. Lecce

En AC Milan spiller som til gengæld skal ind på holdet, er deres målmand Ciprian Tatarusanu. I følge klubben er Maignan stadig plaget af en skade, og rotationsfaren er derfor minimal. AC Milan går en overskuelig kamp i møde mod Lecce, som er det hold, der kommer til anden færrest målfarlige chancer. Et “clean-sheet” er derfor meget sandsynligt!

Den langsigtede mur
Lukasz Skorupski
Bologna
3.980.000
vs. Udinese

Bologna har spillet lige op mod Udinese i de to holds seneste fem opgør, men det er ikke for den ene kamp, at Skorupski skal købes. Han kan nemlig beholdes i lang tid, for Bologna har et overskueligt program i vente. Det er meget realistisk, at Skorupski vil inkassere en god sum pluspoint over de næste 6 kampe, hvor der venter flere “clean-sheets”.

Den solide
Federico Dimarco
Internazionale
4.676.000
vs. Hellas Verona

Det er tæt på umuligt at komme udenom Inter i forsvaret. Deres kampprogram er godt, og de er rundens største favorit til at holde målet rent. Hvad der også gemmer sig, er defensive spillere med scoringspotentiale. Deres forsvarsspillere registrer nemlig lige så mange xG90 som andre holds midtbanespillere. Den offensive Dimarco er det bedste valg.

Enableren
Matteo Ruggeri
Atalanta
2.070.000
vs. Salernitana

Ruggeri er prissat alt for billigt, men det er kun en fordel, at han koster lige omkring 2 millioner. Det gør ham nemlig til en vaskeægte enabler, som kan frigøre lidt ekstra penge i budgettet – og dem er der brug for! Ifølge La Gazzetta får han endnu engang en startplads, men selv hvis han blot bliver indskifter, er han et godt køb.

Den uopdagede
Lorenzo Pellegrini
Roma
5.798.000
vs. Fiorentina

Pellegrini er kun valgt af 2%, og måske er det hans høje pris som skræmmer de fleste managers – eller også er han gået under radaren. Han er et formidabelt køb, som kan beholdes i resten af spillet, hvis han holder sig fra skader og karantæner. Han sparker straffe for Roma, er sikker i startopstillingen og har registeret 2. flest xG i klubben.

Must have
Rasmus Højlund
Atalanta
4.358.000
vs. Salernitana

Den 19-årige dansker er kommet godt ind i det nye år, og har formået at score to flotte mål i de seneste to kampe. Atalanta møder formsvage Salernitana i den kommende runde, og La Gazzetta spår at Højlund vil være i startopstillingen. Han er billig og har et stort målscoringspotentiale, og er intet mindre end rundens must have!

Kaptajnen
Lautaro Martinez
Internazionale
8.683.000
vs. Hellas Verona

Martinez er tilbagevendt fra VM, og er blevet et trofæ rigere. Hans niveau er i top, hvilket han har demonstreret med scoringer og flotte finesser. Inter møder Verona, som er det hold, der har lukket flest mål ind i sæsonen. Det kan derfor blive en målfest for Martinez, som er den Inter-spiller der har registreret allerflest “expected goals”.

Top 3: køb
Handel lukker om:
46
1. Teun Koopmeiners
Atalanta
7.521.000
45
2. Matteo Gabbia
AC Milan
3.541.000
38
3. Gianluca Scamacca
Atalanta
6.566.000
-52
1. Andrea Cambiaso
Juventus
4.741.000
-44
2. Romelu Lukaku
Roma
8.381.000
-15
3. Darko Lazovic
Hellas Verona
3.668.000
Skift ud
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *