Serie A Manager: Hvad sker der med aflyste kampe?

Serie A er kort inden januar-opstarten ramt af COVID-19, og sådan griber du det an som managerspiller.

The Lega Serie A – den officielle organisation bag Serie A – har en COVID-protokol, som siger, at hvis en klub har minimum 13 spillere klar, så skal kampen gennemføres. 

Denne protokol kan dog blive overruled, hvis de lokale sundhedsmyndigheder bestemmer at et hold skal forblive i karantæne – og det skal de hvis der er registreret mere end 7 smittetilfælde. 

Dilemmaet er at The Lega Serie A nægter at aflyse/udskyde kampe og de lokale myndigheder giver ikke udeholdene lov til at rejse. 

Det resulterer i, at kampene gennemføres, men da udeholdet ikke kan dukke op, så bliver de taberdømt med 3-0. 

Konsekvens i managerspillet 

Det første du skal lægge mærke til er, at vi ikke annullerer/udskyder nogle af kampene – de vil fortsat stå i runden. Det gør vi, fordi at de officielt ikke er annulleret eller udskudt.

Vi kan altså reelt ikke vide om kampene spilles eller ej før der en officiel udmelding herom, eller før kamptidspunktet er overskredet.

Det betyder, at det er op til dig, at vurdere hvilke kampe, du tror bliver spillet. 

Hvis en kamp ikke bliver fløjtet i gang og ender med en skrivebordsafgørelse, så vil kampen blive fjernet fra runden og spillerne for de to involverede hold får 0 i vækst.

HOLD ØJE

Vi kan kun opfordre til, at man som manager selv holder øje med situationen. 

The Lega Serie A melder ikke noget ud omkring de enkelte kampe, så hold selv øje med diverse medier (eks. https://football-italia.net/) og twitter. 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *