Kings of the North

Joakim Mæhles konkurrent Davide Zappacosta i Atalanta får en anbefaling med til runde 15 af Serie A Manager. Se Baggios Pisk tre anbefalinger til runden.

Inter og Atalanta er de to største favoritter i den italienske midtuge-runde, hvor de norditalienske klubber tager imod henholdsvis Venezia og Spezia. Baggios Pisk har derfor øjnene rettet mod netop de to topklubber i jagten på point til holdet.

Hør senest episode af Baggios Pisk her.

Baggios Pisk 3 anbefalinger

Den billige
Pierre Kalulu
AC Milan
3.240.000
vs. Genoa

I Milans overraskende nederlag i weekenden til Sassuolo startede Pioli med Florenzi på højre back, og selvom det blev til en hæderlig kamp, spår den italienske sportspresse stadig en startplads til den unge franskmand Pierre Kalulu. Milan har lukket masser af mål ind de seneste runder, men Genoa plejer at være et godt match for sidste år nr. to.

Den frække
Davide Zappacosta
Atalanta
4.756.000
vs. Venezia

Atalantas offensive back har i den grad lukreret på skaderne til Gaspirinis normale førstevalg på backerne, og for Zappacosta er det blevet til et mål og tre oplæg i indeværende sæson, hvor Joakim Mæhle må kigge misundeligt til.

Anføreren
Edin Dzeko
Internazionale
6.885.000
vs. Spezia

I en direkte duel mellem Inters bosniske bomber Edin Džeko og Atalantas colombianske kronjuvel Duván Zapata går vi med førstnævnte. Džeko har fået lov at hvile på det seneste, og modstanderholdet fra Spezia har lukket flest mål ind af alle i årets Serie A.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.109.000
1. Lautaro Martinez
Internazionale
13.109.000
2.073.000
2. Teun Koopmeiners
Atalanta
7.573.000
2.050.000
3. Christian Pulisic
AC Milan
8.050.000
Holdet.dk

Der er nu kun fem runder tilbage af spillet, og du kan tjekke alle tipsene til Serie A Manager her. Husk at runde 15 starter tirsdag kl. 18.30 med kampene Atalanta – Venezia og Fiorentina – Sampdoria.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *