Giganterne begejstrer Baggios Pisk

Det ryger fra kedlerne i Serie A, hvor runde 4 knap er overstået, inden runde 5 begynder tirsdag aften, og runde 6 indledes på lørdag.

Baggios Pisk bryder igen-igen sit princip om at holde transfergebyrerne nede, da midtugerunden i Serie A Manager byder på flere lækkerbiskner. Og det skal udnyttes, 

I kikkerten er Milan, som erobrede et fortjent point ude mod Juventus og i det hele har fået en imponerende start på sæsonen med stram organisation og klare idéer under Piolo. Venezia kan få ørene i maskinen på San Siro, vurderer Thomas Søgaard Rohde og Christian Nørgaard Larsen, duoen bag den ugentlige podcast om Serie A.

Hør seneste episode af Baggios Pisk her. Det er en special med Klaus Berggren, og har derfor ingen manager-tips.

Juve vågner

Juventus er også interessant. Trods den historisk dårlige start på sæsonen var der positive takter i det klassisk slag søndag aften mod Milan. Føringsmålet kom dog på en svirpende kontra snarere end godt sammenspil i løbet af kampen. Alligevel tror Baggios Pisk, at de zebrastribede henter sæsonens første sejr, når de gæster Spezia onsdag aften. Spezia kommer godt nok med en frisk sejr over Venezia, men ligner stadig et hold, der får det svært i Serie A.

Top 3: vækst i runde 8
Handel åbner om:
561.000
1. Paulo Dybala
Roma
8.743.000
366.000
2. Dusan Vlahovic
Juventus
9.605.000
362.000
3. Lautaro Martinez
Internazionale
12.457.000
1.605.000
1. Dusan Vlahovic
Juventus
9.605.000
1.457.000
2. Lautaro Martinez
Internazionale
12.457.000
1.243.000
3. Paulo Dybala
Roma
8.743.000
Tjek hold

Går man efter et billig spiller til sit hold, bør man overveje forsvarsspilleren Calafiori fra Roma, der ifølge de italienske sportsaviser er i start-11’eren, når Roma skal rejse sig efter et overraskende nederlag til Verona. Modstanderen er Udinese, der fik drøje hug af Napoli. Men Calafiori er ikke den eneste budgetspiller, der springer i øjnene, lyder vurderingen.

Kig også mod Cagliari … og Milan, lyder anbefalingen.

Tre tips til runden

Den Billige
Pierre Kalulu
AC Milan
5.386.000
vs. Salernitana

Kom ind i stedet for en skadet Simon Kjær og gjorde det overbevisende. Kalulu starter ifølge de italienske sportsaviser inde mod oprykkerne fra Venezia, der gæster San Siro efter et sviende nederlag til Spezia. Gode chancer for et clean sheet til den normale bænkevarme.

Den Frække
Moise Kean
Juventus
6.164.000
vs. Genoa

De italienske sportsaviser er enige: Kean starter inde, når Juventus møder Spezia på udebane. Med Kean kan det blive alt eller intet, men med det prisskilt frister han, hvis man da overhovedet har plads til ham i angrebet.

Anførervalget
Rafael Leao
AC Milan
5.452.000
vs. Venezia (H)

Der er mange kandidater til anførerbindet denne gang: Abraham, Rebic … og Leao. Vi er gået med sidstnævnte. Leao har løftet sit bundniveau og virker mere fokuseret end tidligere. Topniveauet er højt, og han har allerede scoret to mål for Rossoneri. Desuden ejet af under to procent. Det trækker heller ikke ned.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *