Serie A søndag: Masser af målfarligere angribere

Der bliver scoret mål på samlebånd i Serie A, og stort set alle klubber har en varm angriber. Der er derfor masser af angribere at vælge imellem til søndagens Serie A dyst på Lynholdet.

Lynholdet er tilbage med masser af spil til weekenden. For bare 100 kr. kan man deltage i mod andre managerspillere og får spillet afgjort samme dag – eller maksimalt over weekenden. Der er både dagsspil til lørdag og søndag men også Rundespil, der indeholder alle kampene til runde 10 i Bundesligaen og Premier League og runde 11 i Serie A og La Liga. 

De nærmere regler og vilkår finder du her.

Weekendens spil på Lynholdet

 

 

Premier League Lørdagsbold – 100 kr.

Stjernebesat midtbane

Kl. 13.30 starter Lynholdet lørdag når Leicester og Arsenal åbner runden. Det gælder derfor om at have sat sit hold inden, så man er klar til en underholdende lørdag med hele 7 Premier League kampe. Salah vil formentlig være selvskreven på de fleste Lynhold, når Liverpool hjemme tager imod Brighton, men med Manchester City hjemme mod Newcastle er der god grund til at få plads til spillerne fra Etihad.

Den billige
Armando Broja
Southampton
4.000.000
vs. Tottenham

Albanske Broja har to gange været i Southamptons startopstilling og begge gange er det blevet til mål. Den unge angriber står nu over for Watfords defensiv, der har lukket tredje flest mål ind i Premier League i denne sæson og målt på xG imod kun overgås af marginalt af Norwich.

Vidførles fidus
Ivan Toney
Brentford
4.500.000
vs. Burnley

Det er et spørgsmål om tid før Brentfords topscorer fra sidste sæson får rigtig gang i målscoringen i Premier League. 2 mål og 2 assist svarer ikke til det fine offensive spil der er blevet vist, men marginalerne har manglet. I midtugen både scorede og assisterede Toney, da Brentford sendte Stoke ud af Liga Cuppen.

Must have
Kevin De Bruyne
Manchester City
3.350.000
vs. AC Milan

Det er kun blevet til 2 mål og 0 assists fra Kevin De Bruyne i denne sæson. Det er ikke meget fra klassespilleren, og det har sænket hans pris på Lynholdet. Kevin De Bruyne bør være sikker starter, og så er hans xG rigtig fine og tyder på, at der venter point forude. Hans xG90 ligger på 0,22, mens hans xA90 ligger på hele 0,49!

Serie A Søndagsbold – 100 kr.

Formstærke angribere

Allerede søndag kl. 12.30 starter Lynholdets søndags Serie A-spil, når Atalanta tager imod Lazio. Den formentlig målrige kamp er startskuddet til en søndag med i alt 7 Serie A kampe, og hvor det vrimler med formstærke angribere; Zapata, Immobile, Destro og Dzeko for bare at nævne en håndfuld af dem, der spiller i de første kampe. Det kan dog være en god idé ikke at bruge alle pengene på de dyreste angribere, så der også bliver råd til kvalitet på midtbanen. Og netop i Serie A Søndagsspillet er der masser af angrebskvalitet til rimelige penge.

Den billige
Domenico Criscito
Genoa
3.080.000
vs. Napoli

Straffesparksskytten Domenico Criscito er svær at komme uden om til søndagens kamp mod oprykkerne fra Venedig. 4 scoringer er det blevet til for midterforsvareren – han er ikke blot billig, men også et must have til runden.

Vidførles fidus
Davide Frattesi
Sassuolo
4.000.000
vs. Empoli

Sassuolo tager imod svage Empoli søndag og den ellers defensive midtbanespiller Frattesi har været målfarlig på det seneste. I Frattesis 3 seneste kampe er han i hver kamp blevet registreret for minimum xG 0,35, og i de seneste to kampe har han scoret. I Djuricic fravær er han bedste midtbanevalg for Sassuolo.

Must have
Mussa Barrow
Bologna
6.500.000
vs. Cagliari

I de sidste 4 kampe har Mussa Barrow været på scoringslisten, og der kan der til tillægges 2 assists. Nu møder man svage Cagliari, som ligger sidst i Serie A og som har lukket næst flest mål ind; 22 stk. i 10 kampe.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Klubhusets engelske anbefalinger 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

Klubhuset er som vanligt kommet med deres anbefalinger til weekendens runde i Premier League. Du kan læse anbefalinger og lytte til podcasten her.

🇮🇹 Baggios pisks italienske anbefalinger 🇮🇹

Serie A ekspert Christian Nørgaard kommer i podcasten Baggios pisk med anbefalinger til weekendens serie A kampe. Du kan læse anbefalinger og lytte til podcasten her.

🇩🇪 Vidførles tyske anbefalinger 🇩🇪

I Vidførles Youtube-videooptakt kommer Bundesligaeksperten med en lang liste af anbefalinger til weekenden. Du kan læse anbefalingerne og se videoen her.

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *