Sidste udkald: Sats på De Blå Vikinger

16. runde af Super Manager står for døren, og det er måske ved at være sidste udkald for dig, hvis du skal indhente dine venner i jeres interne pulje.

Sidste udkald er det også for Lyngby, der skal bruge en sejr, hvis de skal holde liv i drømmen om Superliga i næste sæson.

Hvis du ikke allerede har solgt ud af dine Lyngby-spillere, så er det en god idé at beholde dem lidt endnu. Faktisk kan det endda være en god idé at hente en enkelt eller to af de kongeblå spillere ind til denne runde af Super Manager.

Karit Falchs tropper er i den grad kommet ned på jorden igen efter en flot start på foråret. Nu brænder det for alvor på for Lyngby, der ikke kan bruge andet end tre point i denne runde, hvor allerede nedrykket Horsens kommer på besøg. 

Sidstnævnte har altså nul og niks at spille for, mens holdet fra Storkøbenhavn har alt at spille for. Derfor kan der måske ligge en finte i at satse på De Blå Vikinger en sidste gang.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.394.000
1. Andreas Schjelderup
FC Nordsjælland
9.894.000
2.059.000
2. Yuito Suzuki
Brøndby IF
6.059.000
1.910.000
3. Mohammed Fuseini
Randers FC
4.910.000
Holdet.dk

Aarhus står og banker på

”Det er mig der står herude og banker på.” Sådan synger det århusianske sangikon Thomas Helmig. Og man må i den grad sige at ”De Hviie” fra Aarhus står derude og banker på din manager-dør.

Måske er du en af de mange managers, som fik en skidt start på Super Manager ved at satse stort på AGF. David Nielsens tropper har da også været noget svingende i foråret, men der er alligevel et par interessante spillere i det århusianske.

Senest spillede AGF en rigtig flot anden halvleg mod FCK i Parken, selvom man var nede med 0-3 ved pausen. I anden halvleg udspillede man nærmest hjemmeholdet og kom fint tilbage i kampen, men endte med at tabe 2-3.

Nu venter der dog to fine kampe for ”De Hviie.” Først skal de en tur til Randers, hvor de senest på hjemmebane fik brudt en meget lang stime uden sejre mod holdet, som de selv kalder for sin lillebror. Det må have givet fornyet tro på tingene for århusianerne. Få dage efter mødet med AGF spiller Randers pokalfinale. Derfor kan Kronjyderne meget vel spare spillere mod AGF.

I den efterfølgende runde møder AGF endda FC Nordsjælland på hjemmebane. Et FCN-mandskab, som igen synes at være gået en smule i stå efter et par flotte præstationer mod FCK og FCM. Derfor kan der være en finte i at satse på de hvidblussede spillere fra AGF, hvis du skal hente ind på dine venner.

Behold de bolsjestribede

Til sidst vil jeg råde til at lade være at sælge ud af dine AaB-spillere. Nordjyderne er inde i en god periode, og det virker som om, at det har løftet holdet meget, at man har fået tilskuere tilbage på lægterne samt at få sin helt store profil Lucas Andersen tilbage i startopstillingen.

Nu møder de et såret OB-mandskab på udebane. Det er ikke utænkeligt, at det kan blive en svær kamp for de bolsjestribede fra Nordens Paris, men jeg vil alligevel ikke råde jer til at sælge ud af dine AaB-spillere. 

Dog skal du være opmærksom på, at Jakob Ahlmann er i karantæne, så hvis du har ham på dit hold, så skal du lige være opmærksom på det.

Anbefalinger til Super Manager

Forsvar
Kevin Tshiembe
Lyngby
3.016.000
vs. Horsens (H)

Lyngby-stopperen kom på tavlen, da holdet senest mødte Horsens. Han var endda farlige i flere situationer, hvor han dominerede hovedspillet. Han er noteret for 0,6 xG og har fundet vej til netmaskerne en enkelt gang. Han har et billigt prisskilt, hvilket gør ham attraktiv til en kamp imod bundproppen Horsens.

Midtbane
Mathias Hebo Rasmussen
Lyngby
4.063.000
vs. Horsens (H)

Det er værd at bemærke at Horsens har været lidt af en favoritmodstander for Lyngby-midtbanen, der har scoret 3 gange i de seneste to opgør mod de nykårede nedrykkere. Fem mål og 28 afslutninger samt tre assists taler da også sit tydelige sprog. Derfor er Hebo attraktiv, og faktisk kan han være et frækt kaptajnvalg, hvis du er bagud i din miniliga.

Midtbane
Lasse Fosgaard
Lyngby
3.163.000
vs. Horsens (H)

Med Marcel Rømer i karantæne ligner det, at Fosgaard får chancen fra start mod Horsens. Fosgaard er noteret for 1,4 xG, selvom han blot er kommet på måltavlen en enkelt gang og primært har været brugt som indskifter. Han har skabt 22 chancer og er noteret for to assists og fortsat i den billige ende.

Angriber
Emil Nielsen
Lyngby
5.646.000
vs. OB

Hans stats taler sit tydelige sprog. 8,6 xG, selvom han kun er kommet på måltavlen fem gange i denne sæson. Han har haft 30 afslutninger, skabt 20 chancer og lavet to assists til følge. Eneste ulempe ved Lyngby-angriberen kan være, at han også ryger en tur på bænken indimellem. Han forventes dog at starte mod Horsens.

Forsvar
Kevin Diks
AGF
4.676.000
vs. Randers (U)

To mål blev det til senest mod FCK for Diks. AGF-backen har desuden fundet vej til netmaskerne fem gange i denne sæson. Han kan bruges på både midtbanen og på backen. Han har haft 15 afslutninger og skabt 19 chancer. Han kan være et interessant valg til to attraktive kampe mod Randers, der har en pokalfinale et par dage senere og FCN.

Midtbane
Albert Grønbæk
AGF
8.596.000
vs. SønderjyskE

Thorsteinsson har karantæne, og det unge stortalent ser ud til at generobre en plads på midtbanen. Grønbæk har scoret fem mål i denne sæson, så han udperformer sin xG på 4,4. Han er billigt sat og forventes at starte. Han har desuden leveret to assist.

Angriber
Patrick Mortensen
AGF
5.455.000
vs. Silkeborg IF

Mange solgte tidligere Patrick Mortensen, men måske det er på tide at få ham ind igen. Han har trods alt scoret 14 mål i denne sæson, og lever til fulde op til sin måltotal med 13,8 xG. Han har haft intet mindre end 61 afslutninger og skabt 19 chancer med en assist til følge. Mortensen er en dyr herre, men også et attraktivt kampprogram.

Angriber
Allan Sousa
Vejle
4.438.000
vs. Silkeborg IF

Vejle har to fine hjemmekampe i de næste to runder. Først mod SønderjyskE, der ligesom Randers har en pokalfinale at tænke på. Dernæst møder man OB hjemme, som man har et rigtig godt tag på. Sousa er måske ikke holdets største målscorer, men han har lavet hele otte assists i denne sæson og er kun ejet af fire procent i spillet.

Midtbane
Arbnor Mucolli
Vejle
4.378.000
vs. SønderjyskE (H)

Efter en længere skadespause af Mucolli igen at finde i Vejles startopstilling. Senest kvitterede han med en assists mod Horsens. Han har registreret 28 afslutninger, skabt 17 chancer og lavet to assists. Dette er til trods for, at han har siddet ude med en skade i flere af holdets kampe. Han har fundet vej til netmaskerne tre gange.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *