SIF-festen fortsætter

Silkeborgs offensiv er kommet flyvende fra start i 2022. De har en målscore på 7-1 i de første to kampe – og derfor får de en anbefaling med til 3. runde fra den forsvarende manager-mester, Per V. Hansen.

Hattrick-helten Niklas Helenius er selvskrevet i angrebet hos Campo’s manager-ekspert Per Vang, som får plads til fire silkeborgensere i start 11’eren til 3. runde af Super Manager

Udover Silkeborg, som møder et formstærkt Brøndby mandskab på hjemmebane, så falder anbefalingerne på Aab (vs. Vejle (H)) og FCK (vs. Randers (H)). Men den generelle huskeregel er, at du bør holde igen med transfers. 

“Hvis din spiller ikke er skadet eller i karantæne, så er min anbefaling at du beholder dem” – lyder det fra Per Vang Hansen, som sammen med sin søster vandt Super Manager – Efterår 2021

Du kan se hvilke 11 spillere, som manager-eksperten vælger hos Campo. Her er fire af dem. I artiklen kan du også se, hvilket hold han anbefaler, at du holder fingrene fra samt rundens must-have og “ugens tilbud”.

Fire anbefalinger fra mesteren

Målmand
Nicolai Larsen
Silkeborg IF
4.211.000
vs. Brøndby IF

Der venter Nicolai Larsen og Silkeborg IF en hjemmebanekamp mod de forsvarende danske mestre, Brøndby IF, søndag aften. Her har jeg valgt SIF-målmanden, da han er en billig løsning i målet, mens han samtidig er en pålidelig sidste skanse. Derudover har Silkeborg også kun lukket et enkelt mål ind i de første to kampe.

Forsvar
Alexander Busch
Silkeborg IF
2.069.000
vs. Brøndby IF

Silkeborg IF-backen spillede samtlige 90 minutter mod AaB i 2. runde, hvor han spillede en flot kamp i oprykkernes 1-4 sejr. Busch er samtidig en spiller, der kan erhverves til en meget billig pris.

Midtbane
Malthe Højholt
AaB
2.524.000
vs. Vejle Boldklub

AaB-spilleren er sammen med resten af sine holdkammerater favoritter, når de hjemme på Portland Park møder Vejle Boldklub. Højholt er samtidig en meget billig erhvervelse, hvilket heller ikke er en dårlig ting.

Angriber
Nicklas Helenius
Silkeborg IF
5.226.000
vs. Brøndby IF

Hvis man vil have den mest teknisk stærke angriber på sit hold, så skal man kigge langt væk fra SIF-angriberen. Vil man derimod have mål, ja så er man kommet til det rette sted. Helenius er klart farligste mand i Superligaen, hvilket hans fire mål i de første to runder blot fortaler for.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.394.000
1. Andreas Schjelderup
FC Nordsjælland
9.894.000
2.059.000
2. Yuito Suzuki
Brøndby IF
6.059.000
1.910.000
3. Mohammed Fuseini
Randers FC
4.910.000
Holdet.dk

Last-minute tips

Hvis du har downloadet Campo’s app, så kan du ca. 1 time inden runden starter modtage en notifikation, hvor Per V. Hansen kommer med sine absolut sidste spillertips inden kick-off. 

Download Campos app via App Store eller Google Play

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *