Silva & Leipzig er alternativet

Med to runder tilbage af spillet vil de fleste managerspillere kigge mod Erling Håland og Dortmund, men der er et spændende alternativ i østtyske Leipzig.

En skrækkelig runde 15 ødelagde flere ugers avancement for Vidførles 11 og sendte holdet ned på en 430. plads. Skuffende resultat af FC Køln, manglende mål af Håland og sejr til Dortmund selvom de dominerede og så 2 mål af Patrick Schick, som havde måtte afgive pladsen på Vidførles 11 til fordel for netop Erling Håland.

Med kun to runder tilbage og Håland på Vidførle-holdet, giver det bedst mening, at fylde op med yderligere Dortmund spillere i håbet om en storsejr mod Greuther Fürth. Leverkusen og FC Köln må derfor lade livet til fordel for velspillende Bochum i Bundes Manager.

RB Leipzig er en chance værd

Håland er det oplagte køb til denne runde, hvis man ikke allerede har ham. Men rækker finanserne ikke til Håland eller harman brug for at differentiere sig fra de øvrige Bundesmanager-hold, så vil RB Leipzig være en yderst interessant klub at kigge imod.

Leipzig slutter sæsonen af mod Augsburg og Armenia Bielefeld – to af de svageste hold i dette års Bundesliga. Får RB Leipzig det hele til at spille som i seneste kamp mod Mönchengladbach, så kan Leipzigs spillere blive de helt store pointhøstere i de sidste to runder.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.041.000
1. Harry Kane
Bayern München
17.041.000
2.737.000
2. Lois Openda
RB Leipzig
11.237.000
2.507.000
3. Deniz Undav
Stuttgart
9.507.000
Holdet.dk

Ud over spydspidsen Andre Silva (se ugens anbefalinger), så er Christopher Nkunku (7.561.000) også helt oplagt med sine 7 Bundesligamål og 5 assists. På de øvrige pladser er der oftest usikkerhed omkring spilletiden, men ungarske Wili Orban (4.884.000) bør være en sikker starter, og det gælder også kroatiske Gvardiol (4.103.000). Er man risikovillig vil et køb af Dominik Szoboszlai (5.316.000) kunne vise sig rigtig givtigt, men der er en vis risiko for, at spilletiden skal deles med Forsberg. Når Dominik Szoboszlai spiller ligger han dog på xG90 på 0,30 og en xA90 på 0,40.

Se analysen på YouTube

Vidførle kommer i nedenstående video ind på en lang række spillere, som er interessante til den kommende runde af managerspillet baseret på Bundesligaen.

Ligeledes kommer han med sine overvejelser omkring spillersalg på hans eget primære hold; Vidførles 11.

Videoen udkommer forud for hver runde – og du kan abonnere på YouTube her.

3 Skarpe fra Vidførle

Den billige
Sebastian Polter
Bochum
3.858.000
vs. Arminia Bielefeld

Det er blevet til 8 mål i Bundesligaen for Bochums Sebastian Polter, men det er først inden for de sidste 3 kampe, at den høje angriber for alvor har fundet formen. Fire mål i de sidste 3 kampe, har gjort Sebastian Polter til den mest scorende spiller i perioden. Han har overpræsteret sine xG, men selv på xG er han anden bedst i de sidste 3 runder.

Den frække
Andre Silva
RB Leipzig
10.780.000
vs. Augsburg

Skiftet til RB Leipzig er ikke gået som forventet for portugisiske Andre Silva, men der ser ud til at være nye tider på vej. Efter fyringen er Marsch, har Andre Silva scoret 2 gange i 3 kampe og registreret xG 0,80, xG 0,65 og xG 1,32. Silva er dermed oppe på sidste sæsons xG pr. kamp, der resulterede i 28 Bundesligascoringer.

Anførervalget
Erling Håland
Borussia Dortmund
13.270.000
vs. Greuther Fürth

Hålands kom ikke på tavlen mod Bochum, men skønt Greuther Fürth fik sæsonens første sejr i weekenden, ser det unægtelig ud til, at Dortmund og Håland kommer til at score masser af mål på Signal Iduna Park, da Greuther Fürth har lukket 31 mål ind i 8 udekampe i Bundesligaen i denne sæson.

Vidførles 11 udvalgte til runde 16

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *