Skal man købe FC Nordsjælland?

FC Nordsjælland har i de sidste to runder vundet over både FCK OG FCM, men er de et hold man tør stole nok på til at købe ind på dem til runde 8 – og er de bedre at have end FCK’erne?

Klubhuset med Frederik Ingemann ser tilbage på 7. runde af Super Manager. Hør hvilke spillere, der stod for rundens bedste manager-præstation, og hvem der floppede størst i den forgangne runde. Så er du ikke helt opdateret på hvad der skete i 7. runde, eller vil du gerne høre, om du med rette kan føle dig uheldig efter runden, så lyt med til Klubhusets Super Manager podcastoptakt til runde 8.

Rundeanbefalingerne

Der bliver også kigget fremad mod den forestående runde i Super Manager, hvor Klubhuset og deres gæster kommer med deres forslag til det bedste budgetkøb, valuekøb og luksuskøb til runden.

Budgetkøbet: spilleren der maksimalt koster 3,0 mio (3,5 for målmænd) og meget gerne lavere, så han kan være med til at frigøre penge til de store profiler i Superligaen.

Valuekøbet: spilleren der til prisen er et rigtig godt køb. Med andre ord; “ham her burde nok have kostet noget mere”.

Luksuskøbet: Spilleren som er dyr, men som på trods af det dyre prisskilt kan vise sig at blive en fantastisk investering.

Til 8. runde af Super Manager ser Klubhuset særlig værdi i disse spillere. Lyt med i podcasten for at høre de øvrige anbefalinger fra tidskode: 32:10 i podcasten.

Budgetkøbet
Daniel Høegh
Randers FC
3.271.000
vs. Vejle Boldklub

Der er stadig stor fidus til Daniel Høegh i Klubhuset. Målene er ikke kommet endnu i de første 7 runder, men Daniel Høegh plejer altid at være garant for mål, så i Klubhuset venter vi tålmodigt på, at målene dinger ind.

Valuekøbet
Ibrahim Osman
FC Nordsjælland
5.546.000
vs. Silkeborg IF

Flest afslutninger af alle spillere i Superligaen har Ibrahim Osman. Hele 55 af slagsen er det blevet til, men desværre er det kun blevet til 3 mål. Men hans xG siger at der burde have været flere mål fra hans føder, da hans xG ligger på 5,00. Og så er Ibrahim Osman varm. I e sidste 3 kampe har han scoret eller assisteret.

Luksusspilleren
Martin Frese
FC Nordsjælland
5.551.000
vs. Silkeborg IF

Vi elskede FC Nordsjællands wingback i grundspillet, men et svært startprogram og karantæne gjorde at han ikke var på mange hold, da mesterskabsspillet startede – han er dog spillets farligste forsvarsspiller og med et godt kampprogram kan det blive Freese show allerede i denne runde.

Podcast-emnerne til runde 8

I denne uges podcast kigger Klubhuset nærmere på om man skal sælge FCK henset til deres dårlige form og udekampen mod FC Midtjylland? Om 4 Randers er et must, og i så fald hvilke? Og hør om Klubhuset synes at FC Nordsjælland er værd at købe ind på efter to flotte sejre i træk.

Og så kigger klubhuset også tilbage på runden der gik – for hvilke hold klarede sig egentlig bedst, og hvem registrerede de store chancer i den forgangne runde?

Manager-klinikken

Klubhuset ser hver runde nærmere på lytternes managerhold i manager-klinikken? I denne uge ser Klubhuset bl.a. nærmere på om man skal sælge FCK? Og om det bedste managerhold måske har 5 mio i banken?

Podcasten til Super Manager

For flere anbefalinger til Super Manager, så tag og lyt til podcasten og hør hvem Klubhuset sætter på deres fælleshold til runde 8. Du kan høre podcasten her:

 

 

Top 3: køb
Handel lukker om:
207
1. Sebastian Sebulonsen
Brøndby IF
3.433.000
191
2. Mads Bech Sørensen
FC Midtjylland
4.800.000
191
3. Jonathan Amon
Lyngby BK
3.319.000
-194
1. Mohammed Fuseini
Randers FC
4.858.000
-143
2. Martin Frese
FC Nordsjælland
5.970.000
-127
3. Musa Juwara
Vejle Boldklub
4.007.000
Skift ud

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *