Spil med hjernen, men glem ikke hjertet

Imens VM-bolden ruller de sidste par omgange nærmer Superligaen og dermed også Super Manager Efterår 2018 sin begyndelse. Vi har taget en snak med den forsvarende mester, som har fire fifs til nye managers.

Superligaen står for døren og i den forbindelse har vi snakket med vinderen af Super Manager Forår 2018 Aske Mckernan. Aske er nordjyde og AaB-fan. Det var især et sats på AaB, der for alvor bragte ham til tops i Super Manager.

Netop spillet med hjertet er en af Askes fire punkter i forhold til et succesfuldt managerspil til Super Manager – Efterår 2018.   

Følg din intuition

Det er åbenlyst, at du skal vægte styrken på superliga-holdene, kampprogram og spillerpriser. Altså spille spille med hjernen. Men Superligaen er så jævnbyrdig, så dette ikke altid er nok. Holdene er meget lige og alle kan praktisk talt slå alle på et hvilket som helst tidspunkt. Det er derfor vigtigt, at man følger sin intuition og lader den bestemme holdets udseende en del af vejen.

Vinderen af Super Manager Aske McKernan ar grund til at smile. Han skal på Verdens Bedste Fodboldrejse

Vinderen af Super Manager Aske McKernan.

Køb, køb, køb

Aske Mckernan var glad for at handle, og anbefaler det også til andre Super Managere til at gøre det samme. Der er dog et men. Du skal passe på dit transfergebyr, som Aske har forsøgt at holde nede under 200.000 i de runder hvor han har udskiftet spillere.

Forudseenhed

Vær forudseende og nærstuder kampprogrammet. Her er det hjernen der taler. Der kan nemligt være meget transfergebyr at spare ved at holde sine spillere minimum et par runder. Hold i den forbindelse også øje med “dobbeltrunderne”. Det kan være at et hold spiller to kampe i en runde, og det kan derfor være fordelagtigt at have spillere herfra. Selvom Superligaen er svær at forudse, kan man godt “læse” noget ud af kampprogrammet.

Gå imod strømmen

Den danske Superliga er så jævnbyrdig, og alle kan som skrevet slå alle. Derfor kan det være en fordel til tider at gå imod strømmen, og satse på “underdogen”. Hvis du rammer rigtigt vil det belønne dig i Super Manager-stillingen.

Med disse fif er du nu rustet til at banke vennerne i Super Manager Efterår 18. Læs også hvordan Aske vandt Super Manager spillet i foråret.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
1 kommentar
  • René Olsen13. juli 2018 kl. 17:45

    Umiddelbart ingen kommentarer. Men nogle fin råd og få af sidste års super manager.

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *