Spring på Leverkusen bussen

Leverkusen fik en sejr mod Mönchengladbach og i de næste runder møder de Bundesligaens bundhold i form af både Bielefeld og Schalke 04. Hør også podcasten og få flere billige anbefalinger som kan erstatte dine Werder Bremen spillere.

Ingen over og ingen ved siden af Lewandowski – så kort kan weekendens klassiker mellem Bayern München og Dortmund opsummeres. Det er naturligvis også værd at nævne, at Werder Bremen leverede i dobbeltrunden; 1 uafgjort og en sejr i to udebanekampe er mere end godkendt. Særligt fordi målscorerne blev dem man lidt forventede eller ihvertfald håbede på. Werder Bremen møder dog Bayern München i denne runde, så der skal skiftes en del spillere på de flestes hold.

Svært at finde billige spillere

Det vrimler i øjeblikket ikke med billige spillere og ønsker man at have et slagkraftigt hold på alle pladser, kan det blive nødvendigt at sælge en enkelt af ens dyre “stjerner” til 5-6 millioner, så spillere i 3,5 mio klassen kan købes ind på holdet.

Mainz har stadig et godt program, og det har Freiburg også; men hvor de to hold egentlig står er svært rigtig at blive klog på – det er dog sikkert at efter denne runde, hvor de to klubber har mødt hinanden, er vi en del klogere.

Men én klub kan man roligt kaste sig over; Leverkusen går et glimrende kampprogram i møde de næste uger, og ud over ugens anbefalinger, er det til at få prisvenlige spillere i form af Jeremie Frimpong (3.650.000), Karim Demirbay (4.417.000) og Demarai Gray (3.310.000)

Lyt til podcasten i denne uge og få flere anbefalinger til de forskellige positioner.

Lyt til Klubhuset Solo

Du kan høre alle Andreas Vidførle-Pedersens anbefalinger fra de øvrige Bundesligaklubber ved at høre den 14 minutters minipodcast Klubhuset Solo:

 

Andreas’ hold “Panzer” til runden

Klubhusets anbefalinger

Målmand
Robin Zentner
Mainz 05
3.961.000
vs. Freiburg

Mainz kæmper fortsat om nedrykning, og hvis de skal undgå den skal der hentes nogle rene mål, for Mainz offensiv har ikke været imponerende. Mainz har i de næste opgør Freiburg, der er i en dårlig forfatning, og så Hoffenheim, Bielefeld, Köln og Hertha.

Forsvarsspiller
Wendell
Leverkusen
6.370.000
vs. Eintracht Frankfurt

Wendell koster sølle 3.5 million, hvilket er en virkelig attraktiv pris for en Leverkusen forsvarsspiller. Brasilianeren er sikker starter på venstre back, mens Frimpong slås med Dragovic om højre back. Leverkusens program er glimrende, så desto flere Leverkusen spillere man kan få plads til desto bedre.

Midtbanespiller
Ihlas Bebou
Hoffenheim
5.500.000
vs. Greuther Fürth

Bebou er en dyr midtbanespiller, men Hoffenheim ser ud til at have fundet deres sande form, og så er de omkring det 6-8 bedste hold i Tyskland. Og til lige omkring 5 millioner får man en midtbanespiller, der spiller angriber og har scoret 6 mål og lavet 5 assists.

Angrebsspiller
Leon Bailey
Leverkusen
5.867.000
vs. Bielefeld

Når de to spidsangribere Schick og Alario skiftes til at starte inde, har jeg valgt at satse på Leon Bailey, der med 6 mål og 6 assists i sæsonen må siges at være varm. Hans spilletid er lidt truet af Gray, men Bailey må forventes at være førstevalg – og det er vigtigt når modstanderen er Bielefeld, så Hertha og og 3 runder Schalke 04.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.041.000
1. Harry Kane
Bayern München
17.041.000
2.737.000
2. Lois Openda
RB Leipzig
11.237.000
2.507.000
3. Deniz Undav
Stuttgart
9.507.000
Holdet.dk

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *