Stor runde i vente for Griezmann

Så er der La Liga-anbefalinger til en runde, hvor Real Betis og Athletic Club fortsætter jagten på henholdsvis Europa League og Champions League-kvalifikation, og hvor Antoine Griezmann slikker sig om munden ved udsigten til gensyn med Camp Nou, mens han er i bedre form end hele FC Barcelonas offensiv lagt sammen.

Fredag aften venter første kamp i runde 16 af La Liga Manager Forår 2023, når Braithwaite og Espanyol tager imod Cadiz kl. 21.00.

Det er enddog ikke den kamp, der er mest fokus på, når Lyden af La Liga tager dig med gennem den kommende rundes største kampe. For hvor skal der satses, og hvor skal der spares?

En spiller, som Lyden af La Liga særligt har et godt øje til, er den franske stjerne Antoine Griezmann, der søndag gæster Camp Nou og FC Barcelona sammen med sine holdkammerater fra Athlético Madrid.

Franskmandens formkurve går nemlig kun én vej i øjeblikket, mens catalanernes formkurve er knap så overbevisende.

Så hvem ved, om det bliver et vaskeægte Griezmann-show? Det tror vores gode podcastvenner i hvert fed på.

Lyt til den omtalte optakt lige her, hvor du får tips, tricks og tanker forud for spillerunden:

Målform 1
Antoine Griezmann
Atlético Madrid
9.338.000
vs. Mallorca

I en tid hvor Real Madrid begynder at spare profiler til Champions League, og FC Barcelonas offensiv er lige så farlig som en våd avis, er Antoine Griezmann det oplagte valg som spydspids og kaptajn. Franskmanden er i sit livs form, og det siger ikke så lidt. Søndag kan han få ”hævn” over Camp Nou, og alt peger på, at han kan opnå sin katarsis.

Målform 2
Iñaki Williams
Athletic Bilbao
7.717.000
vs. Sevilla FC

Athletic Club er igen på vej rette vej, og næste opgave er en kompliceret udebanetur til hjemmestærke Almería. Iñaki Williams er inde i en af de perioder, hvor han næsten virker som en god afslutter – senest med to mål i baskerderbyet. Så er han uhyggelig! Ham til angrebet eller Oihán Sancet til midtbanen er gode bud på fuld valuta for pengene.

Luksuserstatningen
Juan Miranda
Betis
3.435.000
vs. FC Barcelona

Real Betis sagde i januar farvel til Álex Moreno, som nu huserer i Premier League. Stille og roligt har afløseren Juan Miranda spillet sig op. Han har nu bidraget med to mål, senest i sejren over Espanyol. Når Betis fortsætter jagten på Champions League mod Copa del Rey-fokuserede Osasuna, kan han igen blive en faktor med mål eller oplæg.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *