Super Manager: 11 spillertips til 1. runde

Tirsdag den 2. februar kl. 18.00 begynder Superligaen igen. Det betyder også en ny omgang Super Manager. I første runde er der særligt tre hold, der skiller sig ud som de største favoritter til runden.

Til første runde zoomer vi ind på Randers, OB og AGF og har fundet frem til i alt 11 spillere, som du bør overveje for at komme godt fra start i Super Manager – Forår 2021. Du kommer til at bruge rigeligt med penge på FCK, Brøndby og FC Midtjylland, så her er tre andre hold, hvor du kan få god værdi for pengene.

AGF med bedste startprogram

Randers åbner forårssæsonen i Superligaen, når de hjemme på Cepheus Park tager imod ligaens bundprop fra AC Horsens. Det er et Randers-mandskab der kommer fyldt med selvtillid. De har vundet de seneste fem kampe i Superligaen, og hvis man tager samtlige turneringer med, er de blå heste ubesejret siden 6. november 2020. De møder et Horsens-mandskab, der blot har 1 point i deres 6 udekampe i denne sæson. Horsens har samtidig blot scoret to mål på udebane i denne sæson.

På Fyn møder OB ligaens absolutte bundprop, når Lyngby kommer på besøg. OB har blot indkasseret 1 nederlag på hjemmebane i denne sæson. Lyngby derimod har tabt samtlige af deres 6 udekampe. Det omvendte opgør endte også med en sikker sejr på 3-0 til OB. Og der kan være god værdi hos fynboerne.

Hvis man tænker lidt mere langsigtet end første runde, så kan der være god værdi i at lægge dine penge hos AGF. De møder først Vejle på udebane og dernæst Lyngby på hjemmebane. Et rigtig fint startprogram, og der er også billige spillere at hente hos århusianerne.

11 spillere til 1. runde

Målmand
Patrick Calgren
Randers FC
6.585.000
vs. Viborg FF

På målmandsposten er Patrick Calgren (5.000.000) et rigtig godt valg. Randers har blot lukket 12 mål ind i 13 kampe. Læg dertil, at Calgren har holdt clean-sheet 4 gange i denne sæson.

Midtbane
Vito Hammershøy-Mistrati
Randers FC
3.359.000
vs. Viborg FF

Vito Hammershøy-Mistrati er udset til at skulle få en stor rolle for Randers i foråret. Den normale straffesparksskytte Andre Rømer er blevet solgt til Elsborg, og det giver nu Vito-Hammershøy en stor chance for at skulle sparke straffe for Randers. Han scorede nemlig på straffe i Randers’ seneste testkamp og er udset til at overtage den tjans.

Midtbane
Tobias Klysner
Randers FC
5.351.000
vs. Viborg FF

Tobias Klysner er startet inde i to af Randers’ fire testkampe, og han scorede senest mod Kolding. Han er lidt en outsider til start 11’eren, men vi har mulighed for at se hvem der starter i første kamp af Super Manager – Forår 2021, og hvis Klysner er med, så er han en billig midtbanemand hos en af rundens favorithold.

Angriber
Alhaji Kamara
Randers FC
4.242.000
vs. FC København

Randers spydspids er brandvarm. Han scorede 4 mål i de seneste fem kampe i efteråret og i Randers’ testkamp mod Esbjerg scorede han et hattrick. Der er fare for at han trækker et gult kort, men chancen for hattrick opvejer dette.

Forsvar
Jeppe Tverskov
OB
3.500.000
vs. Lyngby (H)

I forsvaret ligner Jeppe Tverskov (3.500.000) godt valg. Han er en del af anførergruppen i OB og er en af de første på holdkortet, hvis han ikke er skadet eller lignende. Samtidig har han X Factor. I det seneste opgør mod netop Lyngby lavede Tverskov hele to mål.

Forsvar
Alexander Juel Andersen
OB
2.500.000
vs. Lyngby (H)

Hvis du skal spare lidt på back-pladserne og ikke har råd til Jeppe Tverskov, så er Alexander Juel Andersen et godt alternativ. Han har startet i tre ud af OB’s fire testkampe, og det giver et pejlemærke om, at han med stor sandsynlighed får lov at starte inde mod Lyngby også

Midtbane
Ayo Simon-Okosun
OB
3.415.000
vs. FC København

På midtbanen er Ayo Simon-Okosun (3.000.000) et rigtig godt valg. Med to mål i OB’s fire testkampe vidner det om, at han er en målfarlig herre. Derudover er han prissat en million billigere end i efterårsspillet, hvor han også fandt vej til netmaskerne en enkelt gang. Dette gjorde han faktisk mod Lyngby.

Angriber
Mart Lieder
OB
2.990.000
vs. SønderjyskE

I angrebet er Mart Lieder rundens helt store joker, hvis I spørger mig. Han har startet inde i to af testkampene samt fået en halvleg mod Esbjerg, hvor han også kom på tavlen med et flot mål. Hvis han får lov at starte mod Lyngby, så kunne han godt blive en stor gevinst. Med et prisskilt på sølle 3 mio. ligner Lieder et godt valg.

Forsvar
Jesper Juelsgård
AGF
2.500.000
vs. Vejle (U)

I Århus kan man erhverve sig Jesper Juelsgård for blot 2.5 mio. Han er startet i samtlige af AGFs testkampe i opstarten, og han kunne meget vel får en plads i start 11’eren mod Vejle også. AGF spiller 2. kamp tirsdag aften, så selvom vi ikke kan se startopstillingen, så kan holdudtagelsen give et fingerpeg om han får muligheden for start.

Midtbane
Albert Grønbæk
AGF
2.482.000
vs. SønderjyskE

På midtbanen ligner Albert Grønbæk et rigtig godt køb. Han har ligeledes startet i flere af holdets testkampe, og i efteråret fik han også snuset til nogle pladser i startopstillingen for AGF, mens han oftest fik et indhop og kan derfor stadig lave fint med point, hvis han skulle starte ude.

Midtbane
Milan Jevtovic
AGF
2.500.000
vs. Vejle (U)

En anden budgetvenlig spiller jeg vil anbefale er Milan Jevtovic. Han scorede i AGF’s ene testkamp mod Brøndby, og han har samtidig startet inde i to af holdets fire kampe i opstarten. Han kunne meget vel ligne en mand, der kunne starte inde mod Vejle. Mit bedste råd er dog at se hvem der er udtaget til holdets trup mod Vejle.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.394.000
1. Andreas Schjelderup
FC Nordsjælland
9.894.000
2.059.000
2. Yuito Suzuki
Brøndby IF
6.059.000
1.910.000
3. Mohammed Fuseini
Randers FC
4.910.000
Holdet.dk

Hvis du har brug for yderligere spillertips til 1. runde, så læs også Klubhusets optakt til Super Manager.

To dyre indkøb der kan betale sig

I Super Manager bliver der sjældent vækstet utrolig meget i forhold til i både Premier Manager og Bundes Manager. Alligevel to af spillets dyre spillere, som kan vise sig at blive en rigtig god investering trods deres dyre prisskilt. 

Patrick Mortensen (8.000.000) er muligvis den spiller i hele Super Manager, der har størst hattrick-potentiale. Og er der noget managerspillere elsker, så er det spillere, der kan lave mål. Det kan Patrick Mortensen, og med 8 mål i efteråret og næsten det samme i xG (Expected goals), så ligner han et godt valg også med AGF’s relativt gode startprogram. 

Til midtbanen ligner Viktor Fischer (6.000.000) fra FCK et rigtig godt bud på en spiller, der kan vækste utrolig meget i løbet af foråret. Han har været FCK’s bedste spiller i opstarten i testkampene, hvor det er blevet til godt med spilletid og dertil et mål senest mod AGF i holdets sidste test. Kan han holde sig skadefri, vil jeg mene, at Fischer er et rigtig godt køb allerede fra første runde. 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *