Junkers tips: Wilczek fortsætter målstimen

Det er blevet tid til en ny runde i Super Manager, og dermed nye anbefalinger fra Eurosports Mads Junker. Læs hans tre tips her.

Det blev en blandt runde for anbefalingerne  til runde 17 i Super Manager – Efterår 2018. Der var fin valuta i Paulus Arajuuri (3.666.000), og mindre gode point i den unge Kasper Kristensen (2.935.000) fra AGF kommer. Her kommer mine bud på mulige indkøb til den kommende runde i Super Manager.

Eurosport Player

Jokeren: Casper Nielsen (3.532.000)

C. Nielsen er formstærk

Casper Nielsen har måtte vente længe på sin chance i Ådalen i denne sæson. Nu lader det dog til, at han nu har bidt sig fast på den offensive midtbane hos de formstærke fynboer. Senest leverede han to flotte assist mod FCN, og der er fine muligheder for at bygge yderligere på den gode pointhøst, når Vendsyssel kommer på besøg i Odense. Med et ejerskab på blot 1.4%, og en relativ billig pris er Nielsen et glimrende differential køb til den kommende runde i Super Manager.

Værdispilleren: Jonas Wind (3.670.000)

Unge Jonas Wind kan meget vel være på vej mod sit gennembrud hos FCK i denne sæson. Personligt synes jeg, at han er en fremragende angriber, og jeg er slet ikke i tvivl om, at han bliver en profil i Superligaen de kommende år. Det lader til, at Ståle Solbakken deler samme opfattelse, og med en startplads i topkampen mod FCM er der fine muligheder for at se ham fra start igen i Horsens. Til prisen er det svært at modstå en potentiel starter i FCK’s angreb.

Eurosport Player

Wilczek er Junkers kaptajn

Den Sikre: Kamil Wilczek (9.711.000)

Uagtet Brøndbys svingende resultater har den polske måltyv holdt et kontinuerligt højt målsnit i sæsonen. Hvis sejren i Haderslev tilmed var et vidnesbyrd om et vendepunkt for de blå/gule, kommer hjemmekampen mod udesvage Hobro på et fortrinligt tidspunkt. Jeg tror på, at Wilczek udbygger sin føring på topscorerlisten i denne runde.

 

Junkers bud på et godt hold til runden

Piratos

Umiddelbart ikke den mest prangende runde for mit mandskab, men til den kommende står holdet ganske glimrende med masser af FCM fire-power mod et Randers-hold med flere karantæner. Således kommer mit hold til at se ud:

Junkers hold til runden

Eurosport Player

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *