Junkers tips: Dobbelt op på Skov

Mads Junker havde (Jonas) Wind i sejlene sidste weekend. Læs her hvilke tre anbefalinger han har til den nye runde i Super Manager.

Der viste sig at være masser af vækst i manager anbefalingen af unge Jonas Wind (3.984.000) i sidste runde, ligesom Casper Nielsen (3.634.000) igen leverede en assist. Forhåbentlig kan jeg fortsætte stimen i mine næstsidste anbefalinger til Super Manager.

Eurosport Player

Der er god værdi i Andersen og AaB

Jokeren: Lucas Andersen (6.245.000)

Den hjemvendte AaB-spiller har taget dirigentstokken i nordjydernes offensiv. Senest havde han en pragtkamp mod Esbjerg, hvor han på ny agerede angriber.  AaB får besøg af Horsens denne weekend, og det ligner at Bo Henriksens tropper er på vej på juleferie. Det gælder derfor om at få AaB-spillere ind i denne runde. Matej Delac i målet og Bjarke Jacobsen på midten er ydermere i karantæne for gæsterne.

Værdispilleren: Andreas Skov Olsen (3.606.000)

FCN-kometen er ikke til at komme udenom i denne runde, når AGF kommer på besøg på kunstgræsset i Farum. Skov Olsen er suverænt den bedste spiller til prisen i Super Manager – Efterår 2018, så er han ikke allerede på dit hold, er det på tide!

Den Sikre: Robert Skov (8.271.000)

Robert Skov er Junkers kaptajn

Anbefalingen giver egentlig sig selv. Det er Robert Skovs efterår, og samtlige managers i toppen har selvfølgelig højrekanten på holdet. Han har tilmed bevist sig nok til at være det oplagte kaptajnvalg, når FCK hjemme tager imod Esbjerg. Der er selvfølgelig en chance for at Ståle spare diverse profiler frem mod torsdagens Europa League kamp, men mon ikke nordmanden stiller i stærkest mulige opstilling? Dertil er kapløbet med FCM simpelthen for tæt.

Eurosport Player

Junkers bud på et godt hold til runden

Eurosport PlayerPiratos

Til den kommende runde skal der skiftes lidt ud, når Paul Onuachu (8.944.000) er i karantæne, og OB kommer på besøg på heden. Således kommer mit hold formentlig til at se ud:

Junkers elve udvalgte til runden

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *