Junkers tips: Mestrene slutter med et brag

Det er afgørelsens time. Hvis du har brug for et skub op i tabellen i sidste runde af Super Manager – Efterår 2018, så får du her tre transfer tips fra Mads Junker.

Seneste runde gik nogenlunde mht. anbefalinger. Primært som følge af endnu en forrygende runde fra Robert Skovs (8.593.000) side. Til sidste runde af Super Manager kommer her de sidste tips fra min side til en runde, hvor de tre bundhold ser ud til at gå på vinterferie med et nederlag i bagagen.

Eurosport Player

Jokeren: Marvin Egho (4.415.000)

Junker har fidus til Egho.

Den østrigske angriber har efterhånden fundet vej til startopstillingen hos Randers FC. Selvom det ikke blev til mål i seneste kamp, er han stadig inde i en fin stime med mål i de foregående to kampe. Randers skal forsøge at spille sig tættere på top-6. I den henseende er hjemmekampen mod Vejle (uden den karantæneramte profil, Allan Sousa) en must-win kamp.

Med et ejerskab på blot 0.2% kan Egho være manden, der trækker dit hold det sidste stykke over stregen, og adskiller dit hold fra dine konkurrenter

Værdispilleren: Mikael Uhre (4.573.000)

Uhre reddede Brøndby senest

Uhre blev helten for Brøndby i sidste runde, og med Kamil Wilczek (9.897.000) i karantæne til opgøret hjemme mod Vendsyssel, er det realistisk at det er Uhre der er skal afløse polakken. Han mangler fortsat at blive mere kynisk i sin omgang med chancer. Den tidligere SønderjyskE angriber kommer dog næsten altid frem til et par muligheder i en kamp. Brøndby er kæmpe favoritter til kampen mod Vendsyssel, og en angriber til den pris er noget der skal udnyttes til denne runde.

Eurosport Player

Den Sikre: Paul Onuachu (8.939.000)

FCM skal en tur til Horsens, der endnu engang leverede et overraskende resultat med sejren i Aalborg. Her ligner det dog en lidt for stor mundfuld for “Den Gule Fare”. Med en fit og udhvilet Onuachu er der derfor gode muligheder for at mestrene lukker efteråret af med tre point. Robert Skov (8.593.000) og Dame N’Doye (8.529.000) er selvfølgelig også mulige anførere til runden, men med tanke den ekstra belastning FCK-spillerne får torsdag, virker Onuachu som et mere sikkert valg.

Junkers bud på et stærkt hold til runden

 

Eurosport Player

Piratos

Der var gode point i FCK drengene igen-igen, men det rykker jo ikke alverden, når alle i spillet har dem. Ditto leverede FCM masser af gode point, men det der skulle have sendt mit mandskab frem i et sidste forsøg på en topplacering, var Aalborgs stolthed. Det var åbenbart for meget ansvar at placere på de nordjyske drenge. Til sidste runde af Super Manager kommer mit hold formentlig til at se således ud:

Junkers hold til runden

Del med dine venner - det giver god manager-karma
2 kommentarer
  • Martin13. december 2018 kl. 16:47

    Det er vildt at du tror så meget på Robert Skov at du har ham 2 gange på Piratos holdets midtbane.

  • Benjamin15. december 2018 kl. 16:19

    Hvor ser du/I at Kamil W har karantæne i morgen mod Vensyssel? For jeg har kun set at disciplinærudvalget vil tage sagen, men har ikke bemærket at han har fået karantæne

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *