Junkers tips: Godsway fører til himmerige

Runde 15 i Super Manager står for døren, og den varsler store skift på Mads Junkers hold, der skuffede senest. Læs Eurosport-ekspertens anbefalinger her.

Efter en sløj 14. runde i Super Manager med anbefalinger i minus, og et mandskab i frit fald, kræver det ekstra mange ressourcer at kravle op på hesten igen – og komme med nye tips. Selvfølgelig skulle Vendsyssel pludselig vinde i Aalborg efter to kampe uden mål og point. Endda på et indlæg der sejlede i kassen.

Nuvel. Det er sådan man bliver testet som deltager i disse managerspil. Ingen har påstået, at det er nemt at finde vejen igennem drømmeholdsjunglen – allermindst den der har Super Manager som overskrift.

Eurosport Player

Jokeren: Joel Andersson (4.443.000)

Junker har stor tiltro til Andersson

Den svenske wingback har efterhånden sat sig solidt på positionen som højre wingback hos midtjyderne. Det har allerede kastet intet mindre end fem assist af sig. Andersson fører dermed klubbens interne assistliste, hvor han altså placerer sig højere end den normale assistkonge over dem alle i Superligaen, Jakob Poulsen (8.598.000). Svenskeren er blot én assist efter ligaens mest assisterende spiller denne sæson, Viktor Fischer (9.707.000).

Andersson er endnu stadig ejet af blot 2.0%. Der er således masser af mulighed for at differentere dit mandskab fra konkurrenterne, hvis du mangler en spiller fra ligaens førerhold. Udekampen i denne runde imod sæsonens overraskelse, Esbjerg, er ikke umiddelbart en formsag, men det er primært defensiven, der har ført vestjyderne mod toppen af rækken. Derfor burde der være gode muligheder for et clean sheets som minimum.

Værdispilleren: Jakob Barrett Laursen (3.868.000)

OBs mest vækstgivende spiller ligner en mand, der skal ind på de fleste hold, når hjemmeholdet i denne runde tager imod Hobro. Det sker i den tidlige fredagskamp, hvorfor man kan sikre sig, at han starter. Med tanke på han har spillet samtlige kampe for holdet fra Ådalen, skal der dog opstå en skade i løbet af ugen før, at Jakob Barrett Laursen ikke er med fra start.

Eurosport Player

Den unge venstre back har draget fordel af systemskiftet under træner Michelsen, hvor han nu opererer som en offensiv wingback. Det har bl.a kastet to scoringer af sig, begge på hjemmebane iøvrigt, og yderligere tre assist. Hjemme mod rækkens sidsteplads, der i gennemsnit lukker mere end to mål ind, skulle der være mulighed for at udbygge den fine statistik for det tidligere Juventus-talent.

Den Sikre: Godsway Donyoh (5.926.000)

Donyoh bliver Junkers kaptajn

F.C. Nordsjælland formåede endnu engang ikke at vinde på udebane, hvorfor presset er desto større i denne runde, når der skal hentes point til top-6 regnskabet. AaB kommer på besøg på kunstgræsset i denne runde. Det ligner guf for det hurtige hjemmehold at skulle op mod bagkæden fra Aalborg, som de kan overmatche i både fart og teknik.

Godsway Donyoh er Farum-klubbens farligste mand, i hvert fald på hjemmebane, hvor ghanseren har scoret alle sine seks mål. Han sparker ydermere straffe for hjemmeholdet, hvorfor der er al mulig grund til at satse på Donyoh til den kommende runde.

Piratos

Det er efterhånden ved at være godt og grundigt på tide med en ny halvsæson af Super Manager! Det bliver bare værre og værre med mit mandskab.

Eurosport Player

Mit hold kommer til at se således ud denne runde:

Junkers hold til 15. runde

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
3 kommentarer
 • Martin1. november 2018 kl. 14:49

  Spændende betragtning 🙂 Må dog sige, at jeg hælder til Aalborgs drenge mod FC Nordsjælland, selvom de er nede i en formmæssig svag tilstand pt. både på spil og resultater. De skal nok ramme opskriften på sejr og med en sejr i går i pokalen mod Horsens samt en masse på papiret dygtige offensive spillere, så tror jeg på AaB på søndag.

  Overvejede faktisk også selv Joel Andersson, men kan se, at han er blevet en million dyrere inde på Holdet.dk, så går all-in på AaB i stedet for 😉

  Held og lykke

  Martin

 • Erik1. november 2018 kl. 14:50

  Spændende

 • Karsten Selleri1. november 2018 kl. 15:34

  Husk dog på, at AaB og FCN har spillet 0-0 i 3 ud af de 4 sidste møder.

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *