Junkers tips: Fischer er pengene værd

Sidste rundes anbefalinger blev en blandet landhandel. De to alternative bud holdt ikke vand, mens Den Sikre i form af Kadrii leverede næsten 200.000. Nu venter der så en ny, spændende runde i Super Manager. Læs mine tips hertil.

I den kommende runde er der heldigvis nogen mere oplagte favoritter at blande posen med. Bl.a. en dyr, men målfarlig herre fra hovedstadsklubben. Nedenfor finder du mine tre bedste anbefalinger til at styrke eller differentiere dit mandskab i Super Manager.

Junker har fidus til Conboy og Randers-defensiven

Jokeren: Kevin Conboy (3.135.000) 

Defensiven ser efterhånden ud til at være det bedste sted at investere, hvis man kigger i retning af Randers. Conboy er klart bedste valg i den ret faste 4-mands bagkæde. Udover sin offensive back stil sparker han nemlig også en del dødbolde. Med et ejerskab på blot 1.5% ejerskab og en pris i den lave ende, er han et glimrende supplement til din bagkæde.

Eurosport Player

Værdispilleren: Rasmus Thellufsen (3.366.000)

Thellufsen har længe været i kikkerten hos mange managers, og nu kommer der også en decideret anbefaling herfra. Thellufsen ser ud til at have taget det sidste skridt ind på AaB’s mandskab som fast starter, hvilke han har krydret med både mål og assist. Han spiller oftest på midtbanen, men står som forsvarer her i Super Manager. Derfor er der masser af værdi i den unge mand.

Fischer skal nok levere målene i følge Junker

Den Sikre: Viktor Fischer (9.455.000)

Spillets dyreste spiller er også denne rundes mest sikre kort i mine øjne. Det lader ikke til, at Viktor Fischer hverken bliver sparet eller selv løber tør for energi. Med en fordelagtig kamp mod Vendsyssel ligner det en lækkerbidsken for Superligaens mest selvsikre spiller. Derfor skal han også have bindet denne runde.

Bud på et godt hold til denne runde

Eurosport Player

Piratos

Det endte med en større satsning på Randers i sidste rundes optakt, hvilket bar frugt. Til gengæld gik resten af runden ikke særlig godt. Derfor er der noget at indhente i den kommende runde, hvor mit hold vil lægge sig meget op af det anbefalede til runden. Alt i alt ender jeg personligt med følgende hold.

Junkers eget hold til den kommende runde

Som altid kan du også læse min optakt til den nye runde i Premier Manager. Den finder du her.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *